Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

k_ub0

Diel bol podla mna tak isto strašna nuda mal som pocit že pozeram iny serial … a to rozdelenie skupiny a nasledne prepínanie medzi nimi mi leze na nervy , proste 4 seria bola od druhej polovici najhoršia zo všetkych ,a zase tu mame v 5 serii rozdelenie a prepinanie medzi skupinami … zabiju guvernera konečne ,pride joe skupina zabiju skupinu pride gereth , zabiju geretha , atak dalej dokola , zombicci tam hraju skorej iba do počtu , proste prva/druha seria bola totalne naj , vtedy sa riešili zombici , čo su zač ,že nakazeny su setci , hladali utočiska , farma pracovali na farme , vytahovali zombika zo studne , proste to bol pravy zombie survival, teraz je to iba o ludoch a zombici su tam do počtu .. ale stale mam rad ten serial no ked niekto povie walking dead hned sa mi premietne pred očami 1 –2 seria .....
#3918 Simonne-Cirka:

4.11.2014 | 14:11:24
Simonne-Cirka

#3920 k_ub0: To je pravda som majetnicka...­...dost ale nevernica nie ......normalny chalan????kazdy 20-ciaty

#3925 k_ub0
4.11.2014 | 14:15:36
Mustage23

Tak já jsem docela spokojená! Konečně jsme se dozvěděli, kde je Beth…Pravda, byl trochu nudnější, ale každý díl nemůže být nadupaný :D I když jsem byla chvilku ztracená…Jinak s mi díl líbil :) A na konci ta Carol! :3 Příští díl bude bomba :D

4.11.2014 | 14:23:48
Mustage23

A ten chlápek úchylák, to bylo nechutné, takový ulízánek :D

4.11.2014 | 14:25:54
k_ub0

#3922 Simonne-Cirka: Myslim majetnicka ako ze dnesne baby idu na peniaze ,nehaju sa zlbnut , bohatými blbečkami , proste nehaju si natlačit kaleraby do hlavy a potom plaču , proste letia na vagabundov namyslenych , su neverne , každy druhy pár rozvedeny ,podvadzanie , a podobne nič pre mna , radšej budem slobodny mladenec a budem si uzivat , ked pride ta prava tak sa nebudem branit ale čim dlhšie som na tomto svete tym viac si myslim ze taku nenajdem,..

#3926 Simonne-Cirka
4.11.2014 | 14:54:02
Simonne-Cirka

#3925 k_ub0: No nikdy nevies :D

4.11.2014 | 15:07:43
kiso1561

#3908 Simonne-Cirka: Vidím, že ti na to nikto nereaguje :D Tak aspoň ja… to bude blbosť, Morgan podľa mňa nie je ani z Atlanty bol v tom malom mestečku, ktorého meno si nespomínam, proste z kadiaľ je aj Rick. Ako je možné, že Morgan je z Atlanty a do toho mesta len prišiel lebo to tam bolo aspoň trochu bezpečnejšie na začiatku, ale šanca , že by to bol naozaj jeho strýko je tak 1%, maximálne. :D

#3930 Jozino135
4.11.2014 | 15:21:59
Cybercaf

Jelikož mám dlohou chvíli tak bych se sváma zpětně podělil o pár nelogičností z poslední epizody. Za prvé: zbavování se mrtvol v Grand Hospital…bullshit :D a očividně to jediná cesta z nemocnice nebyla. Pak parkoviště zamořený zombíkama, díra v plotě, Noah, kterej sotva chodil během pár vteřin předsprintoval Beth o dobrejch 40 metrů. Počet zombíků ve finalní scéně tak koregoval mezi 25–8…zrovna podle toho jak se to hodilo. Dawn a spol, který se tam objevili zatraceně rychle, vynikající pistolová mužka Betha, navíc to všechno bylo točený přes podivnej filtr ve slow-motion, což mi přišlo na WD zvláštní.

#3932 Cermb0 #3933 Crusader #3935 Rick21
4.11.2014 | 15:28:49
iceriso

Dlho mi vŕtalo v hlave, kde som už videl hrať herečku stvárňujúcu Dawn, stále mi bola veľmi povedomá. Už som na to prišiel – herečka Christine Woods – jedna z hlavných úloh v seriály FlashForward. Bingo :-)

4.11.2014 | 15:32:07
Jozino135

#3927 kiso1561: Nehovorím že to s tým Morganom je pravda, ani mne sa to nezdá. Ale ak sa dobre pamätám, tak Morgan nie je z toho mestečka kde sa Rick prebudil. Neviem či Morgan nemal plán sa dostať s rodinou do Atlanty ale počas toho ako išli " na bezpečné miesto " sa museli niekde usadit a tam pokúsali jeho ženu a tak tam zostal. Alebo vie to niekto lepšie ?

4.11.2014 | 15:34:46
NADOBI

Ahoj asi to sem nepatří ale od koho mám stahovat díly jak je killers atd. nejlépe ovšem v rozlišení 1080p Díky kdo poradí

4.11.2014 | 17:20:44
Cermb0

#3928 Cybercaf: Sice máš pravdu ale tohle je americký seriál, takže tak :D Díl sice patřil k těm slabším, ale mě se neskutečně líbila ta atmosféra, jejíž součástí bylo právě například vyhazování mrtvol do výtahové šachty. Za mě celkem dobrý. :) Těším se na výbušného Abrahama za týden

4.11.2014 | 17:23:58
Crusader

#3928 Cybercaf: Ono šlo o jedinou nehlídanou cestu z nemocnice, však odkud brali ty raněné, jasně že jezdili ven, ale jen ti poldové, ostatní tam defakto otročej :-) Ale hezké bylo jak Beth odhalila doktora, a pěkně to Té šéfce dala sežrat :D Jo samo zavěrečna zcena byla dost nepřehledná, ale tou šachtou jim to chvili trvalo, také ven, to tam neukazovali. černoch se belhal a Beth střílela aby mohl utéct, otázka je jestli mu to z tou nohou bude co platné :-) ale řekl bych že ho savne Daryl, a čekám že další díl bude o trestné výpravě Ricka na ten hospital, nemůže tam přeci Carol nechat, po tom co ji přijal zpět do tlupy a navíc pokud půjde nádavkem o Beth. A pak hurá s pohřebáky do DC :D

4.11.2014 | 18:50:56
Rick21

Slabtown díl by trošku slaběí ale ti co milují The Walking Dead tak si myslím že to vadit nebude diváci co sledují The Walking Dead a u každý epizody kritizují umělost chodců nebo jak série a epizoda slabá je tak to sledují jen proto protože se chtěj jenom dozvědět jak to s někým skončí a to jsou právě ty napínavý konce a druhý který ten seriál milují tak neřeší jaká série a díl je slabej ale prostě si epizodu vychutnaj

4.11.2014 | 19:46:40
Rick21

#3928 Cybercaf: Tak oni se jich zbavovali tímto způsobem protože okolí nemocnice bylo zamořený chodcema vždyt se Beth ptala doktora proč neodejde a on jí vzal někam do přízemí a tam byly chodci přeci je nebudou nosit ven mezi ně

4.11.2014 | 19:50:08
Lumicko

Daryl na konci 3. epizody bol urcite s tym Noahom ktory utiekol z tej nemocnice…

#3940 Simonne-Cirka #3941 Simonne-Cirka
4.11.2014 | 21:40:12
bares43

Všimnul si někdo, že ve scéně, kde je Beth s doktorem na střeše a Beth odchází, tak něco letí ve vzduchu nad Atlantou?

#3942 Thomas Morta
4.11.2014 | 21:54:48
Xelis

No ono to na konci nevypadalo, že Beth je střelmistr. Však v tu chvíli kdy začali utíkat mezi chodcema se objevovali střeli od těch policajtů, co za nimi rychle běželi, aby je stihli zastavit. Tam stihli jen Beth, který zaterasily cestu ven chodci. Noah byl venku za plotem že, kdyby nestříleli i oni ze zadu, tak je Beth i ten Noah už pod drnem :)

4.11.2014 | 21:59:17
Jedi knight

kde ? v ktorej časti ?

4.11.2014 | 23:06:15
Simonne-Cirka

#3936 Lumicko: Novinka :D

4.11.2014 | 23:06:40

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama