Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Díl byl zajímavý poznali jsme pár nových charakterů a dozvěděli jsme se kdo unesl Beth, jinak jak byl v minulém díle Daryl tajemnej koho to přivedl ke kostelu tak si myslím že je to jasné a bude to Beth. Nasral mě ten černoch co utekl bez Beth hlavně když mu pomohla tak mohl zase pomoct on jí no prostě srab
#3982 Hodooor#3981 kutas: Neeee nemůže to být Beth, tu přece chytli, je to právě ten černoch – jak jí mohl pomoct když neměl zbraň a ještě kulhat, utekl a našel ho Daryl a teď přivede pomoc..si myslím..kdyby se nechal taky chytit tak by jí moc nepomohl.
#3986 kutas#3980 Simonne-Cirka: a kolko maš ? :D
#3984 Simonne-Cirka#3983 k_ub0: 23....... stara raketa :D
#3990 k_ub0#3941 Simonne-Cirka: Tak to prepac :D… Ja som to pozeral az teraz… A moc sa mi nechcelo prezerat vsetky komenty.. Priliz vela toho je :D a nemam na to az tolko casu :(
#3982 Hodooor: no já si myslím že v dalším díle Daryl zachrání Beth a přivede jí k tomu kostelu a pak to bude pokračovat takže spolu s ostatníma půjdou zachránit Carol
#3987 Lumicko#3986 kutas: Pff rozoberali sme to tu 10000×… S darylom 100% nie je Beth… A pravdepodobne to je Noah… To by sla vedla neho a nebola by v krikoch a necakala by na pokyn vyliezt atd… :D
#3978 Cybercaf:
#3989 Cybercaf#3974 pajajs: a lidi,kde ty webepizody najdu?Respektive kolik jich vůbec je a dají se třeba stáhnout?Když jsem sledovala Lost,tak jsem se po čase na ČSFD dozvěděla,že měly taky webepizody,stejně jako u Misfits,ale nikdy jsem je nikde nenašla…u Lost jsem se na ně teda ani nekoukala,protože jsem to zjistila,až po dlouhý době,seriál už jsem měla dokoukanej a ten konec mě tak naštval,že jsem si je ani neměla chuť pustit :-D ale tyhle TWD webepizody bych si pustila?Škoda,že se to nepíše někde tady ve článcích?Nebo jsem to přehlídla? :-/
#3988 Kali: Dřív to bylo na YT dnes to tam je sice pořád ale snad všechny videa od AMC jsou v Evropě a jinde blokována takže si to nepustíš. Webisody jsou zatím 3: Torn Apart, Cold Storage a The Oath. Dají se stáhnout na „Pirátském zálivu“ :) nebo jsou tuším i na nějákejch ruskejch webech ale to aby čert pohledal.
#3992 W3ron1ka#3984 Simonne-Cirka: že stara raketa :D :D ja mám tiez 23 to som ja potom starý mládenec :D
#3993 Simonne-CirkaTěžko můžou lidi říct před dílem, že bude s Darylem určo Noah, když to někteří lidé, třeba já, neznají – ten komiks a tak – a neví, jaký on je, jaký bude děj s ním… Ale teď jsme si se snoubencem jistí,že je to on… :-)
#3996 Simonne-Cirka#3989 Cybercaf: Je tohle ono? https://koukni.cz/hledej?…
#3995 Cybercaf#3990 k_ub0: Ale tak zeny to vnimaju inak :D
#3994 k_ub0#3993 Simonne-Cirka: šak si mladá žaba 23 ročná štavnatá a ze stara raketa :D :D
#3998 Simonne-Cirka#3992 W3ron1ka: Ano to je ono ale vidím tam jen Torn Apart. k_ub0 a Simonne-Cirka: nechtěli byste sím oba jít už někam dop*dele? :-) :-D
#3997 Simonne-Cirka#3991 Ponine94: Tak to mas pravdu, ked clovek necital komiks a tak no tak nema to s kade vediet......ale ja uz asi aj prestanem citat americke fora, pretoze uz ma nebavi ani jeden diel kvoli tomu ze viem vsetko co sa udeje :D takze nemam sa naco tesit .....:D taze s tym sledovanim na nete uz asi prestanem :D
#3995 Cybercaf: Prepac prdel nepreferujem ako oblubenu destinaciu ;) .......ale uvolnim ti miesto :) nemas zac .....
#3994 k_ub0: myslim, ze by sme mali pokracovat v debate o com toto forum je ;)
Předem se omlouvám, že se tento příspěvek netýká rubriky " Aktuální epizoda" Povím vám příběh Byla jednou taková diskuze, kde normální lidi diskutovali normálním způsobem na téma, pro které byla diskuze založena. Probíhala normální řeč, upřímnost, občas nějaká ta srandička mezi nimi působil respekt, tudíž nikdo nikomu nekazil překvapení. Pak se objevili nováčci, kvůli kterým ti původní museli odejít do důchodu, protože v diskuzi se začal řešit věk – kdo je jak moc starej, mladej, sexy, samé spoilery a vše dobré z minulosti začalo upadat. Důchodci se však vrací oživit starou dobrou diskuzi ke starým dobrým časům, jako kdysi. Kdyby se nevrátili, diskuzi by hrozila záhuba, příští téma by byla současná barva ponožek. Teď celý osud lidstva záleží na elitním týmu, který tvoří: Jack, ZvacA, Cybercaf, Ponine94, Hoodor, Rick 21, sarii25, Cermb0 a další…
SPOILER Příběh je na základě skutečných událostí, diskuze o aktuální epizodě WD na Edna.cz
Přeji hezký víkend.
#4001 sarii25 #4010 sheylaNemůžu víc souhlasit s příspěvkem nahoře, jsem smutnej kam se tahle zpočátku inteligentní a smysluplná diskuze odebrala. Samý spoiler a řešení zbytečností, který sem vůbec nepatří. Po několika stránkách v minulosti jsem už přestal číst příspěvky a čtu občas jen od vybraných uživatelů mezi které patří Žváaca, Čermbo, Ponine, Cybercaf, Hodor, Rick. A tak se ptám, kam se poděla ta normální diskuze? Radši tu budu číst 3 rozumný příspěvky za tejden než tuhle snůžku hoven. Sorry brothers. A ano, jsem tu dobrovolně a ano, nemusím sem chodit, díky za případné připomenutí.
Peace out