Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Steven Ogg
4.11.1973 | 4.11.2024 -
Lindsley Register
5.11.1993 | 5.11.2024 -
Seth Gilliam
5.11.1968 | 5.11.2024 -
Meyrick Murphy
8.11.2003 | 8.11.2024 -
Elyse Dufour
13.11.1992 | 13.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3574 Rick21: Vždyť to se ani nijak nevylučuje, ne? Gareth tam ty značky načmáral už předtim
#3582 JackIsBest#3581 Jaditie9: Taky jsem to trošku nepochopil :D :D
ULTRA MEGA GIGA SPOILER, co borec předemnou neoznačil – WTF ?
https://www.youtube.com/watch?…
#3586 pajajs #3611 rockyzzTo mě teda dost zmátlo mohli to alespon nějak naaranžovat jako jiný roční období, třeba zimu apod. Tohle fakt vypadá, že to na sebe plynule navazuje !
Ještě v reakci na ten Jackovo předchozí „spoiler“
#3584 JackIsBest#3583 Cybercaf: Nemůžu nic, než souhlasit :) Jinak baví mě číst tvé příspěvky a zajímal by mě tvůj názor na časovou linku WD?
#3585 Cybercaf#3584 JackIsBest: Já jsem to tady psal hned nějak po tom co jsi stím začal :D je to pod těma příspěvkama na stránce 176…přiznávám že je to tady už občas docela nepřehledný.
#3589 JackIsBest#3582 JackIsBest: Podle mě byla v tom padajícím autě z traileru na 5. serii http://youtu.be/j4GAs9TJVjM?…
#3590 JackIsBestKdyž se tu bavíte o časové linii, docela mi kazí dojem ze seriálu skutečnost, že na konci 4. série je podzim, zatímco na začátku 5. řady vidíme všude zelené listí, přestože dotyčné díly na sebe bezprostředně navazují.
#3588 Cermb0 #3589 JackIsBest#3587 heminstein: Souhlas tohle je děsně nepromyšlený.. na konci třetí série opadané listí, zima, všichni teple oblečení, čtvrtá má být po dvou až třech měsících a už je zase léto, trička atd.. pravda prostě na konci čtvrté podzim a v páté opět teplo.. Je to hodně matoucí a nepromyšlený
#3587 heminstein: To je to na co nemůžeme koukat právě, jak to v seriálu vypadá, protože se to natáčí v debilní doby :/ Proto mě štve, že není žádná zmínka o čase a není čeho se chytit.
#3585 Cybercaf: Jojo, už jsem si to přečetl :)
#3586 pajajs: je to možné, ale myslím, že by byla trošku víc „na šrot“.
Ja treba nechapu, jak je mozny, ze ten typek co si nechtel kleknout v poslednim dile byl uplne oukej, kdyz z nej v prvnim dile Tyrese temer vymlatil dusi (coz jsme videli) a jeste pak rikal Carol, ze to zvladl a ze ho zabil… Nebo to byl nakej jinej lidojed?
#3594 JackIsBestNejlepší je se na ten trailer k patý řadě koukat ted znova…moje reakce sou asi takový: no jasně! to do sebe přece krásně pasuje, tohle patří sem a tohle zase tam… přitom poprvý jsem vůbec netušil která bije.
https://www.youtube.com/watch?…
S tím trailerem musím souhlasit, vůbec nesmíte brát zvuk a obraz dohromady, vše jsou to chytáky jak už jsme se přesvědčili z minulých sérií a sneak peaků :D
#3591 Komanc: Ted už byl teda trošku „zahojenější“ ale v druhým díle bylo vidět, že má držku solidně rozmlácenou. Tyreese holt neměl duši ho opravdu zabít a tak ho tam nechal a řekl, že ho zabil no…na jednu stranu ho chápu, ale myslím, že už to pochopil a udělal by to.
V tomhle díle šlo docela vidět kdo tak nějak „změknul“. u Tyreese furt nevim, ten jeho pohled moc nenasvědčoval změně ani pod dnešku (dobrý zabil sice Boba ale to musel). Jinak to samý Maggie, Glen a ta holčina (jejíž jméno si nemůžu zapamatovat). Koukali jak bába z kanálu když je tam Rick, Michone, Sasha a Abrahama „rozebrali“. Přitom si nic jinýho nezasloužili…Rick už to dávno pochopil s takovejma ksindlama není jiný řešení než je popravit a pravdu měl i v tom že je zbytečný na ně plejtvat kulkama. Pro mě je to jednoznačně hrdina epizody :D
#3596 JackIsBest#3595 Cybercaf: Palec hore :D
Pozrel som si teraz opäť Comic-Con Trailer na 5. sériu a zaujíma ma jedna vec. Gareth tam rozpráva o Washingtone a o vyliečení nákazy (0:47–0:53) avšak doteraz nič také v seriály nepovedal a
už s istotou nepovie
Myslíte že to tam ešte bude alebo to proste vystrihli ?
#3599 Cybercaf #3601 JackIsBest#3573 Rick21: Ten kto vyjde s lesa to mi bolo jasne od zaciatku ze je to Daryl , len on sa vzdy tak pomaly zakrada uz o 1 serie :D no na 89% som si ista ze je to Noah ten co je v ukazke s Beth v nemocnici ......Bohuzial polemizuje sa uz dost dlho aj sa popisalo na americkych forach ze Beth konci ......nevideli ju uz ani na natacani dalsich dielov ----a kedze teraz bude mat turne tak asi konci no .....a samozrejme cela skupinka pojde vyslobodit Carol ktora ostala v nemocnici …Tak isto ako uz aj dost dlhu dobu polemizuju scenaristi ze niekto kto je od 1 serie pojde prec takze sa necudujem keby dali Glenna ......a v rozhovore po premiere tohto dielu scenarista povedal ze najhorsie zlo ich este len caka co sa dostanu akoze na bezpecne miesto a Rick samozrejme bude mat problem s ich vodcom no proste dalsi novy ludia dalsie problemy!
#3599 Cybercaf#3597 lauro19931501: Bohužel nejsem tolik zběhlý takže ti nedokážu s jistotou odpovědět…ale dle mého je to nějak sestříhaný, nepamatuju si, že by tam Gereth něco takovýho řekl ale vyloučit to taky nemůžu. Všeobecně jak už tu bylo řečeno ty trailery jsou často velmi „mistifikantní“ některý záběry v seriálu nakonec vůbec nejsou (všechno schválně). A to že Gareth už nic neřekne nemusíš označovat jako spoiler, to už tu všichni ví, nebo by to alespon měli vědět pokud sem přídou :)
for Jack: díky za souhlas, je fakt že Rick to prostě uplně zabil :D
#3598 Simonne-Cirka: Plynně navážu ješte na tohle. Díky za pár postřehů, tyhle věci moc nesleduju, maximálně si dám dvě a dvě dohomady na WD wiki nebo co vypozoruju tady na webu ale abych sledoval anglický WD fóra atd to už ne. Upřímně fakt nevim jaký větší zlo by ny naši grupu mohlo ještě čekat…snad už jen nějácí mutanti a la Resident Evil, protožre co se týče lidí, tak zlo už tam bylo toho nejhrubšího zrna :D a i kdyby věřím, že Rickova spravedlivá ruka je všechny seseká do posledního zm*da :)
#3600 Simonne-Cirka #3608 Thomas Morta#3599 Cybercaf: No asi take zlo, ze budu robit pokusy na ludoch :D vakciny a tak proste pokusny kralici :D