Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Viem že to sem nepatrí ale poradte ke´d mám stiahnuté titulky ako si kuknem tu epizodu s nimi?
#3698 Simonne-Cirka: To ti to teda docvaklo brzo, hlavně že víš kdo vyleze ze křoví :D Mimochodem když už jsme u té tašky, Rick měl pravdu i stim nočnim vidění, i když teda nevim kdy ho sebrali.
#3703 Simonne-Cirka#3702 Cybercaf: Ja som nenapisala , ze to vie!!!!!! Len, že podla mna urcite to bude Noah , kedze Carol pojdu vsetci zachranovat potom a bla bla …Morgan ide za nimi niejakych 2–3 mesiace neskor......o Moralesovi som sa nedavno aj dozvedela a o tom pochibujem.....!
#3704 Cybercaf#3703 Simonne-Cirka: Oukej, hlavně klid :D jen mi to přišlo vtipný vzhledem k tomu co všechno si nám tady sdělila ze zahraničních novinek :-)
#3705 Simonne-Cirka#3704 Cybercaf: jasne v pohode :D
Inak neviem ci ste videli rozhovor po premiere s Gerethom.......kedze tam vzdy maju niekoho kto skoncil......zasmiala som sa , ked povedal, ze najblizsiu dobu sa asi bude musiet stravovat vo vegetarianskych restauraciach :D tenti tyzden tam bude Beth :)
#3707 Cybercaf#3706 Simonne-Cirka: Tak snad to neznamená že skončí i Beth :-)
#3708 Simonne-Cirka#3707 Cybercaf: ja si na 70% myslim, ze ano .....ved aj turne ma mat tak neviem ako by to stihala ......myslim, že von sa nedostane .....akurat sa tam vratia pre Carol
#3709 Cybercaf#3708 Simonne-Cirka: Ahá…no zajímavý. Necháp uproč jí teda takhle natahovali když asi skončí. To jí mohli picnout už nakonci 4 série a byl by klid. Proto jsem právě čekal že dostane ještě víc prostoru. Mě osobně chybět nebude…myslim že ani svojí sestře Maggie nebude chybět viz různé ty vtipné obrázky: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/…083754_n.jpg?…
#3710 Simonne-Cirka#3709 Cybercaf: :D hej no.....pravdu ako som pisala mne chybat bude Beth neukazala nic az teraz trocha co bola s Darylom aj to ju hned uniesli ......radsej by som obetovala Glenna ktori je tam uz dost dlho , alebo Maggie
#3711 Cybercaf#3710 Simonne-Cirka: Taky bych klidně obětoval Glenna/Maggie ty postavy už naprosto ztratily potenciál a nedávají jim ani prostor…prostě tam jen tak hrajou křoví. Glenn byl alespon zajímavej ze začátku…takovej správnej NERD kterej v takový apokalypse nesmí chybět…dneska už je tam jen do počtu.
#3712 Simonne-Cirka#3711 Cybercaf: Tak isto aj Tara ......Rosita povedala do kopy 5 viet .....Abraham je dzivy tipek .....a Eugene jeho neriesim on je tutko proste sebec klamar atd .....
Lidi, a ten „Noah“, o kterym se tu porad bavite, ze se mozna objevi – to je zla nebo dobra postava?
Resp. jestli to bude tahnout s Rickovou skupinou nebo ne
#3715 Simonne-Cirka#3714 anyq: Tak on bude patrit k tym dobrym mam ten pocit , kedze sa bude snazit ujst s tej nemocnice aj on ......
No stím Noahem si vůbec netroufám tvrdit…řekl bych že je to „neutrální“ postava. Ani zlá ani dobrá, prostě jen další člověk co se snaží přežít. Nicméně myslim že moc dlouhého trvání mít nebude…uvidíme.
#3717 Simonne-Cirka#3716 Cybercaf: Ja si myslim , ze tam bude dlhsie a zacnu sa nenapadne pomaly zbavovat starych .......maju prist nove postavy........
To já bych zas o Glenna nerada přišla, ikdyž je mi jasné, že to má v brzké době spočítané, už z toho důvodu, jak je v poslední době od tvůrců upozaděnej a zkrátka nudnej. Ale fakt bych byla ráda, kdyby to přežil také někdo, kdo hrál již v první řadě a Carl se nepočítá :-)
#3719 Simonne-Cirka#3718 Ludy: No Carl nezomre urcite kedze bude aspon sa tak vyjadril producent 12 serii a ma prevziat ulohu vodcu po ocovi takze Rick sa tiez nechysta zatial prec.....Ja by som nerada zase prisla o Daryla .....o tom sa tiez polemizovala ale davno davno .....takze neviem ......ale keby to robili podla komiksu Glenn zomre a Maggie sa obesi …, ale kedze nerobia vsetko podla komiksu tak si myslim , ze to neurobia aspon s tou maggie nie.......
#3720 Cybercaf #3722 Jirkason#3719 Simonne-Cirka: 12 sérií jo? :D Z toho bude uplná Ordinace v růžové zahradě… https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/…427007_n.jpg?…
#3721 Simonne-Cirka