Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3597 lauro19931501: Trailer je velice dobře sestříhaný aby nás matl, jako bejvají sneak peaky (puštěné po zadu jako ve 4 sérce, fake dialogy) to samé bylo ted :D Než jsem si to uvědomil a přišel na to, tak jsem myslel, i jsem to tu psal, že podle traileru to vypadalo že se skupiny nějak spojí podle toho co řikal Gareth v tom traileru a v seriálu opravdu nikdy neřekl. Záběr tam byl ze scénky kdy mluvil s Bobem a zvuk vubec neseděl :D Nejdřív jsem si myslel že nějak přechytračí Ricka a budou sedět u ohně a říkat si podmínky jaké budou dodržovat a takhle to dopadlo :D Velice chytré a zavádějící :D Proto si pouštím po každým díle trailer znovu :D Nevěřit ničemu! :D
Tak se ještě opravím, koukal jsem trailer znovu pečlivěji a vypadá to, že ani ta scéna nebyla použitá v seriálu, porovnával jsem to, a nesedí ani to :D Asi je to celý smazaná scéna jen no.
Hodně mě naštvalo, že se ti pitomci zase rozdělili, teď určitě bude zase jeden díl, rozložený na dva díly a každý o někom jiném :/ Jinak, když to tady tak čtu, kdo je sakra Morales?
#3604 Simonne-Cirka#3603 k0udy: Morales bol este v 1 serii v prvych dieloch s rodinou si pozri na youtube alebo google ......
#3605 k0udy#3604 Simonne-Cirka: Vůbec si ho nepamatuju, co tam v 1 sérii dělal a kam potom zmizel?
#3614 Ponine94koukám že Abrham ten autobus pošle na boudu a Eugenne nebo Rosita nejspíš umřou..no Je to napínací :-)
Ja myslim, ze s Darylem bude Jezis
#3599 Cybercaf: Co se týče zla, se kterým se setkali a nesetkali, tak zatím se potkali jen s Guvernérem, což byl ve skutečnosti emočně labilní člověk, který když se cítil ohrožen, tak měl záchvaty vražedného šílenství; Garethově skupině hráblo po tom, co je mučili; nejblíže ke skutečně zlým lidem měla asi Joeova skupina, která ale nebyla příliš organizovaná. Zajímavé by také bylo rozvinout později motiv, který reprezentovala Lizzie – ona se nezměnila s apokalypsou, ona se narodila jako psychopat. Nicméně ona si moc neuvědomovala, co dělá – ale takový dospělý uvědomělý psychopat, to by mohl být úplně jiný level. Ovšem to, na co zatím nenarazili, je skutečný bezcitný mafián – něco po vzoru chicagské poválečné mafie nebo sicilské mafie. Z toho mála, co lidé na fórech vyžvanili o komiksu, tak přesně s něčím takovým se později potkají. Další atrakce, na kterou by mohli ještě narazit je nějaká apokalyptická sekta, která se třeba snaží znovu vychovat lidstvo a unáší ženy, aby rodily děti:-) To mě napadlo, když jsem viděl ukázky s Beth:-) Každopádně jsem zvědavý, co to je za komunitu, protože zjevně dokázali ubránit město.
#3619 Athaeneus #3621 CybercafPochopil jsem to správně, že jediné, co Gabriel udělal, bylo to, že stejně jako každý večer zamknul kostel, jeho farníci se k němu chtěli schovat, dělali hluk a než se Gabriel stihnul probudit, tak už je žrali zombíci, takže už jim fakt nemohl pomoct, protože kdyby je pustil dovnitř, tak si tam jenom pustí nakažené?
Pozor, možné spoilery. Mne uz serial pripada jak walking people a ne dead, viac sa to toci len o ludoch a ich problemoch, zbytocne vojny , nepriatelia, nezhody, hadky. Ale chapem to kebyze je to stale len o zombikoch ako prva seria a prezivanie bolo by to asi sucharske. Dalej k poslednej epizode, necakal som co spravi rick garethovi, jak nejaky sado masochista, z nasilim to nejak prehana , no chapem ho vsetci su na pokraji nervov, psychika v prdeli. Ale ludia sa ho zacinaju bat ,nevie ovladat svoj hnev, hlavne carl je nejaky odmerany k nemu. Taktiez som myslel ze gareth dostane viac priestoru ze im bude dlhsie strpcovat zivot , ale bol to kratky proces. Uvidime dalej , stale je to viac pozeratelnejsie nez ked boli celu seriu zamknutu v tej vaznici, som mrel od nudy a vela epizod pretacal a preskakoval. No konecne je to pestré, prostredie sa meni, a mam na co pozerat aspon. Som zvedavy co dalej :) PS. A nehadajte sa medzi sebou kazdy ma ine nazory ,nebudte zly
#3612 Thomas Morta#3582 JackIsBest:
Je ten spoiler potvrzenej? Nebo co je to zač? Nechci vědět spoilery a stejně sem klikl na ten spoiler a klikl na video, jedine co sem zahlidl je popis „death“ a to je vše, víc vědět nechci krom toho… je to pravdivý ať už je to cokoliv, a pokud je… jak se to dostalo ven?
#3612 Thomas Morta #3678 kutas#3611 rockyzz: Tipnul bych, že to je záběr z dalšího dílu, který někdo vynesl ven. Ale není vůbec jasné, jestli jde o smrt nebo bezvědomí. Já bych si tipnul to druhé.
#3610 Michaliuz: Celou dobu je ten seriál o lidech a ne o zombících, asi stejně, jako Den trifidů nebyl vůbec o trifidech. Mně to naopak přijde zajímavé. To, že se stupnuje násilí je pravda – je docela dobře vidět, jak se postavy mění poté, co zabili lidi. Rick byl od půlky třetí do půlky čtvrté série dost labilní, teď se poskládal dohromady a je naopak dost agresivní – nejspíš proto, že už nechce ztratit nikoho dalšího.
#3613 Rick21#3612 Thomas Morta: Spoiler ohledně Carol je pravdivý ale můžeme se tu hádat donekonečna jestli je mrtvá nebo v bezvědomí nikde o její smrti zatím články nejsou ale je to stejně jako s EP3 někdo vynesl poslední scénu z EP3 kdy daryl vybýhá se křoví a titulky a s EP4 koncem je to taky stejný
#3605 k0udy: Koukám, že ti tu nikdo neodpověděl, tak si to beru na starost já. :) Morales byl se svojí ženou a dvěma dětmi v táboře u Atlanty, kde byli všichni v prvních dílech. Když se mělo jet do CDC, Morales a jeho rodina řekli, že nepojedou. Jeho manželka potom oznámila, že mají příbuzné v Birminghamu a chtějí zůstat se svými… :) Tam jsme ho viděli naposledy.
Mimochodem, jak mohl někdo vůbec tady uvažovat o tom, že z keřů vyleze Beth po tom, co je v titulkách video na příští epizodu, kde je Beth úplně jinde? :) Podle mě z keřů vyleze Morales. Ale třeba s Carol po boku. Kdyby to byla jen Carol, vešla by normálně vedle Daryla si myslím. :) Nebo… ne, ne, podle mě nevyleze Morales. Já vím, že se tu říkalo, že Morgan by měl ty značky vidět o mnoho měsíců později, ale Daryl podle mě takhle skoro drsně přikázal „vylez“ proto, že toho člověka, co je v keřích, nezná. A to by mohl být právě Morgan. A Carol třeba bude s nožem za ním, aby jistila… :)
#3616 Simonne-CirkaTaky nevím, jak se něco takového může dostat ven.
#3614 Ponine94: Halo to ze bude dalsi diel s Beth to ukazu co sa s nou dialo kym sa oni „zabavali“ v terminuse , takze co bolo to neni pritomnost ........a to kto vyjde s krikov ukazu si tipnem az na konci buduceho dielu.....a Morgan tourcite nebude.....toho sa este nacakame mozno az v niejakej 8,9 casti 5 serie ak to nam dali ako provokaciu :D…ten kto vylezie podla mojho nazoru bude Noah cernoch ktori je s Beth v nemocnici …Beth vraj konci vo TWD ona sa s tamad nedostane ale to len co som pocitala po forach a co vyslo vonku .....a Carol s Darylom neni pretoze cela skupina pojde do nemocnice ju zachranovat
#3617 pajajs#3616 Simonne-Cirka: Pochybuju, že to bude někdo z té nemocnice.. Jaká je pravděpodobnost, že se za 1 večer dokáže dostat do Atlanty, tam zachráni neznámého člověka z nemocnice, najít auto a ještě ten samý večer se vrátit do kostela? To by musel být extra rychlík a extra lucker… Spíš si myslím, že v půlce cesty je přepadli a Carol odvezli.
#3618 Simonne-Cirka#3617 pajajs: Pozri ja neviem napisala som len to co rozoberaju na americkych forach :).....napriklad to s Bobom som vedela uz 1casti 5serie …ze mu Gereth a spol.spapa nohu a tam vacsinou pisu pravdu , pretoze su ludia co spehuju jak natacaju :D ale to s Noahom neviem len spekulacie zatial ale Morgan , Beth ani Carol v krikoch nieje …
#3608 Thomas Morta: Dobrý nápady. Jinak souhlas, že zatim se se zlem moc nepotkali. Gareth byl neutrální (vysoce pragmatický, avšak chránil svou skupinu lépe, než kdokoliv jiný); Guvernér byl deprivant (a vpodstatě neváhal poškodit své lidi – takže on byl vpodstatě pravým záporákem); Každopádně to, co předváděj lidi z Rickovi skupiny, to taky nemá obdoby, ti mi přijdou jako záporáci občas největší (Sérii od série se to lepší, ale pořád se najde nějakej tupec, kterej ohrozí životy skupiny: Tyreese, když nezabil Martina atp.)
#3576 Red Viper: Tohle ale neni GoT :)… GoT je pro mě mistrovské dílo, kterému se zatím jen tak něco nepodobá.
#3620 Simonne-Cirka#3619 Athaeneus: No to s tym zlom vravel scenarista v rozhovore po premiere tohoto dielu ......To zlo bude, ked si myslia ze sa konecne dostanu na bezpecne miesto budu to dajaky psychopati a Rick bude mat problem s ich vodcom Neaganom co sa im stara o bezpecnost.