Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3999 Cermb0: palec nahoru ,–) Proto už sem ani nechodím.
Souhlasím , určitě bude někoho zajímat jaký má Rick v díle trenky jestli si je vůbec v apokalypse někdo mění :D a nebo kdo by s kym chodil kdo se ke komu hodí :D lidi odbočují dost často od toho co se událo v nový epizodě a pak tu vznikají takovýhle diskuze.
Tak já si rád v této rubrice pokecám o WD nejen aktuálním díle ale odhady co bude dál, spekulace nebo celkově vše (zajímavé) na téma WD. Ale nejsme tu od toho, abychom se ptali v diskuzi na věk a lichotili si :D
Díky za důveru veteránů. Přečtu každý názor, který se týká WD i když to třeba není zrovna k poslední epizodě. Často se stává, že tu píšou lidi stále jedno a to samé a další se kvůli tomu na ně zlobí, protože to samé psali 5 stran zpátky. Bohužel, né každému se to asi všechno chce pročítat…ale nevadí. Co mi ale už příde přes jsou věci jako: „Kolik je ti let?“ „Jsi dost sexy na to abych tě přibral do své skupiny pro zombí apokylpsu?“ atd. :D Takové věci si klidně můžete psát do zpráv. :-)
Ale tak musíme to brát s nadhledem například já když tady čtu některých teorie a nebo co si myslí kdo je s kym a nebo jak to dopadne tak se kolikrát směju až z toho ležim na zemi ale taky se stává že si trošku zanadávam protože to co dokážou napsat stojí opravdu za starou belu.
Ale nejvíc mě tu u lidí štve jakmile shlédnou nový díl jak dokážou kritizovat například po premiéře 5 série jsou zombí umělý já teda nevím ale mě se zdají pořád stejní a každou sérii jsou lepší pak aktuální epizoda 4 Slabtown že byla slabší k tomu není opravdu co dodat je jasné že ti co dělali tu epizodu tak chtěli nejdřív aby nás seznámili s komunitou přeci nebude hned ze začátku akce kde se bude celou epizodu střílet jak se říká čeho je moc toho je příliš dělají jako kdyby po zbytek série měla být nuda u mě se lidi kteří sledují TWD dělí na 2 skupiny
skupina č 1 tam patří opravdový fandové kteří i kdyby byla polovina dílu prokecaná a druhá trošky akce tak mají na epizodu pozitivní názor a jsou rádi a těší se na další díl myšleno že se nemůžou dočkat na pondělí můj případ
skupina č 2 která se podívá na díl zkritizuje co se jí na tom nelíbí, hledá na tom neustále nějaký mouchy , a prakticky to sleduje jen tak.
Tohle je můj názor je to tak jak si to myslím a případný reakce rád přivítám .)
Stránka 201 se zatím čte moc dobře. :) Elitní tým veteránů zatím vede :D
#4008 Rick21#4007 Cermb0: Však počkej v pondělí večer to tu bude zase runda h***n :) :D
Hele akorát mě zmátlo epizoda 5 se jmenuje The Choice nebo Self Help?
#3999 Cermb0: Naprosto souhlasím. Sice jsem nepřispívala, ale vaše diskuze jsem si ráda četla. To co se tu děje teď se nedá číst. Doufám, že se to vrátí do starých kolejí :)
Ked som tu prisla na zaciatku som pisala moje postrehy a co som sa dozvedela na americkych forach a tak aby som sa podelila ale kazdy tu riesil uplne nieco ine ako rebricek oblubenych postav a ake zbrane by pouzili na zombie proste sorry ale trapne diskusie a ospravedlnujem sa ale aj ja som v poslefdnych komentoch rozoberala nieco ine ked tu su niektori proste mimo viem nove veci ale naco to pisat ked aj tak vas zaujima ako horw bolo ake trenky ma Rick.
Jinak, co jsem chtěl zmínit, moji drazí veteráni, je to, že mě docela štve, jak z těch zombie dělají tak strašnou hrozbu a pár dalších nelogičností. Ted se vrátím například do toho vězení. První věc je ta, že ti zombie jsou extrémně slabí a pomalí a v sériích minulých dělali prostě z nich strašný aférky, naši viděli jednoho „Walkera“, celá skupina z toho byla nervozní, okřikovali se at jsou zticha :D To bylo prostě směšný. Teď to vězení, místo toho, aby jednou denně vyběhli ven, když je za plotem pár „Walkeru“ a sesekali jim hlavy, tak si jich tam radši nechají nalézt tři sta, aby pak museli podpírat plot… Vím, že je to „seriál pro amíky“ ale tohle je strašně okatý a nemůžu si pomoc, sere mě to. Neřekl bych, kdyby zombies byly aspon tak ostrý jako v první sérii, kdy se plazil za Rickem pod tank, vylejzal na tank, nebo držel cihlu v ruce a mlátil s ní do skla. To by byl důvod se bát, ale teď ? Hrůza, je to takový hrozně suchý. A to jsou nelogičnosti okoli zombies, nelogičností okolo živých „živých“ v posledních dílech bylo taky požehnaně.
#4013 Cermb0 #4014 Cybercaf#4012 JackIsBest: Naprosto souhlasím, nevyhledávám každou chybu ve zpracování ale tohle je do oči bijící.. Mnohdy Chodci nejsou schopni už ani chodit ale jakmile se to ve scénáři hodí tak jeden Walker je schopný někoho jako je Rick přeprat a kousnout… V určitých chvílích je sekají jak panáky na polim jakokdyby vůbec nebyli žádná hrozba a v druhé chvíli se jich lidé bojí jak čert kříže. :D Jinak v páté sérii zatím jsou Chodci hodně na pozadí…
#4014 Cybercaf#4012 JackIsBest:
#4015 JackIsBest#4013 Cermb0: Asi už to ty zombíky taky nebaví…a od první série už ztratili elán :D Je fakt že v páté sérii jsou zatím dost na pozadí. Největší hrozbu představujou ve velkých počtech. O tomhle se dá polemizovat na vždy :-) Pamatujete jak v prvním díle ti zombíci ještě seděli ve vypálenym autobusu ale oni samotní spálení nebyli? To znemaná, že nastoupili, protože si mysleli že asi někam pojedou :D No jo no…Darabont měl svoje světlý chvilky a možná se jednou dočkáme i vysvětlení toho vrtulníku co letěl Rickovi nad hlavou :D
#4014 Cybercaf: :D :D :D :D :D :D > To znemaná, že nastoupili, protože si mysleli že asi někam pojedou
Zajímalo, jak by to dnes vypadalo pod Darabontovo velením.
chodci už naozaj nie sú to, čo bývali … v 1. sérií si pamätám, že ešte v kameňolome si s tým, čo si pochutnával na jeleňovi, nevedeli rady Rick, Shane, Glenn, Jim a Dale naraz … aj tak ale na Walking Dead nedám dopustiť :D …
Inak je dost mozne, ze Tara zomre hm…
Souhlasím s tím, co na… předchozí (?) stránce psal Jack… že námupadá diskuze a čtou se přesípěvky od vybraných lidí. :D Já v zásadě čtu jen to, co od prvních vět vypadá zajímavě… A pak příspěvky od Jacka. :D
Mě se nelíbí, se vztahy skupiny vůči chodcům, hlavně fakt, že už se to bere jako úplně běžná věc. :D Jako jasný, nechci, aby se hroutili, že zas někoho bodli do palice a tak, ale… co si někdy večer společně sednout a prořešit to, co kolem nich vlastně děje? Zhoršuje se to? Myslí si, že je to po celé planetě, nebo kde vlastně všude? Mění to lidi, to už viděli… myslí si, že to změní (k tomu směru, v jakém byl Gareth) i je, když budou žít v tomhle ještě několik let? A skončí ta apokalypsa vůbec někdy? Co si DOOPRAVDY myslí lidé o Euginově plánu? (Osobně nevěřím, že všichni by si mysleli, že to vyjde.) A třeba pár čistě hypotetických otázek na téma, co to vlastně spustilo a proč se lidé začali prvotně měnit… (Ano, vím, je to seriál a jsou tam nelogické věci, ale pro ně je to reálný svět a v reálnémsvětě má spousta věcí nějakej důvod, ne? :D A tohle bude ještě ke všemu důvod fyzickej… :)
#4026 Jaditie9Docela mě zaujalo, jak se někteří snažíte spočítat, kolik času uběhlo od chvíle, kdy se Rick probudil. Myslím si, že by to přesně nedali dohromady ani sami účastníci děje – maximálně by mohli objasnit kolikrát/jestli :) proběhla zima a zhruba odhadnout počet měsíců – pokud si nikdo z nich nevede od začátku deník nebo něco takového. Protože jestli tvůrci něco vystihli dokonale, tak je to „bezčasí“, které by nastalo při takové apokalypse. A hezky to bylo ukázané teď v poslední epizodě s Beth, kde byl několikrát záběr na tikající hodiny, což si vysvětluji jako zoufalý pokus té komunity o návrat k nějakému minimálnímu společenskému pořádku. Ale opravdu by v takovém světě někoho zajímalo, kolik je hodin? Jak dlouho si myslíte, že byste při neustálých přesunech z místa na místo a boji o přežití měli v patrnosti, kolik uběhlo dnů/týdnů, měsíců, když neexistuje žádný řád…? Já bych po měsíci asi nevěděla..
#4020 Cermb0 #4022 JackIsBest#4019 Cabestany: Já souhlasím s tím, že v zombie apokalypse opravdu čas pro ně nehraje roli. Tam závisí jen na tom, zda je den či noc nebo léto či zima. Kolik je hodin pro ně opravdu není většinou moc důležité. Ale nás fanoušky, nebo minimálně mě to zajímá. Jednak mi vadí „přeskakování“ určitých období ( zima, skok mezi 3. a 4. sérií) ale také nepřehlednost. Dovolím si opět připomenout seriál Lost, kde pro přeživší na ostrově přestal pomalu čas hrát roli, přesto postavy nnohdy připomínali, jak dlouho tam jsou a fanoušek má alespoň přehled. Ve WD visí velký otazník nad tím, zda byla zima jedna nebo dvě a určování je opravdu složité když herečce Judith je Bůh ví kolik a štáb natáčí do podzimu, přesto že v seriálu by mělo být pořád léto.
#4021 Jedi knight