Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Teda, nevím jak vy, ale já mám při 5.sérii co dělat, abych si pamatovala vše co bylo před tím. A to mám takhle rozkoukáno několik kousků :(
#3558 Red Viper: No jo, ale pak se to napětí jaksi samo vytrácí, když víš, co se stane. Když si řekneš: ,,Ale jooo, Rick t s přehledem přežije, Carl taky atd." Popravdě jsem vsázel, že první odpadlík bude Bob (páč je to postava nejméně výrazná a tvůrci si mohou dovolit ji ztratit takhle brzo), či Rosita nebo Tyreese – A jaký je v tom pak napětí, že? Ale co, bavil jsem se. Zvlášť při geniálním nápadu s Bobovým pokousáním.
#3576 Red Viper#3559 pupik206: Ach jo, ale o to vůbec nejde. Vůči seriálu zastáváme pozici vnějších pozorovatelů, rozhodně nejsme uvnitř, tak bychom se na to měli dívat objektivně a po téhle stránce se o Garethovi nedá přemýšlet, jako o záporákovi…
Jinak, argument: ,,Kdyby ti…" je neplatnej, protože cílí na mě v té situaci a tudíž se vzdaluje od jakékoliv objektivity. (A ano, v té situaci bych se na Garetha koukal, jak na největšího hajzla, ale to je odklon od tématu, páč se bavíme v objektivní rovině)
#3564 pupik206 #3565 Cybercaf#3563 Athaeneus: Myslel jsem to s nadsázkou a legračně..:-)
#3570 Athaeneus#3563 Athaeneus: Jasně ze zastáváme roli pozorovatelů ale zase pokud zde většina lidí fandí Rikovi a jeho lidem tak je to docela jasný, proč je Gareth záporák :D
Kritika je dost znacna, ale aj tak je to pre vsetkych super serial, ze ano :) Mne tam uz chyba konecne nejaka oaza pokoja, lebo dej je celkovo az prehnane nadupany. Uvital by som, keby uz konecne nasli nejake dostojne miesto, ostrov, lod, ci nieco podobne kde budu mat utocisko a aby sa clovek aspon chvilu nemusel pri pozerani obavat, ze zasa pojde niekto dole.
#3568 Cybercaf #3570 Athaeneusa já sem možná na to kápnul :D konec třetí epizody kdy Daryl vyleze ze křoví a Michonne se zeptá kde je Carol a Daryl řekne Vylez. myslim si to že když Carol a Daryl pronásledovali to auto a dostali se tam dotoho Slabtownu tak tam narazili na Moralese myslím si že s těma lidma co unesly Beth má něco společnýho možná je součástí toho systému a že Morales nějak zaviní něco s Carol proto Beth v tý nemocnici uvidí Carol v bezvědomí jak jí vezou na tom kovovym stolku možná spadla stou bílou dodávkou jak měla vzádu ty dva kříže a nebo v tom traileru bylo jak narazilo to auto na auto myslim že to bylo bílý a obrátilo se na střechu tak vsázím 50 % na Morgana a 90% na Moralese. :D
#3566 janky82: No našim hrdinům by se to určitě také líbilo. Ovšem z hlediska tohohle seriálu to prostě není žádoucí…alespon ne v nejbližší době (dokud se daj ze seriálu třískat prachy o sto šest). Navíc by se ztratil podle mě ten „survival“ efekt na kterym Walking Dead dost staví. Jde o to že zde se moc nehledí na to všeobecný hledisko, je to zaměřený na malou skupinu lidí která se defacto stále placá na jednom místě kdesi v Georgii, a za celej seriál nemohli procestovat víc jak 150 kilometrů (což je na poměry USA dost málo). Myslím že se nedočkáme nějákýho většího zázemí jako tomu bylo třeba v seriálech Falling Skies nebo již dávno zapomenutém Jerichu. Protože by to sebou muselo přinést i dost odpovědí na otázky, na který zatím nejspíš ani scénaristi nemají odpovědi :D
Jo a ted sem si přehrál znova trailer na S5 a koukám na to auto je to ten Church Bus následně Abraham brečí tak bud umřela Rosita nebo Eugene
#3564 pupik206: Ah, omlouvam se, nějak jsem nepobral:)
#3566 janky82: Mě to už teď přijde takový klidný :D
Tak ted nevím jestli je Carol v bezvědomí nebo mrtvá konec EP4 http://www.youtube.com/watch?…
#3575 JackIsBestNé až tak zásadní spoiler, ale někdo by třeba nebyl rád, že ho ví, jako třeba já, tak to skrývám :/
Tvůrci v nějakém článku potvrdili, že když Morgan v prvním díle páté série narazí na značku kterou Rick přečmáral „No sanctuary“, je to o mnoho měsíců později.
Proto vylučuju Morgana jako osobu, co by mohla vylézt z křoví, protože pokud se nepletu, tak se s Darylem nikdy nepotkal. Já si myslim, že je to prostě Carol a fake cliffhangeros nakonec :D Že by to byl Morales? Dávám tomu 50% a 50% Carol :)
#3573 Rick21 #3574 Rick21 #3577 Cybercaf #3579 pajajs#3572 JackIsBest: Carol s Darylem není Carol je nakonci 4 epizody v Slabtownu ale nejsem si jist jestli je v bezvědomí nebo mrtvá
#3598 Simonne-Cirka#3572 JackIsBest: Tak to mi teda řekni tak v tom případě když Morgan byl na kolejích kde našel ten znak a tu ceduli tak už několik měsíců musel být Gareth mrtvej
#3581 Jaditie9#3571 Rick21: Kur*a tak takový příspěvky aspon označujte spoilerama, tohle je demence.
#3562 Athaeneus: Řekneš si ale joo ten přežije? :D GoT mě naučil že vše je možné a díky mým kamarádům na fb kteří rádi vše spoilerujou tak vím co se stane…takže ted jen čekám než se to stane a nic z toho nemam :D :(
#3619 Athaeneus#3572 JackIsBest: Nepotkal se ale pokud se potkali mohli si o tom říct…vím že Daryl není ten typ co by vyprávěl o svojí skupině obzvlášt ne před cizincem ale možný to je. Zase v tý poslední scéně byla Michone (která se s Morganem potkala). Takže možnost že to bude on tam je. Beth já vylučuju, Carol taky vylučuju…poňáč by dle mě takhle bylo zachovaný status quo a to se asi nestane. Takže 65% Morgan, 35% někdo další.
#3578 JackIsBest#3577 Cybercaf: Zkus otevřít to co jsem skryl, co na to řekneš. Jestli ti nevadí „malé odhalení“ :D
#3580 Cybercaf#3572 JackIsBest: Leda by měl Morgan oblek, co mu umožní cestovat v čase.. Když už předvídal budoucnost.. :D Jinak Garetha je škoda.. větší sympaťák jak Guvernér. :(
#3578 JackIsBest: Pokud nás teda tvůrci netahají za nos, uznávám že bych měl svoje procenta trochu přehodnotit :D