Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Tak právě jsem přečetl, že Norman dával.nejlepší výkony. A to za co? Za to že skoro nemluvil? :D
#8102 dameo#8101 Stardos: Herecký výkon není pouze o „předříkání“ textu. Tento díl byl o tom, jak se Negan pokouší zlomit Daryla a Norman toho zlomeného Daryla zahrál bravurně. Ačkoliv Daryla moc nemusím, tak v tomto díle mě zaujal. Stejně tak Negan, Dwight a celá jejich skupina.
#8104 StardosBTW: zdá se mě to, nebo je Daryl pokud jde o fyzickou sílu a rváčské schopnosti úplná sra*ka? Nejsem hater, ale s jeho svalama by měl být schopen při úderu na bradu dávat kakao, ale nezdá se, že by se mu to kdy podařilo…
#8102 dameo: Jako já nechci nic říkat, ale to nebyl nějaký dokonalý herecký výkon, aby se o něm hovořilo. Jediné plus je to brečení. Že se nedal zlomit? Myslím, že i tohle by zvládl amatér, na tom není nic těžkého. A měl to navíc i snadné, na Negana se nekoukal, a když se koukl, tak řekl jedno slovo. Navíc má výrazy zakryté vlasy :D
#8105 Kalam #8109 dameo#8104 Stardos: řekl bych že to byl dost slušný herecký výkon na úrovni, které by člověk od tohoto typu velkorozpočtového seriálu s herci co už mají nějaké zkušenosti čekal. Norman to zahrál dobře v rámci možností scénáře, ale podobně zahrané scény člověk najde v x filmech a seriálech kde jsou nějací trýznění zajatci…
#8108 Stardos #8130 Eleanor05Neznáí něko tu písničku co hraje když je daryl v cele ?
Neznáí něko tu písničku co hraje když je daryl v cele ?
#8111 danho123#8105 Kalam: Jako nebudu zpochybňovat jeho výkony :D Prostě jen když se rozbrečí, to mě dostane, ale jinak nic moc, hlavně když to člověk porovná s první a druhou sérií, jde vidět znatelný rozdíl. Jen mi prostě ale přijde vtipné, jak fanynky Daryla nad jeho výkonem tají, netají jen proto, že byl nahý? :D
#8104 Stardos: Já ale neopěvoval Daryla kvůli tomu, že se nenechal zlomit, ale kvůli výkonu jeho představitele. Myslíš si, že by něco podobného dokázal zahrát i amatér? Jistě že dokázal, ale nebyl-li by od přírody talentovaný, tak by jeho herecký výkon nestál za nic. Norman ani nemusel mluvit, aby jeho role týraného muže byla opravdu uvěřitelná a aby scény, ve kterých ho Spasitelé psychicky i fyzicky týrali byli drsné a syrové. Pro mě osobně to zahrál na výbornou.
#8110 Stardos#8109 dameo: Já se prostě nehodlám hádat :D Za mě to teda není výkon, abych o tom všude četl, a nijak mě ani krom brečení nezaujal
#8112 dameo#8107 Mordrull: https://www.youtube.com/watch?… tu je tá pesnička ale už mi z nej pekne drbe a stále ju nemôžem dostať z hlavy :D
#8113 Mordrull#8110 Stardos: Však já se nehádám. Výměna názorů a hádka jsou dvě rozdílné věci. Asi tuto debatu o Darylovi ukončíme, co myslíš? :-)
#8117 Bobek666 #8118 Bobek666#8111 danho123: taky ji nemuzu dostat z hlavy, furt si ji musim poustet asi za to muze vlada, chce nas vyhladit :D
No nevím, Derilek se mohl podřídit jen tak na oko a pak ve správný okamžik všechny zlikvidovat (možná lepší než si držet svoji hrdost a přesvědčení). Navíc má volný ruce, tak toho chcípáka Dvajta mohl časem taky sundat (ale to by moc nikam nevedlo). A pak ten týpek na silnici toho Dvajta mohl taky sejmout a ne se nechat odbachnout. Lepší něco udělat než nic. Chcípák na chvílema nemířil, trošku do držky by neškodilo. Nebo chytnout bambitku a pořádně chcípáka zmastit. Nechovat se jak ovce na porážku. Doufám, že to tam nakonec Derilek pořádně a nekompromisně pročistí :-)
Stejně by to bylo krásný, kdyby v nějakym z dalších dílu Negan (no spíš D) Daryla oddělal, protože se nezlomil. Napadlo mě to u toho, když řekl Daryl. To by se všichni fanoušci po.rali kdyby poslední záběr epizody byl na zombika deryla. Taková laciná smrt. ;) ne nečekám, že to tak bude. Jen in real, by to tak skončit mohlo. On nechce žít, nemá proč a Negan s ním věčně čas ztrácet nebude.
dobry den chtel bych se zeptat jak spustit epizodu ??? dekuji
muzu se zeptat jak spustim serii na teto strance???? dekuji
#8112 dameo:
muzu se zeptat jak spustim serii na teto strance???? dekuji
#8112 dameo:
#8121 BatiatusDwight je dost rozporuplná postava, neberu jako typickýho záporáka. Na jednu stranu trefil šípem do hlavy Denise, teď na tý dálnici odprásknul toho svýho kámoše, aby z něj udělal zombíka a další prasárny, ale na druhou stranu si dovedu představit, že tohle všecko dělá pro Sherry a kouše to dost těžko…
#8100 pajajs: Ne, Negan by tomu jeho kámošovi hlavu nerozmlátil, to je spíš výstraha pro neposlušný komunity… Platí pro něj to co pro Daryla, tři možnosti: 1.) Dělal by pro Negana podřadnou práci s těma zombíkama jako ti lidi v těch kombinézách s nasprejovanym písmenem. 2.) „Dělal“ by pro Negana jako zombík, i když jsem úplně nepochopil smysl, proč si tam Negan ty zombíky takhle drží a proč se tam o ně ti lidi v kombinézách „staraj“. 3.) Dělal by pro Negana „za ty body“ jako Dwight… Jenže vzhledem k tomu, že od Negana zdrhnul, tak třetí možnost asi už nepřipadala v úvahu, leda by měl ženu a nechal ji Neganovi, jako to udělal Dwight, plus by si nechal spálit tlamu žehličkou.
#8122 pajajs #8123 LucieMil.