The Walking Dead (Živí mrtví)
92/100 - 1 120×

The Walking Dead(Živí mrtví)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

JackIsBest

Až tu panáčku napíšeš nějakej názor a něco jiného než dvě tuny urážek na všechny, pak si můžeš dovolit říct, že je někdo blbej a nedokáže si něco srovnat :) Do tý doby bych ti radil nepsat, jsi k smíchu :D

#3547 Antrax999
27.10.2014 | 13:57:56
majkl12

Pro ty, co nečetli komiks, neotvírat!!

http://cdn2.business2community.com/…-1092231.jpg co myslíte? Pro ty, co ho nepoznali, je to chlápek z Garethovýho flashbacku.

#3543 kiso1561 #3544 Thomas Morta
27.10.2014 | 14:03:11
kiso1561

#3542 majkl12: Už bolo viac krát povedané a tuším aj tvorcami potvrdené že nie.

Plus Negan je svojím spôsobom proti znásilňovaniu.

27.10.2014 | 14:55:07
Thomas Morta

#3542 majkl12: Asi to chce HD kvalitu a pořádně se podívat, ale jde o tohohle člověka: http://walkingdead.wikia.com/…_Man_Gallery

27.10.2014 | 15:04:25
Antrax999

#3531 janeperun: nevim odkud přicházíš na takový plky ale budiž :-D to že jsem si „myslel“ jsem i vysvětlil , že jsem očekával že vy dvě hnidy patříte mezi ty světlí vyjímky tak nevim co tady plácáš něco z cesty a za nesmysly jak jsem si o tobě mohl bůh ví co myslet a přitom tě neznám :-D prober se :-D

27.10.2014 | 15:18:52
Antrax999

#3540 JackIsBest: jééé dík :-D nepotřebuju se vyjadřovat k něčemu co je jasný toť k tvím debilním plkům ještě nějaký "moudra " prosím ?? :-D :-D :-D vrchol ubohosti je co tady remcáš za nesmysly aniž bys o mě něco věděl ty malý ubohý retardovaný somráku :-D :-D :-D ještě prosím pokračuj chci se ještě bavit, od takových šašků jako jsi ty a ta další banda malých zubožených retardů je vždycky o zábavu postaráno :-D :-D

27.10.2014 | 15:23:44
Antrax999

#3541 JackIsBest: k smíchu :-D :-D :-D mluvíš o tom vašem spolku co zaplňuje samá hnida, to jste opravdu k smíchu a to kurevsky k smíchu to máš pravdu, vážně mě bavíte tak prosím prosím pokračujte ať se ještě trochu pobavíme , vždyť jsem se k tomu vyjádřil jasně :-D :-D :-D tak jedem jedem :-D :-D :D

27.10.2014 | 15:27:33
majkl12

Ok díky! :) a co myslíte? objeví se Negan do konce páté serie?

27.10.2014 | 15:36:01
Athaeneus

No, ty vole… To bylo zase extra rychlý ukončení příběhový linky. A zrovna Gareth byl taková dobrá postava, konečně někdo normální, kdo se musel přizpůsobit za jakokoliv cenu…

No, alespoň ho nešetřili, páč potom bych si klepal na čelo, co za magory jsou ti z Rickovy skupiny.

#3550 JackIsBest
27.10.2014 | 16:11:13
JackIsBest

#3549 Athaeneus: Taky jsem nečekal že takhle rychle Gareth zmizí :) )

27.10.2014 | 16:34:30
Jaditie9

#3536 pajajs: Přesně to mě napadlo taky :D Ale doufám, že to bude Beth. Asi jsem jediná, ale je tu ještě někdo komu se tahle proměna na tvrdou Carol nelíbí?

27.10.2014 | 17:07:26
janky82

Skvela pasca, aj ked sa to dalo cakat. A zaujimave je rozdelenie skupiny,co by mohlo viest k vzniknutiu dalsej serie zvlast pre skupinu smerujucu do DC.

27.10.2014 | 18:29:16
Cybercaf

Taky si myslím že z toho křoví vyleze někdo uplně jinej než Carol nebo Beth :D Původně sem myslel že vyleze Morgan ale Daryl mě překvapil…takže další epizoda bude pojata jako flashback? (teaser na další díl jsem ješte neviděl, to asi nejsem sám). Jinak s Garethem dobře zatočeno. Jsem asi jeden z mála tady, kterej ho tam už prostě dál nechtěl…no mercy pro něj ani nikoho z jeho skupiny. Nejradši bych je všechny sesekal sám :D Boba škoda…ale museli se snížit stavy. Fanda rozdělení skupiny rozhodně nejsem, teď to bude zase co díl to jedna skupina, což dost zpomaluje tempo seriálu.

27.10.2014 | 18:33:28
Jedi knight

tak k tej osobe v kroví – Carol: tá to nebude, načo by sa schovávala ?, Beth: tá je podľa mňa stále ešte v tej nemocnici, Morgan: najpravdepodob­nejšie … alebo nejaká nová postava

27.10.2014 | 18:59:57
HrobarM

Tvůrci se celkem pochlapili. Nechali Garretta chcípnout už ve třetím díle. A jsem za to rád. To jeho vysvětlování důvodů, proč jedí lidi, každému, koho potkal, bylo hrozně trapné.

Ale zase mě zklamal Rick a celá parta… najdou Boba, který se před kostel očividně nedostal sám, a začnou plánovat super tajný přepad skupiny kanibalů, která určitě nebude čekat, že po nich půjdou. Divné bylo, že se pak všichni objevili v kostele, ale pokud to nemysleli vážně, tak nechápu, proč se o tom vůbec bavili a odsouhlasili to, když je nikdo cizí slyšet nemohl. Navíc tím, že nechali Garrettovu skupinu vejít dovnitř zbytečně riskovali životy všech v kostele… kanibalové měli celkem dost času poslat pár dávek přes dveře, kde se schovávali ostatní.

#3556 Cybercaf #3557 Athaeneus
27.10.2014 | 19:04:38
Cybercaf

#3555 HrobarM: Tohle je na diskuzi kterou jsem ale nechtěl otvírat, jelikož už jsem na to u tohohle seriálu zvyklej. Nicméně když už jsou tu i jiní kterým to moc nesedí…Všeobecně co se týče taktiky tak naše skupina to dělá tak všelijak :-) Nikdo nehlídá venku, mezitim tam položej boba až před dveře…k tomu je tam najednou několik zombí, rickovo lidi vylezou ven na ránu, ješte se tam rozhlížej (kdokoli je mohl sejmout z lesa). Nikdo si nedává pozor, nikdo si nekreje záda…chápu to u Garethovi skupiny…dřív to byli asi prodavači v Tescu ale nejvíc to nechápu u Abrahama jelikož je to bývalej voják (pokud nelže). Takže by měl trochu znát vojenský taktiky. Jelikož se v tom trochu vyznám tak mi příde podivný že minimálně on se nedrží naučenejch postupů.

#3557 Athaeneus
27.10.2014 | 19:14:25
Athaeneus

#3556 Cybercaf:
#3555 HrobarM: Naprostej souhlas, WD je nedomyšlený a nad jednáním postav si trhám hlavou (tak je to taky dělaný pro amíky, že)… Ale alespoň se na tom dobře učí angličtina a moc nevadí, když si k tomu člověk dá tak tři pivka.

Mimochodem, strašně mě sere, jak se zdejší lidi nechaj ovlivnit autory a furt koukaj na Garetha, jako na záporáka, přičemž on vpodstatě nic strašného neudělal. Naopak bych Garetha viděl víc kladně, než někoho z těch moralistů, kteří zabránili Rickovi dovraždit zbytky Terminusu.

#3559 pupik206
27.10.2014 | 19:38:43
Red Viper

Ale tak tam jde o akci néééé :D kdyby Rickovo skupina vylezla a v minutě by je Garethova skupina rozstřílela na mraky a serial by skončil tak na co by jsme se každý týden těšili :D stejně tak proč se dostali až do kostela…aby tu bylo to napětí :D Co třeba Prison break.....tam taky když se mělo udělat zásadní rozhodnutí tak všichni byli šokovaní a všichni z toho měli divný dojmy a pak se stejně vždycky ukázalo, že Michael má vše dopředu promyšlené a šlo o napětí a tak…mě se to spíš líbí, některý ty dialogy jsou úžasný…a o tom to je :D

#3562 Athaeneus
27.10.2014 | 19:46:01
pupik206

#3557 Athaeneus: Kdyby ti sežral kámoše nebo tvojí lásku asi by ses na něj nedíval moc pozitivně… :-) :-)

#3563 Athaeneus
27.10.2014 | 19:47:57
Red Viper

Ale abych se vrátil k tomu proč jsem sem přišel.....znamená zjištění v tomhle díle, že maso z pokousaného exempláře se dá strávit po pořádném uvaření? :D Jim by tahle informace docela pomohla…pamatuju si snad z první série kde Daryl naháněl jelena ale toho pokousal chodec a on chtěl odříznout nakaženou část…jestlipak by to bylo šlo udělat :O

27.10.2014 | 19:48:23

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama