Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Nechapem , preco si hned myslite , ze ked place Abraham a klaci na kolenach hned dakto musel zomriet !!!!!! To ste si este stale nezvykli na tie zavadzajuce trailery ????? A Rosita tam dokopy povedala len 5 viet inak tam stoji hrdo s rukami v pase bola by som rada keby jej osobnost rozvinuli ..... :) …a este sa prihovorim k Jaditie9_________to , ze je Rick teraz taky je myslim, ze len dobre konecne sa na vsetko pozera objektivne a nie cez ruzove okuliare ako niekedy …konecne zahodil policajnu unoformu oni potrebuju vodcu nie padavku.....2 serie do zadu by nechal Geretha odist aj zo skupinou a myslim , ze by to nedopadlo pre nich dobre.....takyto Rick sa mi paci .......
#3684 Thomas MortaA mimochodom vraj ma byt az 12 serii to Rick bude mat akoze niejakych uz 60 rokov cca Carl cez 20 a on prevezme rolu vodcu .....no dalsich 7 serii si neviem predstavit :D
#3678 kutas: #3679 pajajs: Tipnul bych si, že nemoc se přenáší vzduchem a je jí zamořena celá atmosféra. Ale to jsou dohady, fakta jsou ta, že nakaženi jsou úplně všichni. Nicméně dokud je nositel na živu, tak je nemoc uspaná – aktivuje se, až když umře. Kousnutí zombie nezpůsobuje, že se dotyčný nakazí, ale že umře a nákaza se aktivuje.
#3686 pajajs#3681 Simonne-Cirka: Se stárnutím herců začíná být probléme, protože Carlovi by mělo bý teď tak 14 let. Jenže, dějově neuplynuly ani dva roky, ale už se natáčí pátým rokem – na mladých hercích, jako je ten, který hraje Carla, to bude sakra vidět.
#3685 Simonne-Cirka#3684 Thomas Morta: No staci sa pozriet na Carla v 1 serii a teraz ......proste je to neuveritelny rozdiel......a neviem ale mne sa zda , ze od 1 serie vsetci dajak pribrali :D nato ze nemaju co v podstate jest su dobre vypaseny :D cest vynimakm.....a fakt neviem ako to spravia , pretoze fakt tie roky a starnutie nesedi vobec .....
#3686 pajajs#3685 Simonne-Cirka: Stavili se v MC Terminus.. :D
#3683 Thomas Morta: To je sice fakt, ale jak může kousnutí způsobit smrt člověka.. (chápu.. infekce, ale to by snad našli antibiotika a infekci zastavili ne) nehledě na „škrábnutí“ od Zombie…
#3687 Simonne-Cirka #3688 hulmihoukoleen #3689 Thomas Morta#3686 pajajs: Podla mna je to ako kusnutie jedovatym hadom alebo pavukom ......Bud dat okamzite protilatku co nemaju , alebo amputovat cast tela .....
#3688 hulmihoukoleen#3686 pajajs: škrábnutí tam pořad jenom mluví (pouze si myslí že se to může stát – nikdo nemá odvahu to ozkoušet :D ), myslim že tam žadnej případ škrábnutí a následné přeměny nebyl – pokud mi teda neunikl.
#3687 Simonne-Cirka: přirovnal bych to spíš k Varanům, kde jde prostě o nechutný bakterie ve slinách
#3686 pajajs: Jak už někdo psal, mrchožrouti, jako například velcí varani, mají v tlamě spoustu bakterií z mrtvol, vůči kterým jsou sami imunní (protože to jedí), ale které zároveň prudce infikují živé organismy a způsobují jejich smrt. Spíš je zajímavé, že se neproměňují zvířata, takže nákaza se musí nějak vázat na lidský druh.
#3665 Thomas Morta: To s tebou souhlasím…Andrea byla taková svině, až na konci si to trošku polepšila ;)
#3691 pajajs#3690 Mustage23: Neasi.. Jak trefila Daryla.. :D
#3692 Simonne-Cirka#3691 pajajs: tak , ked uz sa chcela hrat na caju , tak sa trafim do hlavy :D to mal jedno stastie, ze bola tarbava :D
Chudak BoB :(… Kde ho tam vobec kusli ved to tam nieje ani vidiet… A ako tam zhadzovali ten regal na tych zombikov to bola najvacsia debilina aku som videl ved ty zombici ziju aj pod vodou tak sa proste odplazia pod vodou a kusnu ta do nohy alebo na teba vyskocia ako na Boba tak si to sposobili sami…
#3694 Ojika#3693 Lumicko: Jak se ten Bob potopil, tak jsem si hned řekla „To je jasný, je kousnutý“ a celou dobu jsem s tím počítala. :) Bylo to smutné, ale byla to jedna z mých méně oblíbených postav, takže jsem ani nebrečela a to je co říct! :) Spíš mi připadalo smutnější, jak Maggie a Glenn odjeli a zase naopak bylo pěkný, jak Michonne našla svou Katanu… :D
Ke spekulacím kdo byl na konci s Darylem: Carol by vylezla normálně s ním. Na Beth by neřval jak na psa. Morgan by také vylezl normálně s ním, navíc bylo potvrzeno, že přes koleje Morgan prošel několik měsíců po Rickovi, takže to určitě není on. Morales, o jeho účasti se začalo mluvit nedávno, takže jestli se vůbec objeví tak možná až v druhé polovině páté série. Nejpravděpodobnější možnost ? Podle mě zajatec z té komunity, kde je Beth, možná někdo z toho auta, které Daryl sledoval. No a chudák Carol buď zajali nebo zabili, doufám že to první. :(
#3697 Simonne-Cirka #3699 Ponine94 #3729 LumickoŽváco, kde jsi :(
#3695 Cermb0: Ten kto vylezie s Darylom som pisala je to Noah urcite cernoch co je v ukazke s Beth
A pozrela som si to este raz a az teraz mi to cvaklo co je divne, ze az teraz:D ked sa Gereth pytal v terminuse Ricka , ze co bolo v tej taske co skryli......vymenoval zbrane a povedal , ze aj maceta a k tomu dodal s ktorou ta zabijem.....a v kostole povedal , ze ho nezastreli , ze splni slub :D a zabil ho tou macetou ..... :D dost skoro mi to cvaklo :D
#3702 Cybercaf#3695 Cermb0: No vidíš, to, že by to mohl být zajatec z té nemocnice mě ani nenapadlo. Jinak se tvůj názor plně shoduje s mým, takže super. :-)
kua, přátelé, vy to někteří fakt moc žerete :)
chápu, že se vyjadřujeme k tomu, co se už stalo, jestli se nám to líbilo atd… ale řešit co teprve bude a jak to bude a jak by to mělo být… prostě si počkejme a uvidíme, stejně to co je natočeno už nezměníme, tak to chce trpělivost…
klíííííd, klíííííd ..... :)