Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Stardos

Tak právě jsem přečetl, že Norman dával.nejlepší výkony. A to za co? Za to že skoro nemluvil? :D

#8102 dameo
7.11.2016 | 18:55:31
dameo

#8101 Stardos: Herecký výkon není pouze o „předříkání“ textu. Tento díl byl o tom, jak se Negan pokouší zlomit Daryla a Norman toho zlomeného Daryla zahrál bravurně. Ačkoliv Daryla moc nemusím, tak v tomto díle mě zaujal. Stejně tak Negan, Dwight a celá jejich skupina.

#8104 Stardos
7.11.2016 | 19:10:46
Kalam

BTW: zdá se mě to, nebo je Daryl pokud jde o fyzickou sílu a rváčské schopnosti úplná sra*ka? Nejsem hater, ale s jeho svalama by měl být schopen při úderu na bradu dávat kakao, ale nezdá se, že by se mu to kdy podařilo…

7.11.2016 | 19:25:58
Stardos

#8102 dameo: Jako já nechci nic říkat, ale to nebyl nějaký dokonalý herecký výkon, aby se o něm hovořilo. Jediné plus je to brečení. Že se nedal zlomit? Myslím, že i tohle by zvládl amatér, na tom není nic těžkého. A měl to navíc i snadné, na Negana se nekoukal, a když se koukl, tak řekl jedno slovo. Navíc má výrazy zakryté vlasy :D

#8105 Kalam #8109 dameo
7.11.2016 | 19:45:39
Kalam

#8104 Stardos: řekl bych že to byl dost slušný herecký výkon na úrovni, které by člověk od tohoto typu velkorozpočtového seriálu s herci co už mají nějaké zkušenosti čekal. Norman to zahrál dobře v rámci možností scénáře, ale podobně zahrané scény člověk najde v x filmech a seriálech kde jsou nějací trýznění zajatci…

#8108 Stardos #8130 Eleanor05
7.11.2016 | 19:51:02
Mordrull

Neznáí něko tu písničku co hraje když je daryl v cele ?

7.11.2016 | 21:41:23
Mordrull

Neznáí něko tu písničku co hraje když je daryl v cele ?

#8111 danho123
7.11.2016 | 21:41:28
Stardos

#8105 Kalam: Jako nebudu zpochybňovat jeho výkony :D Prostě jen když se rozbrečí, to mě dostane, ale jinak nic moc, hlavně když to člověk porovná s první a druhou sérií, jde vidět znatelný rozdíl. Jen mi prostě ale přijde vtipné, jak fanynky Daryla nad jeho výkonem tají, netají jen proto, že byl nahý? :D

7.11.2016 | 21:52:49
dameo

#8104 Stardos: Já ale neopěvoval Daryla kvůli tomu, že se nenechal zlomit, ale kvůli výkonu jeho představitele. Myslíš si, že by něco podobného dokázal zahrát i amatér? Jistě že dokázal, ale nebyl-li by od přírody talentovaný, tak by jeho herecký výkon nestál za nic. Norman ani nemusel mluvit, aby jeho role týraného muže byla opravdu uvěřitelná a aby scény, ve kterých ho Spasitelé psychicky i fyzicky týrali byli drsné a syrové. Pro mě osobně to zahrál na výbornou.

#8110 Stardos
7.11.2016 | 22:10:22
Stardos

#8109 dameo: Já se prostě nehodlám hádat :D Za mě to teda není výkon, abych o tom všude četl, a nijak mě ani krom brečení nezaujal

#8112 dameo
7.11.2016 | 22:17:11
danho123

#8107 Mordrull: https://www.youtube.com/watch?… tu je tá pesnička ale už mi z nej pekne drbe a stále ju nemôžem dostať z hlavy :D

#8113 Mordrull
7.11.2016 | 22:45:22
dameo

#8110 Stardos: Však já se nehádám. Výměna názorů a hádka jsou dvě rozdílné věci. Asi tuto debatu o Darylovi ukončíme, co myslíš? :-)

#8117 Bobek666 #8118 Bobek666
7.11.2016 | 22:48:52
Mordrull

#8111 danho123: taky ji nemuzu dostat z hlavy, furt si ji musim poustet asi za to muze vlada, chce nas vyhladit :D

7.11.2016 | 23:03:28
vozralec

No nevím, Derilek se mohl podřídit jen tak na oko a pak ve správný okamžik všechny zlikvidovat (možná lepší než si držet svoji hrdost a přesvědčení). Navíc má volný ruce, tak toho chcípáka Dvajta mohl časem taky sundat (ale to by moc nikam nevedlo). A pak ten týpek na silnici toho Dvajta mohl taky sejmout a ne se nechat odbachnout. Lepší něco udělat než nic. Chcípák na chvílema nemířil, trošku do držky by neškodilo. Nebo chytnout bambitku a pořádně chcípáka zmastit. Nechovat se jak ovce na porážku. Doufám, že to tam nakonec Derilek pořádně a nekompromisně pročistí :-)

8.11.2016 | 0:36:12
Sheela

Stejně by to bylo krásný, kdyby v nějakym z dalších dílu Negan (no spíš D) Daryla oddělal, protože se nezlomil. Napadlo mě to u toho, když řekl Daryl. To by se všichni fanoušci po.rali kdyby poslední záběr epizody byl na zombika deryla. Taková laciná smrt. ;) ne nečekám, že to tak bude. Jen in real, by to tak skončit mohlo. On nechce žít, nemá proč a Negan s ním věčně čas ztrácet nebude.

8.11.2016 | 4:59:53
Bobek666

dobry den chtel bych se zeptat jak spustit epizodu ??? dekuji

8.11.2016 | 10:55:44
Bobek666

muzu se zeptat jak spustim serii na teto strance???? dekuji

#8112 dameo:

8.11.2016 | 11:14:40
Bobek666

muzu se zeptat jak spustim serii na teto strance???? dekuji

#8112 dameo:

#8121 Batiatus
8.11.2016 | 11:14:44
hoolio88

Dwight je dost rozporuplná postava, neberu jako typickýho záporáka. Na jednu stranu trefil šípem do hlavy Denise, teď na tý dálnici odprásknul toho svýho kámoše, aby z něj udělal zombíka a další prasárny, ale na druhou stranu si dovedu představit, že tohle všecko dělá pro Sherry a kouše to dost těžko…

8.11.2016 | 11:46:13
hoolio88

#8100 pajajs: Ne, Negan by tomu jeho kámošovi hlavu nerozmlátil, to je spíš výstraha pro neposlušný komunity… Platí pro něj to co pro Daryla, tři možnosti: 1.) Dělal by pro Negana podřadnou práci s těma zombíkama jako ti lidi v těch kombinézách s nasprejovanym písmenem. 2.) „Dělal“ by pro Negana jako zombík, i když jsem úplně nepochopil smysl, proč si tam Negan ty zombíky takhle drží a proč se tam o ně ti lidi v kombinézách „staraj“. 3.) Dělal by pro Negana „za ty body“ jako Dwight… Jenže vzhledem k tomu, že od Negana zdrhnul, tak třetí možnost asi už nepřipadala v úvahu, leda by měl ženu a nechal ji Neganovi, jako to udělal Dwight, plus by si nechal spálit tlamu žehličkou.

#8122 pajajs #8123 LucieMil.
8.11.2016 | 11:53:49

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama