Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3936 Lumicko: pisala som to uz minuly pondelok a nikto sa nevyjadroval
#3950 k_ub0 #3985 Lumicko#3937 bares43: Pouštěl jsem si to online a kromě mraků tam nic nevidím.
#3943 bares43#3942 Thomas Morta: Tady Když si to pustíš, tak tam něco proletí a mraky to teda podle mě nejsou.
Tam letěli tři holubi :D , to je fakt dost nepodstatná velikost něčeho o čem se dá polemizovat totálně zbytečně. Spíš mě zajímá přesmyk mezi nocí kdy Daryl odjel od kostela s Carol a mezi dnem kde ukázali Beth a zase Carol… Jakej tam je časovej posun a odkud kam… to mě mate spíš, než tři holubi na nebi.
Protože Daryl se vrátil ke kostelu v tu samou noc, a všichni říkáte že asi s Noahem. Ten ale utekl v ten samí den, kdy přivezli do nemocnice Carol, která odešla v tu noc s Darylem. Buď mi něco uteklo nebo já nevim :D
#3947 Thomas MortaJá si taky myslim, že s Darylem přijde Noah, protože je potkal s Carol když hledali Beth, řekl jim odkud jde a co se tam děje a Carol se možná obětowala jako „náwnada“ aby se tam dostala za Beth a pomohla jí wen? :) co? :)
#3945 Xelis: podívej se na časovou osu událostí v druhé polovině čtvrté série.
Tedy, v době, kdy dorazí Daryl s Carol do Slabtownu, tam může být Beth tak 5. den.
#3948 Xelis#3947 Thomas Morta: No já si furt myslela, že to je jedna noc. To kdy odešel Daryl s Carol a kdy se vrátil s někým zpátky. Proto mě to furt nejde do hlavy :)
Já jsem uplně vypustila z hlavy, že tam proběhl den. To když odjeli tím autobusem, no jo tak to jsou dvě noci po sobě :D Tak teď už jsem v obraze a dík :D
#3941 Simonne-Cirka: Já by som inač teda povedal že Herečka postavy Beth ma ozaj 16–17 rokov a nie 30 :D :D :D ja to mam inač dost podobné teraz ma to štve ale ked budem mat 30 a vyzerat na 18 no nebolo by zle :D
#3969 Simonne-CirkaJen tak z nostalgie jsem si pustil první epizodu první série. Když Rick příjde na tu benzinku a je tam ta malá holka ze který je zombí, tak předtím, než jí zastřelí se kouká pod auto a ta holka při chůzi zvedne svýho plyšovýho medvěda…nebo prostě nějákýho medvěda. Tenkrát mi to možná divný nepřišlo ale dneska teda k*rva jo :D
#3952 Dituska89 #3955 ZvacA#3951 Cybercaf: Taky jsem si to nedávno pouštěla a ve druhém díle, když jsou v tom obchoďáku tak mrtvolák vezme do ruky kamen a snaží se rozmlátit bezpečnostní sklo…sem tam se nějaké ty chybičky najdou…
#3953 Cybercaf #3954 Hodooor #3955 ZvacA#3952 Dituska89: Jo jo, taky jsem měl ten pocit, že později tam ještě nějákej zombík používal kámen, nebo snad dokonce i kus trubky. Jsi mi uplně jak se říká „vzala z huby“, jen sem přesně nevěděl kde to bylo.
#3952 Dituska89: To nejsou chybičky, myslím že je to tím že virus se prostě vyvíjel a zmutoval postupně: v prvních dnech ještě nebyl tak silný, proto měli někteří chodci poslední zbytky inteligence (jako ta holčička, chodci co zvedají kameny, nebo se snaží přelézat plot, nebo Morganova žena když se několikrát vracela domů a zkoušela i otočit klikou..). Časem ale virus zesílil proto už tohle nevidíme.
#3956 Dituska89#3951 Cybercaf: #3952 Dituska89: To nemusí být chybičky. Jednak čistě teoreticky jim sice jako zombies funguje jen něco u mozkovýho kmene, ale to neznamená, že ty daný vysílaný signály se jim zcela jasně zastaví jen u pohybu a otevírání huby, byť je to nejaktivnější oblast. Sice je pro zombies v tomhle univerzu jako pochopitelně u jiných daný, že po znovuoživení si kvůli black-outu drtivé většiny kedlubny pamatují kulový, neprojevují emoce, fungují čistě instinkem a tak dále, ale není nikde jasně daný na základě toho, co jsem viděli, že se u nich nemohou projevovat záblesky „paměti z minula“ nebo mírně kolísat „retrospektivní“ inteligence. Ostatně, seriál už představil zombies, kteří si to seděli v kostele směrem k oltáři, takže fakt, že jeden zombie-prcek zvedne něco, co bylo dřív jeho součástí mi připadá v rámci univerza normální. A kdyby jeden už chtěl filosofovat, tak by se dalo na tomto případě špekulovat o tom, že vzít jakýsího mončičáka nebo co to bylo, může klidně asociovat s chuťovýma buňkama a možností, že to mohlo vypadat k žrádlu jako jiný zvíře (to, že to potom drží jen v ruce je už jedno, vždyť špekulujeme). Každopádně není bez zajímavosti, že komiks teď v posledních číslech potvrdil, že pro přeživší není nic neobvyklého, když vidí zombies držící něco v ruce, byť to pochopitelně nepoužívají tak, k čemu je to určený. Myslím, že dokud zombies nezačnou vyloženě střílet ze zbraní jako v jiných pseudo „zombie“ projektech, tak je tohle ještě přijatelná a okecatelná záležitost.
#3956 Dituska89#3954 Hodooor: #3955 ZvacA: já osobně to jako chybičky beru, už z toho důvodu, že se řeklo že celé vaše já umře a vrátí se pouze touha požírat maso ať už lidské nebo zvířecí…takže nějaké zbytkové citové věci, které určují vaši vnitřní osobnost by tam vůbec neměly být…a to že sebere plyšáka kvůli tomu že si mohla myslet že je k jídlu už mi vůbec nesedí, protože bylo řečené že oni cítí to jak jinak voní lidské či zvířecí živé maso a proto po něm jdou…což mě přivádí k další chybičce – Jak můžou mrtvoláci vůbec něco cítit, když nedýchají??? k tomu aby člověk cokoliv cítil se potřebuje nadechnout a samozřejmě k tomu potřebuje plíce…a že se najdou mrtvoláci kteří chodí a místo hrudi mají pouze díru :)
#3957 Cybercaf #3963 ZvacA#3956 Dituska89: Tyhle otázky jsou Alfou i Omegou celýho tohohle seriálu…a proto se v našem světě nikdy nebudou procházet podobný kretůry :D
#3959 Dituska89Já to vidím prostě tak, že původní vedoucí projektu, Frank Darabont to chtěl pojmout v jiném stylu ( viz. CDC, které v komiksu vůbec nebylo), ale po jeho odchodu se to přesunulo z Darabontovo nápadů, na svět Kirkmana.
#3960 Cybercaf #3962 Dituska89#3957 Cybercaf: tak to doufám že máš pravdu…na druhou stranu když se začali objevovat fotky na internetu těch feťáku s odumřelýma nohama a rukama…no, neměli k našim mrtvolákům daleko…ale život bez teplé vody a čistých věcí si nějak nedovedu představit…nebo třeba když tě začnou neskutečně bolet zuby a nemůžeš jít k zubaři nebo si koupit žádné prášky…to bych se raději vzdala a přešla na druhou stranu :)
#3960 Cybercaf#3958 Cermb0: Taky mě to napadlo. Darabont si to nejspíš představoval trochu jinak.
#3959 Dituska89: Jeden čas asi cca rok zpátky se v USA ale i jinde začla objevovat droga tzv. „koupelová sůl“, která způsobovala u jejích uživatelů agresi, bludy a dokonce i kanibalismus. Ve zprávách tehdá říkali, že zadrželi bezdomovce, kterýho chytli jak okusuje nějákou mrtvolu. :D Jinak jestli by ti nejvíc chybělo čistý oblečení a teplá voda, tak asi pro zombí apokalypsu opravdu nejsi stavěná :D Jedinej koncept, kterej je uvěřitelnej je „28 dní poté“ ale to už jsem tu někdy rozbíral…každopádně proti tomu by byl WD ješte sranda.
#3961 Dituska89