Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
titulky sa robia na zlú verziu… FLEET je tento týždeň chybný, treba ich robiť na PROPER-KILLERS
#8144 Xavikfakt by mě zajímalo kolik má teda v seriálu Negan poskoků, protože oproti komiksu jich je tak 10krát víc a ani když mu Rick a spol zabili tak 50 lidí, se nezdá, že by to Saviors nějak oslabilo…
Dnešní díl se s tím Negan opět nepáral. To je ale parchant! Už by se to mohlo začít rozjíždět, jsem zvědavý jak se s tím vypořádají.
#8141 Alex02: Příště nepiš sem, ale piš mi přímo do zpráv. A samozřejmě jsem o tom věděl, proto jsme na PROPER verzi udělali už přečas.
omg,.. to už je výsměch, ten děj…
#8146 skalloo#8145 Bublaninamorava: Jediný vysmech su uplakančekovia čo daju 1* serialu, ktorý akože sleduju 7 serií . To je strašne smiešne. Keby date sedliaci aspoň 3,4* nepoviem nič. Ale kukate sa na serial, ktorý je podľa vás 1*? Dajte sa liečiť :)
Spencera nejspíš čeká stejný osud jako v komixu. Už se těším :D
Muze mi nekdo objasnit, co to na konci dilu jako Michonne nasla?
#8150 Sue1984 #8151 Sue1984čo to bolo na tom konci? Myslím to na čo sa pozerala Michonne
#8148 Andey4: To byly ty matrace, které jim vzali – aspoň myslím.
#8148 Andey4: To byly ty matrace, které jim vzali – aspoň myslím.
Já jsem stáhnul verzi kdy jsem viděl michone na konci akorát vylézat na auto, tak to skončilo. Můžete mi někdo popsat co viděla a kde to viděla? Jestli to hořelo či co? Nechce se mi kvůli pár sekund stahovat novou verzi. Díky moc.
#8153 Xavik#8152 georgezz: Michonne viděla, že něco hoří, a tak se vydala do lesa, kde viděla všechny jejich matrace, které jim Spasitelé sebrali, jak shořely. Po tom se scéna přenesla do Alexandrie, kde Rosita zaklepala na Eugenea a řekla mu: „Vyrob mi kulky.“
#8161 georgezzNeganovo skupina jim vzala všechny matrace a postele, původní majitelé samozřejmě očekávali že to využijou pro sebe ale oni jim je vzali a spálili, takže to udělali čistě jako sviňárnu. Docela demotivující pro ně shánět věci, který pak vyhodí a zničí.. Počítám že v 8. díle řeknou „Jdeme s nimi do války“ a budeme čekat 2 měsíce :D
#8155 pajajs#8154 Cermb0: Hlavně to mohl Negan využít pro vlastní lidi, což taky tak nějak nechápu.. To samé vylití vody z čutory, jakoby jim čistá voda tekla z kohoutku.. :D
#8156 Mela#8155 pajajs: Právě že tohle má mnohem lepší účinek. Rickova skupina nebude mít čas někde schánět 50 postelí a matrací když jim hoří termín aby sehnali zajímavý věci pro Negana. K čemu by byly spasitelům, když je 99% postelí volných. Stačí si zajít do jakéhokoli domu v okolí. S vodou jim chtěl dát Dwight najevo aby se neflákali a pohli si
Uz by mohli ukazat privetivejsi tvar Ngana. Treba ve scene, kdy ten dement otravuje Enid, tak mel Negan prijit a rozmlatit mu hlavu palkou.
#8159 Popey69Já se nemůžu dočkat, až Negan uvidí Maggie, která povede armádu z Hilltopu :D Michonne přebírá pomalu celkovou roli komiksové Andrei.Zajímá mě, co zajímavého hodlají dodat Neganovi :D
#8157 badyvlasim: Souhlas. Vadi me, ze si nedrzi moralku :D
Mám dotaz k rickovi, aneb co mi na dnešním díle smrdělo… zejména ke konci, kdy Rick vysvětluje Michonne, že je lepší se smířit s realitou, než bojovat a příp. schovávat zbraně… Jak to jako Rick myslí s Maggie… Neganovi řekl, že zemřela. (Jupí!!! Ukázali i hrob, takže Negan nemá pochyby.), ale evidentně je Maggie (nejspíš) na kopci, což je komunita o které víme, že Neganovi podléhá také. Ergo nemáme vůbec žádný důvod si myslet, že tam Negan z jakéhokoliv důvodu nemůže přijít(nebo se pletu?).
To jako Rick spoléhá na to, že se Negan NIKDY o jeho lži nedoví?
V průběhu dílu mě napadlo, že po emotivním projevu Maggie se parta domluvila, že budou tedy Neganovi sloužit, dokud nedostanou příležitost, aby se karta obrátila. Rick to povede v alexandii a Maggie bude monitorovat situaci na kopci, ale z debaty Rcik – Michonne nemám pocit, že by se momentálně jakýkoliv odboj chystal, alespoň ne s Rickovým vědomím. Pak mi, ale lhaní Ricka nedává smysl.
(Protože já být neganem a zjistit, že Magie je někde krásně živá, tak Rickovi vysvětlím, že kdo lže, ten krade a může i zabít.)
Co si o tom myslíte vy? Nebo mi něco uniklo?
#8162 chir #8163 ori