The Walking Dead (Živí mrtví)
92/100 - 1 120×

The Walking Dead(Živí mrtví)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Antrax999

navíc šlo o to proč se zdržovat s rozbíjením když jejich vypnutí je rychlejší a následně se dál dají využívat ale to už se nebudu opakovat

#3482 Cybercaf
23.10.2014 | 19:42:34
Cybercaf

#3481 Antrax999: No hlavní důvod asi byl ten, aby to vypadalo akčně…ale kdybysme chtěli diskutovat tak mě jako důvod napadá například: Daryl neví kde se to vypíná a jelikož je to super inteligentní hlavní hrdina, tak určitě během vteřiny začal počítat stím, že by musel štelovat nějáký čudlíky a omylem mohl zapnout přední světla (čimž by na sebe upozornil). Já mam třeba v autě na světla dva čudlíky ale dodnes pořádně nevím který se mačká první aby to svítilo, tak jak má :D A nebo je taky možný, že tomu autu svítí nějáký koncový parkovačky automaticky a nejdou vypnout…(což opravdu nevím v USA jsem nikdy nebyl…to už mi příde důležitější řešit jiný věci :D

23.10.2014 | 20:24:01
oneill88

#3480 Antrax999: Nedělej ze sebe troubu.

23.10.2014 | 20:31:49
dominik148

ako to spustim ?

23.10.2014 | 22:24:37
Antrax999

oneill88 " nedělej ze sebe troubu " vypustí z huby guma , která už neni schopna odvrátit pádnýma argumentama tak radši ukáže jak moc má nasráno v hlavě , gratuluju ti, máš titul největší kretén za přelom včerejška a dneška – zkus se ještě trumfnout, opravdu takový šašci jako jsi ty co nemají co říct a melou jen sračky mě opravdu ale opravdu hrozně moc baví

#3489 oneill88
24.10.2014 | 1:01:08
Antrax999

Cybercaf jasně že to bylo kvůli akčnosti ale spíš jsem to napsal proto abych tady poukázal jak skoro plný tohle fórum je plný idiotů jako ten blb oneill co jsou shcopný kecat blbosti že jim ve scénáři nesedí 2 sekundy a rozplývat se nad tim měsíc ale takovýhle věci a další podobný nad kterýma zůstává rozum stát to už jim nedocvakne. pak jediný čeho se dočkáš je další jejich průjem

24.10.2014 | 1:03:03
katusa206

Nie žeby som bola nejaky velky znalec aut ale pokial viem tak vždy keď auto brzdi tak mu začne svietiť zadne-brzdove svetla a pri prenasledovani v tme vo svete kde auta niesu su svetla aut celkom napadne tak že aj to mohol byť dovod prečo Daryl rozbil tie svetla ale ak ma niekto nejaky rozumny argument prečo to tak nemohlo byť tak sem s nim nech ma vivediete z omylu

#3488 Cybercaf
24.10.2014 | 10:30:06
Cybercaf

#3487 katusa206: Tak to je za zlatýho bludištáka :D

24.10.2014 | 10:40:17
oneill88

#3485 Antrax999: Nelíbí se ti to ale jako trouba se chováš stále. Když nedokážeš přijmout pravdu tak tady nemáš co dělat takže se vrať až se budeš umět chovat.

#3507 Antrax999
24.10.2014 | 13:18:19
Ponine94

On už sem nechodí Jack? :( To je škoda, byl fajn, moc dobře se mi s ním povídalo… Neví o něm někdo něco? :)

#3491 Cermb0
24.10.2014 | 14:51:01
Cermb0

#3490 Ponine94: Poslední dobou se tu melou samý kraviny, nad tvým příspěvkem jich je plno, což je pravděpodobně ten důvod :D Náhodou o něm něco vím, pokud je to tvé přání tak se Jack vrátí a spasí tuto diskuzi. :D

#3493 Ponine94
24.10.2014 | 15:06:06
Cybercaf

Názory jsou tu různorodé. Já myslím že WD by si zasloužilo komplet celý svoje fórum…jako mají i jiní lidé pro své zájmy. Určitě by se tam v uvozovkách „vyřádili“ všichni a mělo by to i nějáké svoje pravidla. Myslím že tenhle seriál má velkej potenciál pro něco podobnýho, diskutovat se o něm dá hodiny…dny, plus násobeno každou další epizodou. Určitě něco takového existuje v EN verzi ale to není ono. Lidi co sem chodí mají podle mě super postřehy…rád si to čtu pač v osobním životě se vlastně o tomhle seriálu s nikym nebavím.

24.10.2014 | 16:59:58
Ponine94

#3491 Cermb0: Jako kdybych si s ním ještě mohla popovídat, byla bych jedině ráda. :)

#3494 JackIsBest
24.10.2014 | 23:17:46
JackIsBest

#3493 Ponine94: Tak jsem si říkal, jestlis na mě nezapomněla přes tu dlouhou pauzu :) Neboj, diskuzi sleduji aktivně, ovšem neni tu nic „reakcihodného“, proto jen tiše pozerám a učím se ze zdejších diskuzí o světlech u auta :)

24.10.2014 | 23:54:26
JackIsBest

Jinak něco do diskuze – je tu ještě někdo, kdo by ocenil pokračování flashbacků, když Gareth a spol. byli ještě zavřeni v kontejnerech? Mě by docela zajímalo, jak se to tam všechno vyvinulo.

#3496 Ponine94
24.10.2014 | 23:59:01
Ponine94

#3495 JackIsBest: Ahoj! :) Já nezapomněla. :D Já ještě říkala snoubenci předtím, než začala série, že bych měla zase zabrousit na diskuzi, protože je tam jeden člověk, se kterým se dá skvěle povídat a dokonce zná i LOST. :D Pak jsem přijdu a ty nikde… Tak jsem byla krapet smutná, když jsem žádný tvůj novější komentář nenašla. :D

K TWD: Co se týče zadních světel u auta, snoubenec s diskuzí o tom, že by bylo rychlejší světla vypnout, než je rozmlátit, na 100% nesouhlasí. Ta svělta prý vypnout nejdou. :D A jo, mě by to zajímalo taky. Gareth je kretén, ale ne vždycky takovej byl a zajímalo by mě, co vše se stalo, že se z něj ten kretén stal… :)

#3497 JackIsBest
25.10.2014 | 12:37:41
JackIsBest

#3496 Ponine94: Jsem zvědavej jaký Gareth bude dál, protože v traileru na celou sérku to pak vypadalo že se skupiny dají dokonce dohromady, což si nedokáži představit s Rickovo novými zásadami, po tom co Bobovi uštípnul půl nohy a spořádal.

#3498 Lumicko #3519 Markoman96
25.10.2014 | 13:15:24
Lumicko

#3497 JackIsBest: Jop presne… Tiez nechapem a este k tomu je cast regular.. To znamena ze by mal byt skoro v kazdej epizode… A neviem si predstavit ze by Rick nechal Garetha ĺen tak po tom co urobil.

25.10.2014 | 14:04:09
bares43

Třeba se spojí pro nějakému silnějšímu společnému nepříteli.

25.10.2014 | 14:46:36
hulmihoukoleen

Taky sem pošlu pár osobních dojmů a názorů. Bob nemusí být vůbec pokousanej, po dlouhý době opět někam patří našel si holku a konečně mu zase na něčem záleží a v tom sklepě si uvědomil že mohl během chvíle umřít a o všechno přijít. To následně lehce psychicky neunesl a šel klasicky na vzduch…

Ohledně Carol a Daryla jak tu někdo řešil co dělali u auta že je to nelogický apod. Carol se podle mě rozhodla opustit skupinu a když odešla směrem k autu tak ji Daryl viděl a šel za ní.

Světla u auta. Absolutně chápu rozbíjení zadních lamp neexistuje auto u kterýho si můžeš vypnout brzdový světla jedině že bys je natvrdo odpojil, dokonce u svého současného vozu nemůžu vypnout světla vůbec.

#3501 JackIsBest #3502 Jaditie9
25.10.2014 | 16:13:26

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama