Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3759 Ponine94: Docela by mě mrzelo kdyby vymřel celý rod Greenu (zelených) zbývá už jenom Maggie,Beth :D myslím si že je tam nechaj až do konce seriálu.
#3763 Simonne-CirkaTak můj žebříček co nejdéle přeživších je:
1. Rick 2.Daryl 3.Michonne 4.Carol 5.Glenn 6.Maggie 7.Carl 8.Abraham 9.Beth 10.Sasha 11.Tyreese 12.Rosita 13.Tara 14.Eugene
#3761 Rick21: Myslim ze do 12 serie tam mozno ostane len Rick .....Carl …mozno michonne …uz tam budes mat nove oblubene postavy do vtedy.....ani judith velmi neverim , ze vydrzi
#3759 Ponine94: Jsou to kecy beth rozhodně ve WD nekončí :)
Ked tak nemam rada to natahovanie .....teraz bude cast co robila Beth v nemocnici kym oni boli v terminuse.....dalsi diel o tom ako Daryl a Carol ju isli zachranovat …no nemam rada take prestrihi hrozne …
To, že herečka, co hraje Beth, vyráží na turné, není důkaz, že její postava v seriálu končí. Série je buď již dotočená, nebo se její natáčení chýlí ke konci. A co se týče mého žebříčku:
zajímavá diskuze :-) jak jste psali o zbraních co byste zvolili při zombie apocalypse,celkem se divím že jsem nikde nezaznamenala kuši?Protože to by pro mě byla zbraň číslo jedna ;-) nevydává žádný zvuk jako pistole,takže nepřiláká zbytečný zombíky navíc :-) a pak rozhodně katana nebo mačeta,jak už jste psali…i když nějaká pistole by se taky určitě šikla a třeba sekáček nebo to kladívko,co nosí Tyreese se mi taky líbí…
a k mému žebříčku postav,od těch co by mě teda fakt naštvali,kdyby je zabili: 1)Daryl,2)Rick,3)Carol,4)Michonne,5)Carl-kterej se mi v posledních dílech líbil,jinak by byl mezi posledníma,6)Beth,7)Tyreese-ten se mi zase dřív líbil víc,přijde mi že poslední dobou to moc nedává..8)Sasha,9)Tara,10)Abraham-dřív byl lepší,škoda,11)Glenn,12)Maggie-tyhle dva úplně zkazili…škoda,13)Rosita,14)Eugene…ještě bych zapomněla na Judith :-D sice je ještě mrně,ale myslím že by Rickovi uškodilo kdyby jí zabili,takže tu bych dala někam s Carlem…Rick je poslední dobou fakt hodně dobrej,dokonce se u mě pere o první místo s Darylem…jeho záchvaty šílenství miluju :-)
#3771 k_ub0#3756 Simonne-Cirka: To tí verím ženy su najsilnejšie zbrane :D
#3769 Simonne-Cirka#3768 k_ub0: Vacsinou ano :D
#3770 Markoman96#3769 Simonne-Cirka: znas z vlastni zkusenosti:-)
#3772 Simonne-Cirka#3767 Kali: Kuša je najhoršia zbran aku by si mohol človek do zombie apokalypsy zobrat :D šípy si nevyrobiš pretoze kuša je strašne silna a drevene šipy by sa zlomily nato su špecialne karbonove šipy za 15 euro / 1 kus :D mušiš mazat omotavku tetivy ta ma životnost 300 vystrelov ,mušiš mazat tetivu ta ma životnost 2000 vystrelov , na vymenu treba špecialny lis ,nikde v lese to sama neurobiš :D taktiez treba mazat kolajnice kuše , spuštovy mechanizmus je zlozitý systém , dlho sa kuša natahuje , proste v podmienkach ako zombie apokalypsa je kuša najhoršia zbran . Velmi naročna na udrzbu , To LUK je už iná kavá z lukom treba vediet strielat , je rovnako tichy ako kuša ,podla mna ešte tišší , z lukom dokazeš strielat velmi rychlo , je nenaročny na servis , skladací luk Recurve z sklo-laminatovych vlakien ma životnost 50 rokov , mozeš zneho vystrelit 1 milion vystrelov , pretoze sklo laminat je extremne pruždy aj po rokoch , a ma dlhu zivotnost , jedine čo na luk treba je tetiva a tá sa da vyrobit aj v takych survival podmienkach , šípy si taktiez dokazeš vyrobit sama .. Tak že kuša je absolutne nevhodna ale luk je práveze velmi pouzitelny , len snim treba vediet strielat :D
#3773 Kali#3770 Markoman96: Jasne .......:D a na svoje zbrane sa aj spolieham :D
#3771 k_ub0: jasně :-D hele já o tom moc nevím,vlastně to co „vím“ o kuši znám z tohodle seriálu :-D takže asi tak,jasně luk mě taky napadl,myslela jsem to spíš vzhledem k tomu,že je tahle zbraň prakticky nehlučná,vypadá jako nejlepší ze zbraní,střílíš na dálku,ale nepřileze banda zombíků,jako při výstřelu z pistole :-) ale jasně,nejsem Daryl,takže by mi asi stejně byla k ničemu :-D a navíc,myslím si že bych zombie apokalypsu přežila tak pět minut :-D
#3774 Cybercaf #3776 k_ub0#3773 Kali: Podívej se na takováho Eugena Portera :D
#3775 Kali#3774 Cybercaf: jasně,leda že bych to vzala takhle :-D to by zřejmě byla moje jediná šance :-D
#3773 Kali: Nekoho by si si našla aby ta ochranil Eugena trebars :D :D :D :D
#3777 Kali#3776 k_ub0: no to už bych se spíš přidala k těm z Terminusu :-D
#3778 Simonne-Cirka #3779 k_ub0#3777 Kali: No a tu je presne priklad toho …clovek sa nevie sam branit tak …sa prida k hocikomu aj keby mal zabijat ludi a stat sa kanibalom.....
#3779 k_ub0 #3781 Kali#3777 Kali:
#3780 Simonne-Cirka#3778 Simonne-Cirka: Ja by som sa spolahol asi iba sám na seba ,žiadna zodpovednost ,žiadny žial pri strate priatelov ,žiadna prítaž , onikoho sa starat , iba ja a zombíci , moje zbrane ,a moja motorka :D:D
#3779 k_ub0: No myslim si , že po case by ti preplo zo samoty ako Morganovi , alebo jeden cas Mochonne ked bola sama :D , takze sam asi nie no.....nemal by ta kto kryt v najhorsiom
#3782 k_ub0