Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3520 Ponine94: Já myslím, že víc než 3 týdny, nebo dobře, měsíc, to být nemohlo, jinak by to Ricka asi nějak poznamenalo. I ten měsíc se mi zdá možná moc. Jinak pár dní, týden, dva to možná mohli držet ale nákaza se rozjela v tak velkym, ze i vojenské jednotky nestíhaly, protože pokud si dobře pamatuju zombie na začátku byly daleko inteligentnější, rychlejší než jsou ted.
Jinak já sám, když jsem tak nějak počítal, kolik to už může být měsíců celkově, dostal jsem se na 19. Tudíž jestli se Rick vydal hledat rodinu srpen-září, tak už dvě zimy musely být. Mimochodem, tenkrát jsem i hledal po internetu, kde by to mohlo být vysvětleno a narazil jsem na nějakou fanouškovskou stránku, kde byly popsány jednotlivé dny v takovém timeline schéma i s popiskem co se ty dny dělo (podle epizod) a bylo tam 596 dní (uvedeno ± 10 dní) že už je to celkově. To odpovídá 20 měsícům.
#3514 hulmihoukoleen: podle registrace :-D tu jsem si založil abych mohl odpovídat takovým idiotům jako jsi ty :-D to že mám profil nějakou dobu nezanamená že tu nejse dýl ty šašky tak šup zalez zpátky do nory gumo
#3514 hulmihoukoleen: a co mi vůbec sonduješ profil ty připíči starej se radši o sebe klaune , a jedeme dál čekám na další hnidy
#3515 JackIsBest: a ty má taky pěkně vymleto a pokud nejseš úplnej jantar jako ty ostatní co tady vyblili rádoby moudra a děsný kritiky tak by sis tu posranou časovou osu už mohl taky vydedukovat sledováním jednotlivých sérii ale hlavně že máš vtipný narážky na rozbíjení světel ty taky radši zalez do díry a pššššššššš
#3527 janeperunJak řikám :D patnáctiletý uhrovatý klouček, co mu rodiče nedali kapesné :D
#3528 janeperun#3525 Antrax999: To, že každému uživateli, co se tu vyjádří, píšeš pouze nadávky a urážky o něčem vypovídá. Nechtěla jsem reagovat, ale Jacka urážet prostě nenechám! Hoď se do klidu a najdi si jiné fórum na nadávání.
#3530 Antrax999#3526 JackIsBest: Ne asi :-D :-D
pání,tři stránky o tom kdo je větší kokot,dobrá práce,vás bych radši snědl než s váma přežívat apocalypsu.
anyway. bohužel jsme se po dnešní episodě Garetha zbavili..byla to dobrá postava,ale je sním konec stejně jako s ostatníma,jinak se tam nic moc nedělo teda.. v traileru se zaměříme na Beth a asi na to co celou dobu dělali Daryl s Carol
#3527 janeperun: ooooooo jak kruté to se z toho všichni posereme :-D „Jacka urážet nenechám“ no to ses předvedla :-D :-D :-D poukázaní na to že kdyby se třeba zamyslel pokud mu to kapacita dovolí tak by konečně přestal řešit sračky okolo časový osy a přišel by na to i třeba sám , ale očividně to neni možné, každopádně hned je to přece urážení tak prosim mě to nevadí klidně ho teda budu urážet :-D :-D :-D každopádně zrovna o tobě a tom druhým jantarovi, kterýho si tak moc bráníš :-D jsem si myslel že jste jedni zrovna z tý lepší sorty z týhle pakárny, ale tak splést se přece může každý , jsem rád že se to uvedlo na pravou míru:-D :-D :-D
#3531 janeperun #3540 JackIsBest#3530 Antrax999: Zastala jsem se kamaráda, ačkoli to nepotřebuje. Pojď mě za to třeba ukamenovat. A nevím, co sis o mně mohl myslet, když mě vůbec neznáš. Howhg.
#3545 Antrax999:) dobrej díl, už jsem myslel, že to zas začnou natahovat, jak tam byly ty rozhovory, ale pak to zas nabralo spád a konečně… konečně… přestali dělat blbiny, když je potřeba něco rázně vyřešit, tak to vyřešili… už jsem si říkal, zda nebudou zas odpouštět, dneska dobrý, jen tak dál… ( a to rozdělení – částečné mě překvapilo…)
Další super díl, doufám že celá řada bude mít stejný spád a tempo. Nakonec jsem se u Boba zmýlil a byl pokousanej, škoda doufal jsem že bude ještě pád dílů hopkat :). Osobně bych si ale vymyslel lepší osud pro Garetha a zbytek jeho skupiny, venku bych je přivázal ke stromům a nalákal na ně pár zombíků, ať si zažijou pocit jaký je to být někomu obědem. Docela jsem zvědavej jak se vyvrbí ten absolutní finiš dílu, jestli z lesa vyjde Carol, či Beth, nebo obě. Myslím si že vleze pouze Beth a Carol se zase bude někde potloukat sama.
PS: UŽ NEKRME TOHO TROLLA (ANTRAX999)
tak nejsem sám, co je zvědavý na to, kdo z toho lesa vyjde, myslel jsem, že jsem měl nějakou blbou verzi bez ukázek na další díl :D
500 babek na to, že ten kdo přijde s Darylem bude Morgan. :D A komiks jsem nečetl.
#3551 Jaditie9Trochu moc zbytečných řečí ale díl vynikající, pátá série má zatím nakročeno výborně. Škoda, že se rozdělili, snad to není na dlouho ale obávám se, že to bude opět roztažený, celý příští díl bude o Beth, je možné že další jen o Abrahomovo skupince a další opět jen o Rickovo skupince.. No tak se snad v 5×08 všichni sejdou :D
Nejspíš mi něco uteklo nebo jsem zapomněl, ale proč vlastně Glenn s Magie nezůstali s Rickem? Díky za info ;)
#3539 Jirkason#3538 keli: To ti teda uniklo. V kostele slíbili Abrahamovi, že s ním pojedou, když jim pomůže s Garethem a spol. To se stalo a tak s ním odjeli.
#3530 Antrax999: Takový lidi jako ty fakt miluju :D remcaj hubou, jak si někdo něco nedokáže srovnat, jak je hloupej, jak je všechno jasný, ale sami se k věci vůbec nevyjádří a nemají žádné argumenty :D tys chlapče moc inteligence nepobral :D Vrchol ubohosti :D A jinak zdravím janeperun, rád tě tu vidím!
k dílu: Beze slov :D bomba!
#3546 Antrax999