Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2440 MatusBeres: a ty si gramaticky dement pišeš jak hotentóóót :D
#2442 hulmihoukoleen#2441 k_ub0: nebo nějaká promilka v krvi :D ale sdílim jeho názor že Abraham je zelenej mozek co chce spasit svět a stát se opravdovým americkým hrdinou (takový odraz americké populace :D ) ale jo já mu fandím.
Andrew Lincoln prozradil „Crazy sh*t happening in the episode 4×14“ Také jsem zaslechl, že budeme velmi překvapeni…
celý diel sa niekde objavil neviem kde presne ale popis celého dielu sa dostal na internet. Ak si chcete skaziť zážitok tak to napíšem do sekcie Spoilery a teorie.
#2445 Cermb0#2444 kiso1561: Ano taky jsem zaslechl že unikl celý díl, ale já si zážitek rozhodně kazit nechci. Obzvlášť když zbývají poslední 3 díly..
Přesně takhle jsem si zážitek zkazil u Prison Breaku, hlavně se prosím neupiště tady :-) Jinak, kdo by to byl čekal, že se bude dít Crazy shit v dalším díle :D :D
Jinak jak může díl „uniknout“ ? :D
#2448 kiso1561#2447 JackIsBest: na nejakej anglickej platenej kabelovke sa z ničoho nič objavila :D
#2449 JackIsBest#2448 kiso1561: To je docela blbost ne? Když nemaj práva, tam by musely byt obrovsky pokuty…
#2450 Cermb0#2449 JackIsBest: To bych řekl, někdo kvůli tomu bude mít hodně velký malér…
#2451 JackIsBest#2450 Cermb0: Ted je ještě otázka, jak k tomu vubec přišlí? Tohle je jako solidní průser… :)
Každopádně se na tento díl extrémně těším, bude to určitě psycho. Bohužel během té dvouměsíční pauzy jsem se nemohl dočkat dalších dílů tak jsem si přečetl téměř všechna vydaná čísla komiksu a tak přibližně tuším co se stane.. Tedy co se týče Lizzie, která však v komiksu nebyla.. Na druhou stranu většina dílů je úplně něco jiného než komiks.. Tak uvidíme. :)
Já taky, ty posledí díly budou velikej masakr :D už ať to tu je
Jen takový postřeh, jsem zvědavej, až ti chlapi co jsou ted s Darylem zjistí, že Rick zabi ljednoho z nich, a ten co ho viděl pod postelí ho pozná, to bude asi dobrej masakr. Sakra, nemůžu se dočkat.
Nechapem preco nepouziju ochranu pred zmbie ako Brad Pitt staci sa nakazit a potom na teba zombie kaslu(vtip) V prvom rade ukryt malo by to byt nieco velmy tazko dostupne taky Gerlachovsky stit je dobry zbrane mali by sa zamerat na mece tie su urcite lepsie su rychle a efektivne a hlavne tiche a netreba nabijat hlavnov nevyhodou tychto ludi v serialy je ich povod zatial co oni bojuju aby prezily na ostatnych kontinentoch uz nakaza ani neexistuje a vsetky zombie su uz mrtvy vid pred ciganskymi rukmi nic neujde a hlavne v Europeo Indii ani nehovorim respektive nepisem alebo ponuknem este jeeen napad ako sa zbavir zombie staci prilakat zombie na nieakehi tlustoprda a sup do Canonu (napad ala Simpsonovci)
Kdo nese na konci Judith? Vypadá to, že ji hodili do tašky a zavřeli ji :-) Jinak díl byl Absolutní meganámrd.
Tak oproti predoslim dielom konecne aspon nieco Lizzie ala magor som cakal ze jedno z dievcat zomrie priznanue Carol bolo dost pokojne ale celkovo mam dojem na takych 65% viac dat nemozem ale cakaju nas asi ppoosledne dva mega diely ktore budu stat zato
Wou, dosti emotivní díl, fakt parádní…situace děvčat mi připomínala dvojčata z komixu A kdo nese Judith, mám obavy, že ji tam nechali bo žádná z těch tašek se mi nezdála jako by v ní bylo dítě, ale těžko říci…dle komixu má zemřít. Jsem zvědav na další poslední díly :)
#2459 kiso1561 #2460 Cybercaf#2458 kezir89: Tyreese niesol Judith na chrbte na konci
#2458 kezir89: Pro příště „komiks SPOILER“!…vím, že tam dost věcí podle něj nejede ale některé události se ho drží…tak doufám, že to dopadne jinak…