Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3720 Cybercaf: :D :D :D cosi .........no tak to ano ......len neviem ako to spravia , pretoze na Carlovi dost vyrazne vidno ako starne , kedze je este mlady a nevychadza to.....Inak dobra sprava pre ludi co maju dost Rickovej brady ......coskoro pojde dole :D
#3719 Simonne-Cirka: Maggie se v komiksu neoběsila. Stále žije.
#3723 Simonne-Cirka#3722 Jirkason: No neviem pisal do jeden american na fore......ako som uz pisala ja tu pisem len co som sa docitala .....
A len jedna vec ma zaujima ci Gabriel ostane v kostole , alebo sa k nim prida .....
Možno ten vekový rozdiel spravia nejakým strihom, ako to spravili v komikse ( aj ked to nebola dlhá doba ) . Proste niečo ako " o 3 roky neskôr ". Neukamenujte ma, ale je to možnosť . Podľa komiksu by sa k nim Gabriel mal pridať, ovšem je to podľa mna useless postava , tak ktovie čo s ňou tvorcovia plánujú. Ale veľmi by ma zaujímalo ako sa dostala Gerethova skupina zo zajatia znova. Myslím to ked v s05e01 ich ukázali nakonci vo vagone kde ich zavrel " šialenec ,ktorého oslobodil Glen ". Čo myslíte, dajú o tom ešte nejaké flashbacky ?
#3726 Simonne-Cirka#3725 Jozino135: Myslim, ze uz nie .....je to zbytocne, ked su uz mrtvy ......tak ten strih spravia mozno , ked uz konecne budu na bezpecnom mieste nic sa tam nebude diat tym padom si mozu dovolit dat asi ten casovy usek........
#3727 Cybercaf#3726 Simonne-Cirka: No až se tam nic nebude dít tak můžou rovnou odpískat seriál :D Protože mě nenapadá co by pak mohli ještě zažívat…někdo musí najít lék, vyvraždit všechny zbylý zombíky a svět se může vrátit do starejch kolejí…v takovym světe bych chtěl žít, plno volných pracovních míst, levný benzín a tak.
Nikdy sa uz nevrati do starych cias.....Carla dakto nasere a zabije ho ved co robil to cele dectvo len zabijal :D nehral x-box alebo tak :D
#3695 Cermb0: Suhlas
Tak snad Maggie alespoň přežije, ikdyž i ta je nyní stejně nudná jako Glenn, přála bych si, aby stará parta ještě vydržela, neboť nová zatím nic moc nepředvedla až na Abrahama ten mě baví, správných drsňáků není nikdy dost, jen doufám, že nebude náhradou za Daryla.
Musím říct, že ze současných postav mě baví hlavně Rick, Michonne, Tyreese, Abraham, Carol, chvílemi Daryl ( byly časy kdy mi připadal jako postava co jde ve stopých ostatních, občas zabije nějakýho Chodce, mimochodem mám pocit, že ho fanoušci zbožňují jen kvůli tomu jaký byl kdysi) a víceméně Carl. Nemůžu víc souhlasit, Glenn ztratil svůj potenciál, v první a druhé série byl jeden z mých nejoblíbenějších společně s Darylem a teď jen kamenná tvář a vůbec do toho seriálu nic nepřináší prostě postava do počtu, tak ho vnímám.. Je zkrátka suchej. Můj momentální favorit je prostě explozivní Rick, Michonne která má narozdíl od Glenna charakter a Carol, která mě neustále překvapuje. Prosím přiznivce Daryla, neukamenujte mě, že není má nejoblíbenější postava :D
#3732 Simonne-Cirka#3731 Cermb0: Ja mam Daryla rada kvoli jeho stylu …tak isto ako michonne…Ricka som brala prve serie ze ok hlavna postava a co , ale teraz je to pre mna pan .....zmenil sa na taku osobu ktora mu sedi a aky by mal byt .....
Ludia ja neviem či sa to tu niekedy riešilo ale rád by som chcel čítat vaše názory ake zbrane by ste preferovali v zombie apokalypse , aké modely zbraní ,aké druhy ,samozreme v usa ma zbran skoro každy tam by pri apokalypse asi nebol problem zo zaobstarnim skorej unas by bol problem ale teoreticky že by ste si mohli vybrat akukolvek ktoru by ste uprednostnili . Ja osobne by som bral Spolahlivý jednoduchy , Glock 34 (predlzena taktická a športova verzia glocku 17 ) v ráži 9mm (je to najpouzivanejši naboj asi najlahšie zohnatelny ,zmestí sa ho vela a je dosattočne vykonny ) asi by som bral 2× glocky z 33 rannymi zasobnikami a dalšie aspon 3–4 zasobniky na opasku , Myslim si ze zbrane typu AK-47 ,m4, a pod su dost zbytočne,tažké su , naboje typu 7,62 5,56 su vykonne ale zaroven velke a tažke a moc velke zasoby sa nedaju nabrat , by som radšej zobral do ruksaku 10 000 nabojov 9 mm ako 2000 nabojov 7,62 , skuseny strelec trafi aj postavu človeka z pištole a kalibrom 9 mm aj na 100 metrov čo je dost ,malorazkovy naboj 22 LR je dost slaby ,aj ked sa ho da zobrat ešte viacej ako 9mm ,je presnejši ,ma menši spetny raz ,ale pištole typu 22 LR niesu moc spolahlive okrem pár značiek tie maju zlozity mecchanizmus tak ak pištol z 22 LR nabojom tak jedine Revolver ten sa nezasekne , lahko sa čisti ,a ma dlhu životnost , je velmi presny ,samozrejme zavisi od značky ,firma smith & wesson jeden taky vyraba , ovšem radšej by som teda bral 2× glock 34 v 9 mm ráži + nejaky kvalitny lovecký nož ( na bezne pouzivanie rezanie a tak ) na boj z blizka by som bral skorej Tlačnu dyku ta je lepšia ,nevyšmikne sa tak lahkoo z ruky a je velmi nebezpečna :) na zombie super , ktormu ešte by som určite obojručny meč ,katanu ,alebo obojručnu mačetu , to je neskutočne učinna vec na zombie ( nikdy nedojdu naboje :D a pri pouziti meču ma človek dostatočny odstup od zombika :) Takže moj vyber 2× glock 34 (9 mm ) + Lovecka dýka + Tlačná dýka + Obojručny Meč moj vyber bol na zaklade jednoduchosti učinosti ,spolahlivosti ,
#3734 Simonne-Cirka #3735 Cybercaf #3737 Jozino135#3733 k_ub0: Vies vela ludi sa nevyzna do zbrani :D takze je asi zbytocne to rozoberat …
#3736 k_ub0#3733 k_ub0: Tak už jen to, že by si měl nějákej přístup k hromadě zbraní (třeba k Morganovi do kutlochu :D) je dost absurdní plus taky asi těch 10 tisíc nábojů ráže 9mm nebude jen tak někde ležet. No ale budiž. Vzal bych si bojový nůž (typu Kabar), teleskopický obušek jako chladnou zbran na trochu větší vzdálenost (výhoda že se dá složit), Pistoli nejspíš taky ráže 9mm, jelikož zastavovácí účinek jiných ráží je zde asi k ničemu. No a jako primární zbraň nějákou pušku typu AR-15. Jak s zaměřovačem na krátko typu Eotech tak s optikou typu Magnifier, plus samozřejmě tlumič a laserový zaměřovač, včetně IR laseru v případě že bych měl i noční vidění (nejlépe GPNVG-18) :D BOhužel se krom těch prvních dvou věcí nic z toho jen tak na ulici neválí.
#3736 k_ub0#3735 Cybercaf: Výber maš zaujímavy ,avšak do zombie apokalyp. by sa ti tie elektro serepetičky časom vybili a boli by ti nanič ::) , myslim si že tam by hrala jednoduchost ked utočnu pušku tak AK-47 alebo vz 58 tie su spolahlive aj ked sa one nestara z klasickym zameriavačom , taktiez spominany glock je velmi spolahliva zbran aj ked sa onu dlho nestara , teleskopicky obušok je dobra vec na obranu ale na zombie asi radšej katanu alebo obojručnu mačetu , zbrane som si ja osobne vyberal aj podla dostupnosti , osobne mam tlačnu dyku , obojručnu mačetu , a lovecku dýku , glock mám tiez 34 ale z bežnym zasobnikom , myslim si ze pištol sa najlahšie zhána ako automaticke pušky typu AR-15 ,ak-47 ,a vz 58 , predsa pištol na 9 mm by si zohnal najlahšie kedze v obchodoch maju najviac asi ručnyh zbrani a naboje 9mm a 22 LR su najpouzivanejšie predavane na po stovky kusov v baleni , naboje do utočnych pušiek sa predavaju menej lebo su drahe takze keby som raboval obchod bral by som naboje ktore su najdostupnejšie a to jest 9 mm , 22 LR aj po zabiti neakych ludi by bola pravdepodobnost ze budu mat 9 mm takze im mozes zobrat naboje zo zasobniku , taktiez v baroch budu najpravdepodobnejšie 9 mm zbrane pod pultom , ( tak isto ešte pri začiatkoch vypnknuti nakazy kedy sa rabuje apodobne si myslim ze by si mal pristup ku zbrani velmi rychlo podla toho ako by si ty rychlo raboval :) , asi by som sa vybavil na lahko , preto 2× glock + meč + dyka lovecka + tlačna dyka vlačit ešte ak-47 by bolo uz dost namiesto toho by som nabral radšej naboje . alebo ked už tak karabinu na 9 mm na zasobniky glock , tym pádom by som mal jeden druch zasobniku ktory by pasoval aj do pištole aj do pušky a rovnaky naboj , ked si spomeniem ze rick ma pythona 357 magnum na iba 6 nabojov pre tak to nieje moc idelna zbran na survival , zbytočne silna , drahe naboje , tažko zohnatelne , len 6 nabojov , taktiez darylova kuša je zaujimava pre divaka ale v realite ma drahu a častu udrzbu ,po 300 vystreoch menit omotavku tetivy , tetiva kazdych 2000 vystrelov , a tu si nevyrobi ,taktiez šipy sa nedaju vyrobit nato treba karbonove ,takze kuša je taktiež velmi nevhodna zbran na survival :D
#3734 Simonne-Cirka: to nevadí aspon aky typ zbrani by preferovali meč, sekera, nôž mačeta, pištol ,utočna puška ,opakovacia puška ,samopal , neni to nič zlozite stači si vybrat , avšak treba rozmyšlat nie ako vo filme akčne a drsne autmaticke zbrane ale jednodche učinne a odolne pre zivot v zombie svete :)
#3740 Cybercaf #3745 Simonne-Cirka#3733 k_ub0: U mna by výber padol na nôž Fallkniven A1 a nejaký malý EDC, napríklad od Ka-baru . Jednoznačne by som sa snažil zohnať katanu, ale ako bolo spomínané, ak by nebola, veľmi by som bol vdačný za obojručnú mačetu (Cold steel takú vyrába ak by mal niekto záujem ) . Zo strelných zbraní by som bral „pištol“ na náboje 22LR z jednoho dôvodu. Aspon ja nie som perfektný strlec, takže aby som trafil, musel by som byť pomerné blízko, a taký zastavovací účinok by mi poskytol aj náboj 22. Tzv. dlhú zbran by som vyberal podľa situácie, ale najradšej by som ju s tým všetkým so sebou nenosil ( môj názor, ak by som napríklad žil v pomerne zabezpečenom území ) . Ale inak by som si vybral SR-25 .
#3738 k_ub0#3737 Jozino135: presne taku od cold steelu mam :D myslim si ze mačeta , sekera je bežna vybava kazdeho kto ma zahradu , tak isto skoro kazdy chlap ma poriadny nož ,( alebo kuchynsky , Sekáčik na maso , takze chladné zbrane by mala mat vačšina ludí už aj teraz , nož mam Cold steel marauder ,a tlačnu dyku taktiez od cold steelu , aj mačetu obojručnu , Sekeru Fiskars . Myslim si ze 22 je velmi slaby naboj dokonca aj na blizku a po pravde by si potreboval aj na vačšiu dialku , preto si ja osobne myslim ze 9 mm je idealny naboj , ma dobry zastavovaci učinok, da sa lahko naučit strielat ,da sa snim strielat aj na vačšie vzialenosti , keby si strielal z 22 lr v lese tak hociaky konarik ,vysoka trava, kriky ti strelu velmi lahko ovplivnia ,je to čisto športovy naboj a na odstrel skodnej , alebo lov zajacov , inak je to slaby naboj velmi ,
Kdybych to vzal podle České republiky kde nemá zbran ani třetina lidí tak bych asi zamířil po zbrani colt 1911, loveckém noži a sekeře. Jako hlavní zbran bych si vzal vzor 58, jsme prostě češi a budme hrdí na tuto zbran :D, a myslím si že ty nové zbraně bren a1 co mají ted češi k dispozici by byli uplně zbytečené protože je jich málo a vzor 58 je na každé základně a jsou jich tisíce.
#3741 k_ub0#3736 k_ub0: Teleskop sem si vybral, protože ho trošku znám…narozdíl od katany, se kterou bych si taky mohl useknout hlavu já sám :D, navíc se dá složit a je skladnej. Rána do hlavy = smrt i pro zdravého člověka, natož měkejm hlavám zombí. Taky je to reál žejo…žádná hra kde si vezmu sekeru, meč, dvě pistole, brokovnici a kulomet plus 350 nabojů od každýho a ješte si vysprintuju kopec. Pokud bych měl na výběr tak bych si z pušek rozhodně nevzal AK-47, pokud se bavíme o uplně základním prvním modelu (žádný AK107 apod.) Tak ta zbraň je totálně nepřesná na větší vzdálenost a i na krátko si rád že trefíš postavu, natož hlavu, takže tohle bych rozhodně zahodil, je to dávno přežitá zbraň…to jen naši dnes už mrtví „Termiti“ byli tak dobří že stím mohli střílet od boku.
#3742 k_ub0