The Walking Dead (Živí mrtví)
92/100 - 1 120×

The Walking Dead(Živí mrtví)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Simonne-Cirka

Nechapem , preco si hned myslite , ze ked place Abraham a klaci na kolenach hned dakto musel zomriet !!!!!! To ste si este stale nezvykli na tie zavadzajuce trailery ????? A Rosita tam dokopy povedala len 5 viet inak tam stoji hrdo s rukami v pase bola by som rada keby jej osobnost rozvinuli ..... :) …a este sa prihovorim k Jaditie9_________to , ze je Rick teraz taky je myslim, ze len dobre konecne sa na vsetko pozera objektivne a nie cez ruzove okuliare ako niekedy …konecne zahodil policajnu unoformu oni potrebuju vodcu nie padavku.....2 serie do zadu by nechal Geretha odist aj zo skupinou a myslim , ze by to nedopadlo pre nich dobre.....takyto Rick sa mi paci .......

#3684 Thomas Morta
28.10.2014 | 23:12:48
Simonne-Cirka

A mimochodom vraj ma byt az 12 serii to Rick bude mat akoze niejakych uz 60 rokov cca Carl cez 20 a on prevezme rolu vodcu .....no dalsich 7 serii si neviem predstavit :D

28.10.2014 | 23:14:21
Thomas Morta

#3678 kutas: #3679 pajajs: Tipnul bych si, že nemoc se přenáší vzduchem a je jí zamořena celá atmosféra. Ale to jsou dohady, fakta jsou ta, že nakaženi jsou úplně všichni. Nicméně dokud je nositel na živu, tak je nemoc uspaná – aktivuje se, až když umře. Kousnutí zombie nezpůsobuje, že se dotyčný nakazí, ale že umře a nákaza se aktivuje.

#3686 pajajs
28.10.2014 | 23:36:59
Thomas Morta

#3681 Simonne-Cirka: Se stárnutím herců začíná být probléme, protože Carlovi by mělo bý teď tak 14 let. Jenže, dějově neuplynuly ani dva roky, ale už se natáčí pátým rokem – na mladých hercích, jako je ten, který hraje Carla, to bude sakra vidět.

#3685 Simonne-Cirka
28.10.2014 | 23:39:52
Simonne-Cirka

#3684 Thomas Morta: No staci sa pozriet na Carla v 1 serii a teraz ......proste je to neuveritelny rozdiel......a neviem ale mne sa zda , ze od 1 serie vsetci dajak pribrali :D nato ze nemaju co v podstate jest su dobre vypaseny :D cest vynimakm.....a fakt neviem ako to spravia , pretoze fakt tie roky a starnutie nesedi vobec .....

#3686 pajajs
28.10.2014 | 23:46:39
pajajs

#3685 Simonne-Cirka: Stavili se v MC Terminus.. :D

#3683 Thomas Morta: To je sice fakt, ale jak může kousnutí způsobit smrt člověka.. (chápu.. infekce, ale to by snad našli antibiotika a infekci zastavili ne) nehledě na „škrábnutí“ od Zombie…

#3687 Simonne-Cirka #3688 hulmihoukoleen #3689 Thomas Morta
29.10.2014 | 9:48:24
Simonne-Cirka

#3686 pajajs: Podla mna je to ako kusnutie jedovatym hadom alebo pavukom ......Bud dat okamzite protilatku co nemaju , alebo amputovat cast tela .....

#3688 hulmihoukoleen
29.10.2014 | 10:03:50
hulmihoukoleen

#3686 pajajs: škrábnutí tam pořad jenom mluví (pouze si myslí že se to může stát – nikdo nemá odvahu to ozkoušet :D ), myslim že tam žadnej případ škrábnutí a následné přeměny nebyl – pokud mi teda neunikl.
#3687 Simonne-Cirka: přirovnal bych to spíš k Varanům, kde jde prostě o nechutný bakterie ve slinách

29.10.2014 | 10:48:11
Thomas Morta

#3686 pajajs: Jak už někdo psal, mrchožrouti, jako například velcí varani, mají v tlamě spoustu bakterií z mrtvol, vůči kterým jsou sami imunní (protože to jedí), ale které zároveň prudce infikují živé organismy a způsobují jejich smrt. Spíš je zajímavé, že se neproměňují zvířata, takže nákaza se musí nějak vázat na lidský druh.

29.10.2014 | 12:41:56
Mustage23

#3665 Thomas Morta: To s tebou souhlasím…Andrea byla taková svině, až na konci si to trošku polepšila ;)

#3691 pajajs
29.10.2014 | 12:51:42
pajajs

#3690 Mustage23: Neasi.. Jak trefila Daryla.. :D

#3692 Simonne-Cirka
29.10.2014 | 13:30:52
Simonne-Cirka

#3691 pajajs: tak , ked uz sa chcela hrat na caju , tak sa trafim do hlavy :D to mal jedno stastie, ze bola tarbava :D

29.10.2014 | 14:47:18
Lumicko

Chudak BoB :(… Kde ho tam vobec kusli ved to tam nieje ani vidiet… A ako tam zhadzovali ten regal na tych zombikov to bola najvacsia debilina aku som videl ved ty zombici ziju aj pod vodou tak sa proste odplazia pod vodou a kusnu ta do nohy alebo na teba vyskocia ako na Boba tak si to sposobili sami…

#3694 Ojika
29.10.2014 | 19:49:28
Ojika

#3693 Lumicko: Jak se ten Bob potopil, tak jsem si hned řekla „To je jasný, je kousnutý“ a celou dobu jsem s tím počítala. :) Bylo to smutné, ale byla to jedna z mých méně oblíbených postav, takže jsem ani nebrečela a to je co říct! :) Spíš mi připadalo smutnější, jak Maggie a Glenn odjeli a zase naopak bylo pěkný, jak Michonne našla svou Katanu… :D

29.10.2014 | 20:54:57
Cermb0

Ke spekulacím kdo byl na konci s Darylem: Carol by vylezla normálně s ním. Na Beth by neřval jak na psa. Morgan by také vylezl normálně s ním, navíc bylo potvrzeno, že přes koleje Morgan prošel několik měsíců po Rickovi, takže to určitě není on. Morales, o jeho účasti se začalo mluvit nedávno, takže jestli se vůbec objeví tak možná až v druhé polovině páté série. Nejpravděpodobnější možnost ? Podle mě zajatec z té komunity, kde je Beth, možná někdo z toho auta, které Daryl sledoval. No a chudák Carol buď zajali nebo zabili, doufám že to první. :(

#3697 Simonne-Cirka #3699 Ponine94 #3729 Lumicko
29.10.2014 | 21:02:43
JackIsBest

Žváco, kde jsi :(

30.10.2014 | 0:24:41
Simonne-Cirka

#3695 Cermb0: Ten kto vylezie s Darylom som pisala je to Noah urcite cernoch co je v ukazke s Beth

30.10.2014 | 1:29:51
Simonne-Cirka

A pozrela som si to este raz a az teraz mi to cvaklo co je divne, ze az teraz:D ked sa Gereth pytal v terminuse Ricka , ze co bolo v tej taske co skryli......vy­menoval zbrane a povedal , ze aj maceta a k tomu dodal s ktorou ta zabijem.....a v kostole povedal , ze ho nezastreli , ze splni slub :D a zabil ho tou macetou ..... :D dost skoro mi to cvaklo :D

#3702 Cybercaf
30.10.2014 | 1:32:01
Ponine94

#3695 Cermb0: No vidíš, to, že by to mohl být zajatec z té nemocnice mě ani nenapadlo. Jinak se tvůj názor plně shoduje s mým, takže super. :-)

30.10.2014 | 8:53:15
Bublaninamorava

kua, přátelé, vy to někteří fakt moc žerete :)

chápu, že se vyjadřujeme k tomu, co se už stalo, jestli se nám to líbilo atd… ale řešit co teprve bude a jak to bude a jak by to mělo být… prostě si počkejme a uvidíme, stejně to co je natočeno už nezměníme, tak to chce trpělivost…

klíííííd, klíííííd ..... :)

30.10.2014 | 9:08:57

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama