Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
podľa mňa bola iba jedna zima medzi 2. a 3. sériou … určite by ale bolo zaujímavé vidieť aspoň niekoľko častí v zimnom šate :D#4020 Cermb0:
#4019 Cabestany: To bezčasí jak řikáš, to souhlasím, ale řekl bych, že pro diváka je to docela podstatná informace, vědět zrovna tohle :)
#4025 CabestanyJá si nemyslim že v seriálu je roční období zima pokud vím tak se to vysílá jen podzim, jaro
Jak jste se tu bavili o tom jak jsou teď chodci pomalí a na začátku byli rychlí. Tak mělo by to logiku (možná), na začátku byli čerstvý maso :D teď už pomalu odehnívaj , tak zpomalujou, taky jsou čím dál víc zelenohnědý :D spíš bych uvítala mezi těma zelenohnědýma hnilotinama i čerstvý chodce. Vždyť lidi umírají pořád ..
#4022 JackIsBest: No mě by to taky zajímalo, ale na druhou stranu ta nevědomost určitým způsobem dokresluje atmosféru seriálu.
#4018 Ponine94: To by mě třeba taky dost zajímalo. Jestli je nákaza i na ostatních kontinentech. Teoreticky by být měla, ačkoliv to co ji spustilo, mohlo být klidně jenom v Americe…
#4027 Cybercaf#4026 Jaditie9: Určitě je to na celym světě. Kdyby to bylo jen v USA tak už tam jsou dávno Rusáci nebo Čínani a zabíraj si území :D Navíc to tuším i říkali už někde v první sérii.
Tak je jasný že to zasáhlo celý svět jen se to odehrává v USA přeci nebudou točit po celym světě.
Už by to ale chtělo vystřídat prostředí, Georgie už je únavná :D Chápu tvůrce, ale jiné město než Atlanta by také bodlo, snad ten D.C. bude brzy
#4030 Cybercaf #4031 Rick21#4029 Cermb0: A ohledně toho Spin-off někdo něco víte?
#4032 Rick21 #4033 Cermb0#4029 Cermb0: Aby to nedopadlo tak že D.C. bude v Atlantě to víš kulisy jsou kulisy :D
#4030 Cybercaf: Já vím bude to :D Sean Cabrera − Hispánec, něco málo po čtyřicítce. Sean je dobrý chlap, který se snaží být zadobře s každým ve svém okolí.
Cody Cabrera − Seanův velmi chytrý syn, rebelující puberťák. Je známý jako nejvzteklejší kluk ve městě.
Nancy Tompkins − Svobodná matka dvou dětí po třicítce. Nancy působí jako holka od vedle, ale má svůj vroubek.
Nick Tompkins − Nancyin přihlouplý syn. Je moc starý na to, aby zůstal doma, ale příliš se bojí, než aby odešel.
Ashley Tompkins − Nancyina z většiny vyrovnaná pubertální dcera. Její ambice jsou úměrné selháním jejího bratra. Miluje svou matku, ale už je načase opustit hnízdo.
Andrea Chapman − Trochu povadlé květinové dítě. Čtyřicetiletá Andrea se odebrala na předměstí města, aby se zde vzpamatovala z rozchodu s manželem.
Spin-off chystá Dave Erickson a tvůrce TWD, Robert Kirkman. Děj bude předcházet mateřskému seriálu a bude sledovat skupinu v jiné části země v prvních dnech apokalypsy. Datum vysílání i herecké obsazení jsou zatím otázkou.
#4035 Cybercaf#4030 Cybercaf: Termín kdy začne, je zatím prostě 2015, nevím jestli se na jaře začne vysílat nebo natáčet, pilot se prý AMC dost líbil. Je zatím neznámo, kde se bude odehrávat, s nejvyšší pravděpodobností jen jiný kout USA.
#4035 CybercafTak jsem trošku svým příspěvkem zaspal :D
#4032 Rick21:
#4033 Cermb0: Díky za informace, hlavně jsem teda chtěl vědět kdy se to dostane do televize :-) Jinak podle těch charakteristik postav to vypadá jak nějákej Krok za krokem převedenej do světa zombí :-) :-) „pubertální dcera, nevybouřený syn, přihlouplý syn, chytrý syn, hloupá dcera, svobodná matka“ :D ve WD světě jsou si stejne všichni rovni…
Zítra epizoda The Choice nebo Self Help :D jsem zvědavej na bludy názorů :D
Já vím, že to má být po celém světě, v první sérii říkali, že nejdéle se drželi Francouzi… ale spíš prostě by to někdy měli řešit skupina v seriálu… plus ty ostatní věci. A co si myslíte vy, jak se ta apokalypsa vlastně rozjela, co ji spustilo?
#4038 Cybercaf #4039 Rick21 #4050 Chandra#4037 Ponine94: its classified :D
#4037 Ponine94: Copak si se nedívala na S05E01 – No Sanctuary???
Delaj z Abrahama peknyho vola, pritom v komiksu je to sympatak. Nebavilo a pristi taky bavit nebude. Snad alespon 7. a 8. dil budou za neco stat