Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3739 Vlkiss: dobrý vyber , na survival treba spolahlivu, odolnu ,a lahko dostupnu zbran vz 58 je idealna všade ich je plna rit :D aspon teda v česku a slovensku určite , okrem tej colt 1911 je to sice pekna zbran ale naboj 45 acp , je učinnejši ale ja sa skorej priklanam ku glock 9 mm + vz 58 to su podla mna najspolahlivejšie zbrane , vz bude strielat aj ked je od piesku a vody , tak isto glock ide aj od blata netreba sa onho tak starat a pači sa mi ze nema poistku ze človek je poistka , ak obtiahneš zaver tak maš nabite a strielaš žiadne poistky a neviem čo ktore pri stresovych situaciach su na obtiaz , asi preto je glock najpouzivanejši na svete :) vdaka jednoduchosti a spolahlivosti
#3740 Cybercaf: z katanu to nieje nič zlozite to by si sa naučil a pritom ze zombici su pomaly tak by si mal na trening dost figurantov :D ,obušok je fajn ešte keby si tak nanho pripevnik bodák alebo nejaky klinec na konci :D strielal som z ak-47 aj vz 58 su to vojenske zbrane maju priemernu prestnost ale su robene na spolahlivost , nemyslim si ze by boli az tak nepresne .
Ješte jsem objevil tohle http://media-cache-ec0.pinimg.com/…e154b74d.jpg Doufám že je to jen hloupý vtip…protože jinak nechápu na co :D
tak som rozmýšľal: Akú šancu by mal napr. Guvernér alebo Negan, keby s Rickom boli všetci drsňáci naraz ??? teda Rick + Daryl, Merle, Shane (keď bol ešte v poho), Michonne a Abraham :D
C#3736 k_ub0: no neviem ja by som si za opasok dala velku macetu na druhu stranu niejaku zbran s tlmicom do topanky polovnicky noz di podprsenky rwvolver baterku do zadneho vrecka baterku do druheho zadneho zapalovac a marlboeky na nervy :D
#3747 pajajs #3748 k_ub0Mali tam byt marlborky som na mobile blbo sa pise :D
#3745 Simonne-Cirka: Z toho všeho by si v army shopu našla jenom nůž.. A to by byl ještě kuchyňský.. :D Leda by jsi před Army shopem stanovala.
#3745 Simonne-Cirka: no ty si drsné akčné dievča :D teba by som nescel nasrat :D
#3756 Simonne-CirkaTak mně taky poslední dobou Glenn připadá strašně nudný, nic důležitého se s ním neděje. Maggie bych už nechal, a pokud by se měla oběsit, tak bych to schvaloval, protože je to docela netypická smrt ve Walking Dead. Ale teď tu chci napsat tabulku, kdo se kdy v jaké sérii objevil a žije. Poté seřadím lidi, komu bych přál přežít a chtěl bych, aby přežil.
A teď to seřadím od toho, jehož smrt by mi vůbec nevadila, až po toho, komu přeju, aby žil, co nejdéle:
A co vy?
#3757 Simonne-CirkaTak mně Michonne naopak k srdci nepřirostla a smrt Glenna a Maggie by mně byla líto.
Osobne sa mi Abraham veľmi páči a chcel by som aby žil. Také nezvyčajné postavy , ktoré by asi nikto nenechal zomrieť ale ja ano sú Daryl a Carol. Viem že sú teraz" vyvyšovaní nad bohov " , ale mne by teda vôbec nechýbali. A ani Tyreese
Jinak, nemůžu si pomoc, ale prostě nevěřím, že Eugene je nějakej vědec co by něco o něčem vědět. Je to jen našprtanej šulin, co si z nich udělal blbce. Zkrátka ví jak na to :D
#3753 Markoman96#3752 JackIsBest: Nemuzu zapomenout jak Eugene prostrilel samopalem pneumatiky :-D
#3754 JackIsBest#3753 Markoman96: :D To Teda jo! :D
#3755 Simonne-Cirka#3754 JackIsBest: Uz som to pisala Eugene nieje ziaden vedec! ,,,,.....klame, pretoze sam si nevie pomoct a potrebuje ludi ktori by sa o neho postarali .......Ked to vyjde najavo tak to niekto bude riadne nasrany ! :D
#3748 k_ub0: Aj bez zbrani som nebezpecna :D Takze pozor :D .......
#3768 k_ub0#3749 Markoman96: No a tebe pan Poirot :D nepaci sa mi tvoje zoradenie :D nemozem si pomoct .....ja zacnem od toho co nejmenej ano? Tara.....Eugene.....Tyresse…Rosita.....Maggie…Sasha…Glenn…Carol…Beth…Abraham…Michonne/Daryl.....Rick/Carl.......
#3758 Simonne-Cirka#3757 Simonne-Cirka: Tyreese sorry......neviem si pomoct neviem, kde presne zaradit Carol u nej sa mi to zda , ze neviem mam ju rada ale uz mi pride strasne vyzita ine slovo neviem najst na nu .....Glenn a Maggie neviem snad s nimi este nieco urobia ......Rosita by potrebovala vacsi priestor v scenari.....Tara mi nesadla nic neukazala je tam ako male stratene dievcatko .....
Ještě k té Beth, já si nemyslím, že Emily Kinney skončí s TWD. A není to točený dopředu? Že by měla v poho čas na turné… :-) Jako podle mě by ji nenechali přežít, kdyby ji chtěli hned zabít.
#3761 Rick21 #3764 JackIsBestDocela mě udivuje to jak se Beth vzbudí ve Slabtownu v pokoji na kapačkách a rukou ve fáči máme to brát jako že jí udělali chirurgický zákrok v celkový anestezii? nebo se snaží najít lék na ten virus? protože jejich pravidlo je zachránili jsme tě dlužíš nám to jinak by mě nenapadlo proč je zachranujou Beth pokousaná nebyla maximálně kulhala tak proč jí dělali něco s rukou podle mě jí dělali tu operaci a něco u zápěstí tak mě napadá že jí dělali něco s krví a nebo něco s kostí nicméně Beth se ještě ze Slabtownu v EP4 nedostane a 100% Rick a ostatní s tím Noahem který jim ukáže cestu do Slabtwonu tak Beth a Carol půjdou zachránit a 100% v EP6 vyrazí do Wash. a do EP 7–8 se setkají s Abr. a spol.