Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3778 Simonne-Cirka: to jsem nenapsala,spíš jsem to myslela tak než se přidat k Eugenovi,kterej je neschopnej,spíš bych se stala taky kanibalem,ale jen čistě teoreticky,jak už jsem psala,nejspíš bych žila tak 5 minut,takže…jinak bych samozřejmě byla radši v Rickově skupině :-)
#3783 Simonne-Cirka#3780 Simonne-Cirka: Nevadí zvykol by som si , vela krát si predstavujem ked mi leze na nervy tento svet , všade faloš ,zlí ludia , vojny ,vrazdy ,kradeže ,klamstva , vela krat mam chut ,že by som niekde žil na opustenom ostrove sam ako tom hanks vo filme stroskotanec , v tomto skazenom svete na to myslim často. A morganovy a mischone preplo lebo niekoho stratili , morgan syna a mischone syna a muža , a pri samote nato často myslel , ja by som bol sám dobrovolne takže pohoda :D
#3784 Simonne-Cirka#3781 Kali: No ja si nemyslim, zeby som zila 5 min.....clovek sa nesmie podcenovat pozri na Carol.....v 1 serii a teraz !......
#3782 k_ub0: No ja by som sama nedokazala byt .....to je to najhorsie si myslim co moze byt :D
#3785 k_ub0#3784 Simonne-Cirka: Prečo keby som mal nejaku frajerku a priatelov by som nespaval ako by som sa onich bál radšej byt sám a spolahnut sa na seba , po ceste zbalit nejaku babu :D užit si a ist dalej :D nikoho nemat na krku
#3786 Simonne-Cirka#3785 k_ub0: No kazdy je iny niekto rad samotu niekto spolocnost :D…no a keby is zbalil dajaku babu len ci by si sa od nej vedel odbalit :D
#3787 k_ub0 #3788 Hodooor#3786 Simonne-Cirka: Po skusenostiach z dievčenccami by to nebol problem , uz mam zlomene srdce a teraz si uzivam , dneskajšej dobe je tazke najst slušne dievča tak už ani nehladam . takze by som stym nemal problem :D
#3786 Simonne-Cirka: ..a v nejhorším bys ji mohl sníst…třeba taková Maggie se šlehačkou…MŇAM :D
mne sa maggie nepači ma sexy postavu občas je pomilovatelna ale ked sa nekedy až moc usmeje tak nema pekny usmev :D velke dasna
#3790 Hodooor#3789 k_ub0: Nevadí aspoň zbyde víc Maggie pro mě :D
#3791 k_ub0 #3792 k_ub0https://www.facebook.com/media/set/?…
..a úsměv má moc hezký
#3790 Hodooor: No mne sa nepači nehaj si ju proste nekedy v neakom zabere mi pride velmi pekna ale nekedy sa mi hnusy nemozem si pomoct neni to moj typ , tie fotky čo si poslal tam je pekna ale su to profi fotky upravene a usmieva sa tam iba trošku na tejto fotke sa usmieva velmi a nepači sa vtedy :D http://upload.wikimedia.org/…_2,_2011.jpg
#3790 Hodooor: ovela viacej sa mi páči rosita :D http://media.melty.fr/…espinosa.jpg
#3793 Hodooor #3805 pajajs#3792 k_ub0: tak ty si zas nechej rositu mě se zas nelíbí její kachní rty ;) :D
#3794 k_ub0#3793 Hodooor: Sme dohodnuty Berem si ešte aj taru do trojky :D ty máš beth
#3795 Hodooor#3794 k_ub0: Neee já chci Taru ty si nechej Beth..to by byl skoro incest
to nevadi šak by si striedal jedna by čakala :D maš smolu tara je moja a tara je bisexualka si myslim takze to by bolo fajneeeeee a rosita sa jej pači :D :D
#3797 Hodooor#3796 k_ub0: tak to bude problém Tara je totiž moje odjakživa a stejně dvě nezvládneš tak ber Rositu než si to rozmyslím :)
#3799 Markoman96hhahaha ja zvladnem 2 neboj sa :D rotita + tara su moje a ticho lebo dostaneš karol + sashu + karla :D:D:D:D
#3797 Hodooor: Chlapi, btw Tara je moje :-D
#3800 k_ub0#3799 Markoman96: tak taru si si podelte rosita je moja stači mi jedna rosita čikita :D
#3801 Markoman96