Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Jo a ještě mám teda radost, že se mi potvrdila teorie, že ty krysy tam dávala lizzie :D Když si teď vzpomenu na to, že se mi tu argumentovalo baterkou a světlem ve výšce dospělého člověka a o pár měsíců později se tu nebere v potaz třeba oblečení herců, je sranda :-D
„Lizzie je kráva“, „Hodně lidí asi Lizzie nenávidí“, „Chápu, že jste Lizzie přáli…“ atd. atd. Lidi, to je seriál, neberte to tak vážně proboha :D Jinak po pár nudnejch dílech konečně nějaká akce…
Snad nejhloupější díl za celou dobu vysílání seriálu. Přijde mi, že scénáristé vymýšlejí čím dál větší kraviny. Ani mi to nepřišlo tak emotivní. Nejsem člověk bez srdce, ale to, co se stalo, a jak to bylo zahráno, jsem jim nevěřil.
#2580 nemzevraj „konecne nejaka akcia“ atd… no ja neviem, pre mna toto synonymom slova „akcia“ vazne nebolo, hrozne nudny diel (tie predtym som nekritizoval,vlastne sem prispievam prvy krat). postavy tych dievcat boli tragicky napisane, slova, ktore im scenaristi napisali boli uplne bullshity, to sa nedalo pocuvat.. som rad, ze to maju za sebou a ze sa s nimi uz nikdy nestretneme.. psycho to sice bolo – priznavam, ale inak pre mna absolutne hrozny diel, cakal som viac aj od toho priznania Carol.. nic v zlom, doteraz som prekusol vsetko, ale tento diel bol fakt zbytocny, mozno objasnil nejake tie zahady,ale ja by som sa urcite bez tejto casti zaobisiel. Na to, ze dokonca ostava fakt malo som cakal, ze sa zomelie nieco vazne akcnejsie. Tot moj nazor
#2486 mrco1991 #2489 torciolloTo zas byla pičovina :-(
#2484 randall: Uplne s tebou súhlasím, tie dialogy tych dievcat boli otrasne, takto by sa vobec dievčatá v ich veku nevyjadrovali. Diel bol velmi nudný a časťami som si myslel že pozerám iný seriál, keby zoberiem pár kamarátov, nejakého dobrého kameramana u nás z mesta + maskérku tak natočím diel s takou istou kvalitou, niekde na chate na vinici… jediné plus tohto dielu asi len že bol dobre psycho-dramaticky spracovaný.
#2487 randall#2486 mrco1991: normalne som si chvilami hovoril, ze zlaty CARL a jeho pubertalne vylevy.. ktore mi mimochodom tiez zo zaciatku vadili, ale po case som sa pozrel na veci z jeho pohladu a dalo sa to pochopit, tieto dnesne dialogy tychto dievcat bol vsak otras.. nerad veci kritizujem, hlavne tie, ktore mam fakt rad, ale tento diel mi uz jednoducho nedal…
Tak díl to byl dost emotivní. Hodně se mi líbil Tyreese je to člověk který by si zasloužil založit v Terminusu rodinu, fakt vývoj této postavy se pohnul správným směrem. Sliboval že zabije toho kdo je zodpovědný za smrt Karen a nakonec odpustí ;). U Carol je vidět že je úplně mimo po smrti své dcery a stala se z ní psychopatka. Zabila Karen, Davida a teď i Lizzie, ani se moc nedivím že to Lizzie neměla v hlavě v pořádku když měla za vzor Carol. Těším se na setkání Carol s Rickem ten jí to asi neodpustí tak snadno jako Tyreese. Škoda že nebyly vidět i další postavy. Kouř byl asi z baráku který podpálil Daryl. Dvě věci jsem nepochopil 1.proč Lizzie utíkala před chodci když před tím nabízela ruku a říkala že by chtěla být jako oni?? a 2.proč pomáhala Mice z toho plotu když jí o chvíli později stejně zabije??
#2491 LadyJ#2484 randall: tak myslel jsem akce ve srovnání s předchozíma dílama, který byly absolutně o ničem, tady se aspoň něco málo stalo, i když samozřejmě nějaká hitparáda to bohužel nebyla…
#2474 kezir89: Neboj, to nebyl zrovna jen tvůj příspěvek, nad kterým jsem zakroutil hlavou… avšak jsem rád a je to jen dobře, že naštěstí vše není a nebude jako v komixu a já tudíž přeji Judith skvělý a dlouhý život…
#2497 Kali#2475 tojejasny: viz. to co píši ostatní, ten hrob už tam byl a pochybuji, že by tam jen tak Judith nechali…pokud jste ochotni si tyto teorie v hlavě vytvořit, pak musíte žít opravdu prázdné životy :-D Carol není žádná psycho ženská, co by toho byla schopná. To, co provedla ve vězení, byl jen strach a snaha ochránit ostatní, když věřila, že těm dvoum není pomoci (i když opravdu jsem až do konce věřil, že je jen odtáhla a spálila, a zabila je ta malá prášekbysimělavzít holka.....
#2488 kutas: Lizzie si uvědomovala, že chodci tě mohou roztrhat a sežrat (úplná smrt, žádné vzkžíšení v podobě chodce). Ona si nepřála být mrtvá jen proměněná. Proto před větší skupinou chodců utekla a pomohla Mice dostat se z toho plotu a postřílet ostatní chodce. Teda alespoň tak si její chování vysvětluji.
#2498 kutasTak tento díl řadím mezi úplné TOP díly TWD vůbec!! Naprosto luxusní díl!! Člověk měl úplně na krajíčku jak Lizzie zabila Micu.. :-( Micy je mi líto, zrovna jsem jí měl začínat rád!! Pecka díl!! Tak jsem zvědavý, jestli poslední dva díly série dokáží tohle přebít…
Čumim s otevřenou hubou, bez prdele, nejlepší díl WD doposud. Nemám slov, fakt nemám co říct. Dokonalost sama. Konečně trošku reálná ukázka toho, jak to je když svět jde do sraček, jak se lidi mění. A ted by tam zase mohl byt Rick, sakra.
Tak vidím, že tento díl rozdělil komunitu na dvě strany. Jedna ho vyšvihuje, druhá naopak. Já tedy nejsem zastáncem ani jednoho tábora. Dle mého to byl jen další díl podobný těm předchozím. Nijak extra dobrý ale ani špatný (na poměry seriálu), čistý průměr. Lizzie byla cvok, potřebovala odbornou pomoc psychologa. Bohužel, to v tomto světě není možné a tak to Carol vyřešila po „sparťansku“. Věřím, že to pro Carol nebylo lehký…sám bych to asi nedokázal. V normálním světě by za tohle dostal člověk elektrické křeslo :) jó v tomhle ohledu se mi ten díl líbil, byla to zajímavá situace.
#2495 JackIsBest#2494 Cybercaf: Já taky nevěřil, že to udělá. Fakt jsem nevěřil. Poprava zezadu. Ale věděli, že to musej udělat. Netroufnu si za sebe říct, co bych v situaci dělal já. Ovšem herecký výkony hodně vysoko tuhle epizodu, já jim to věřil.
Hroznej díl!! Jedniný vostrý bylo jak ji našli skrvanenou s tim nožem a pak jak ji picla…ale to by se snad vešlo do 10 minut ne?? Proč musí mít každá skupinka svoji vlastní episodu?! A co nového jsme se dnes dozvěděli?! O kolik se pohnuli…tak o 3 metry? :-D Tenhle seriál se vleče jak smrad…už na to koukám asi jen ze zvyku… Nejlepší by bylo kdyby tu Carol zabil a pak obrátil zbraň proti sobě…aneb „né každá skupina má happy ending“…
#2498 kutas#2490 Majestic: „malá prášekbysimělavzít holka“-pobavils :-D :-D jinak,já si teda nemyslím,že by Carol nebyla psycho,podle mě psycho je a i když vím proč ty věci co udělala udělala,tak mi to normální nepřijde,ani vzhledem k okolnostem…ty dva,co zabila ve vězení byli přece už v karanténě,nemusela je zabíjet a i když věřím že Lizzie byla magor už předtím vším,tak Carol měla tak trošku podíl na tom,v co se ta malá změnila,ne že by to byla přímo vina Carol,to si nemyslím,ale to jak se k těm holkám ve vězení chovala…a i potom,podle mě by Mica,kterou celou dobu v tom baráku chtěla předělat na vraždící stroj,měla mnohem větší možnost přežít než ta všehoschopná psychopatka…ale je to jen můj názor…
#2491 LadyJ: Jo máš pravdu takhle jsem na to nenahlížel díky za osvětetlení :)
#2496 RedWhite: No zjistili jsme kdo krmil chodce ve věznici a že Tyreese dokáže odpouštět. Ale taky jsem čekal že jí odstřelí za to že zabila Karen
jj, cucaj to s prstu, největší chyba je, že neukážou střídavě více skupin, tak je to natáhlé a chvílama nudné… aspon něco se stalo… podtrženo a sečteno – dějově, přišli o dvě hoky a jdou dál… otázka 10 minut a ne na celej díl, ještě že vyšli všichni sem tam před chalupu, jinak by se to odehrávalo v jedné místnosti
Já teda nevim co by furt tvurci měli dělat za akce :D dyt je to serial psaný v podstatě za pochodu, a období klidu a období akce se prostě musí střídat, jinak by to byla nuda. Navíc mi to co do uvěřitelnosti přijde lepší než kdyby furt chodili a na každym rohu potkali tu stádo zombíků, tu partu zlejch lidí… Jinak tenhle díl je jeden z nejlepší ne proto že by se děj posunul dopředu ale že vývoj psychiky postav se rapidně posunul kupředu. škoda že lizzie odpráskli tak brzo, mohli třeba ještě ji tvurci využít k něčemu, kdyby ji nechali na živu. Osobně mi teda vubec neva že jsou díly celý jen o jedněch lidech, aspon nás to všechny udržuje v napětí co asi tak bude s ostatníma. Doufam že v následujících dílech se objeví beth, ráda bych věděla co se s ní stalo a snad ji nezabijou a tvurci nezahodí ten „vztah“ či jak bych to nazvala mezi derylem a beth. Protože aby tak dlouho seděl na silnici a smutněl, to nebylo ani kvuli carol ani kvuli nikomu. Tak doufam že to nezmuchlaj a nezahodí a že z toho ještě něco vydolaj. Jinak carol podle mě neni psychopatka, jako jediná se mi zdá že pochopila že v tomhle světě kdy sou nebezpečný jak zombíci tak lidi, tak morální hodnoty jdou stranou a něco se občas prostě udělat musí, vzhledem k tomu že svět jako takovej už neni. Jako jediná se mi zdá že se velmi dobře přizbusobila světu mrtvích. Krom daryla a michone, to sou takový dokonalý zabijáci, co zvládnou a přežijou snad všechno (asi hlavně kvuli tomu že sou to nejoblíbenější postavy )
#2501 JackIsBest #2502 ZvacA #2505 Harimata