Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
V 5 epizode ukazu ako sa carol s darylom dostali tam kde sa dostali, potom v 6tej epizode zase preskocia na daryla s Rickom a v siedmej spat na carol s beth :) a napokon sa rick s jeho skupinkou vaberu zachranit carol a beth :)
#3862 Jirkason#3861 mrco1991: Podle ukázek bude příští díl o Abrahamovi a ostatních, co odjeli busem. Napovídá tomu i název epizody. Takže, ta nemocnice až za dva týdny. Zase to roztahají.
#3874 mrco1991ahoj muzu se zeptat v minulem dile na konci daryl nekomu rikal vylez,nevi nekdo komu to rikal?
#3868 zztopikmyslite ze mi nekdo muze pomoct opravdu by me zajimalo kdo to byl,komu rikal daryl vylez
#3865 Simonne-Cirka#3864 bloody00: Bol to Noah podla mna teda vravela som to uz minuly tyzden :)
#3879 k_ub0jj taky tipuju Noaha, kterej je tam zavede ;) si myslím já…
ač se poslední díl dost lidem nelíbil,jak jsem vyčetla z diskuze,za mě teda lepší dvojka :-) Beth je sice mladá a naivní kravička,ale mám jí celkem ráda…navíc je zajímavý vidět,co si kterej člověk představuje,jako nejlepší způsob přežití :-) policajtka měla teda slušně nasr.no v hlavě a ten její kolega „rádstrkámlízatkamladejmholkámdohuby“ byl teda taky na pěst…doktor se mi zprvu zamlouval,ale taky z něj vylezl pěknej vocas… btw,asi to nakonec s Darylem z křoví vyleze ten Noah…scénka ve výtahový šachtě-no já se teda bála :-O a závěrečná scéna s Carol :-D jak tady už někdo psal,opravdu si vybrali tu nejslabší ;-)
#3863 bloody00: jsou dvě možnosti buď vytáhl někoho nemocničního auta nebo narazil na na neznámého černocha z konce prvního dílu téhle série..
#3869 kiso1561#3868 zztopik: Ten neznámy černoch nie je neznámy, je to Morgan z prvej série. A inak po dnešnej časti som si tak na 98% istý, že z Darylom bude Noah, černoch, z ktorým Beth utekala v dnešnej časti.
#3870 Simonne-Cirka#3869 kiso1561: No zrazu, ale ked som minuly pondelok tu pisala , ze je s nim Noah tak nikto sa nad tym ani nepozastavila stale ste tu tocili len o Morganovi a Beth omg …
#3877 kiso1561Někdo nějáké zajímavé postřehy k poslední epizodě? Mě nic nenapadá :D
#3878 ZvacAAbraham prý zjistil, že Eugen je jen „učitel“: https://www.youtube.com/watch?… :D
#3873 kezir89#3872 pajajs: a někdo tam píše, že to je pohled zpět, kdy Abraham zabil nějakého borca co mu znásilnil ženu Jinač dnešek vlažný ale zase vyskočilo tolik otázek, až to ani není hezké :)
#3875 pajajs#3862 Jirkason: Vidíš, na tých som úplne zabudol :) naozaj to bude dosť rozťahané, to aby bol o každej skupine spin off radšej :D
#3873 kezir89: Však jo (sranda ne..) :D Možná se tím i vysvětlí ten „brekot“ na silnici.
jasné, jako Eugene by se měl přiznat, někdy kdy půjde do tuhého a Abraham mu to sežrat dá … :D
#3870 Simonne-Cirka: Ja som medzi nimi určite nebol. :)
#3871 Cybercaf: Ale jo, stálo to zase za ho*no. Jinak nic…
#3880 Cybercaf#3865 Simonne-Cirka: Ty teba by som mozno zobral v zombie apokalypse pod ochranu :D snad keby si bola uzitočna :D :D
#3887 Simonne-Cirka#3878 ZvacA: :D Proč si to nenapsal rovnou? Takhle jsem si kvůli tomu musel přečíst tvůj půlhodinovej příspěvek :)
#3881 ZvacA