Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Tak kdyby momentku z aktuálního dílu z komiksu nedali do seriálu hodně bych se divil.. I když tvůrci říkali, že pátá série bude komiksu velmi podobná
Já to furt nechápu… Není jedno, že někoho pokoušou, když už ten virus mají v sobě? … Myslím, že proto, aby se změnil by už musel umřít…
#3466 FtriderA co se týče toho spoileru… Jesti se pořád můžou změnit, tak proč tu nohu žrali? Těch pár stupňů ten virus snad zničí??
Já nevím, jestli to je tou pubertou, ale jak dal Bob Sashe pusu, moje první myšlenka byla, že si ten vztah ani nemůžou chudáci užít…Další dítě si dovolit nemůžou..:D
Overtonova okna byla otevřená….
#3467 mico78Kousnutí od Chodců působí jako jed… Člověka pomalu zabije a jakmile je po smrti tak virus v mozku se „aktivuje“ Tudíž jestli byl Bob pokousaný nebo poškrábaný, tak v sobě měl ten jed.. Můj názor je, že Garethovo partu to nezabije
#3462 Punkee: Snad Ti pomůže následující. To, že jsou vlastně všichni lidé již nakaženi virem, se v seriálu dozvěděla vlastně jen původní Rickova grupa někdy na konci 1. série. Takže se dá předpokládat, že ostatní, pokud nebyli informováni, prostě neví jak to ve skutečnosti je. Oni se nepřeměňují na základě kousnutí, ale umírají na následnou velmi rychlou infekci(otravu krve např.), která se po kousnutí rozvine. A když umřou, tak jsou „chodci“. :o)
#3464 Riki: Riki, presne si to trafil. Nedavno som som o tejto technike cital, len pred par dnami a vzapati som videl tuto cast a doslo mi to tiez. Zda sa ze ramce sa zacali postupne ostranovat, okno otvarat :) Dufam, ze to ale dalej nepojde a ze to ostane len prikladom skutocnej skazy: Overtonova okna: Jak prosadit neprosaditelné.
#3475 Riki#3447 Mustage23: Zvláštní..podle mě co se masek týká tak právě naopak, za ně by zasloužili Oskara! (jestli už ho nedostali). Když to porovnám s takovým The Strain, který má naprosto špičkovou kameru atd, ale masky ho strašně sráží, jsou až směšné. Nebo nový zombie seriál Z Nation, ten proti TWD vypadá jako nějaký amatérský studentský pokus, stačí na to kouknout a pak teprv oceníš kvalitu TWD.
A k Darylovi a Carol, podle mě tím postavu Daryla zabili :( Carol mi přijde spíš jako jeho máma :D Daryl býval absolutně nejpopulárnější postava dokud z něj nezačali dělat cukrouška ať s Carol nebo Beth, vůbec se to k němu nehodí
#3477 Mustage23Tak pozrel som epizodu… A maximalne hatujem Garetha… Hajzel zasluzi si gulku do hlavy aj ta cela jeho skupina popravit ich vsetkych!!!… Bohuzial sa toho asi len tak nedockame… Boze chudak BOB… vobec si to nezasluzil :(… ale fakt nechapem jeho spravanie nez ho uniesli wtf??!! preco bol tak tupo sam vonku??!! blbec takto tam ist sam v tme! A preco potom aj zaplakal aj bol nestasny nechapem…
#3471 HodooorA co myslíte že znamenají ty nové značky na stromech – na tom jak unesou Boba (ta vodorovná čárka), a pak v ukázkách z dalšího dílu ji vidí Sasha (a dík že už sem nedáváte spoilery z komiksu (nebo je aspoň schováváte) :)
#3469 Lumicko: No to už tady právě někdo vyspoiloval proč šel ven a plakal..a myslím že se to příští díl dozvíme.
Ahoj, poradíte mi někdo jak to spustím? nejde mi to
#3413 Kafka Tamura: Jsem rád, že jsem tě pobavil.
#3413 Kafka Tamura: Zmýlit se může každý a nestydím se za to, že jsem dějovou linku zpočátku nepochopil úplně. Akorát nevím, jestli je hloupější ten, kdo se splete, nebo ten, kdo se mu vysmívá.
#3467 mico78: jenomze podle nekterych komentu mam pocit ze je jiz otevreno vice oken. Ja vim serial a bla bla, kdyz se ti nelibi a bla bla ale podvedomi si drzi takove veci a pokud nekdo nema v sobe zakorenene nejake zakladni hodnoty zivota v civilizovanem svete a spolunazivanim se stejnim druhem… hm muze mu to uskodit…
#3476 mico78#3475 Riki: ano je uz otvorených mnoho okien… len za posledných 20 rokov, kolko sa ich otvorilo, no akoby to bol stale len zaciatok. apokalypsu dnesnej civilizacie sposobi proste odstranenie zakladnych moralnych a hodnotových rebrickou, pripadne ich prevratenie. co bude nasledovat uz bude len nasledok nie pricina. schvalne, kto si vôbec pozrie o com sa tu bavime?
#3468 Hodooor: Co se týče make-upu tak to klobouk dolů, ale ty sis nevšiml té situacev prvním díle, kterou tady někdo popisoval jako „líbací“, kde zombie kouše doslova figurínu do nosu? A taky když Carol udělala ten výbuch u TERMINUSU, kdo by to jen tak dokázal…vždyť tu pistol jenom položila a zasunula do ní tu petardu…To mi přišlo kapku přehnané…Ale jak říkáš, určitě to vidím jen proto, protože mě maskéři TWD „rozmazlili“ a já si zvykla na jejich neuvěřitelné umění :D A na jednu stranu máš s Darylem pravdu…Jenže vzhledem k tomu, že jsem holka, tak to vnímát rošku jinak..:D
u celkem velkýho množství zdejší příspěvků se neubráníte smíchu pač to kolikrát vypadá jako by ty lidi ani nekoukali na stejnej seriál co tady dokážou vytvořit
pak další skupina těch těžce uvědomělých hnidopichů co nejsou schopný poskládat časovou osu z patrný situace a zasíraj to tim tady klidně na dvacet stran ale třeba to proč kdy Daryl na konci druhého dílu poslední série zahájí pronásledování auta tim že rozbije koncový světla místo toho aby je jednoduše vypnul na palub. desce když nechtěl být viděn to je přece zcela logické ( a hlavně zdlouhavější aneb proč to udělat jednoduše když můžu složitě ) pač je přece radši rozbiju abych je už nemohl použít nikdy!
#3479 oneill88#3478 Antrax999: K čemu používat zadní světla v takovém světě? Čekáš snad že se dostane do zácpy?
#3480 Antrax999#3479 oneill88: oneil88 aha takže protože už zácpa nebude tak žárovky neumim jinak využít , ty bys asi dlouho nevydržel
#3483 oneill88