Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 120×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

kezir89

Ou, se omlouvám za komix spoiler, to co se má stát Judith se tu již řešilo po utěku z věznice, kdy se hodně lidí zde bavilo o jejím osudu jak v komixu, tak jestli ji někdo z té přepravky vzal když tma byla ta krev, proto jsem nespoileroval…a co se týká děvčat, tak víme co se jim v dnešním díle stalo, takže přirovnání k dvojčatům z komixu mi zase jako spoiler nepřišel :)

Co se týká Judith na zádech Tyreese, koukal jsem na to několikrát, ale nějak se mi to jako dítě nezdá. Nevim, snad se pletu, ale prostě mi to jako dítě nepřipadalo, nehledě na to, proč by ho balil i s hlavou do deky (jasně, možná aby spalo, ale dítě dokáže spát i bez tmy) :)

#2462 kezir89 #2471 Majestic
17.3.2014 | 14:18:27
kezir89

#2461 kezir89: Teď se na to koukám znova a znova, a jo, asi ji na zádech má, ta sedačka je tak, že dítě je čelem k zádům toho, kdo jej nosí, má chyba, omlouvám se :)

17.3.2014 | 14:21:04
Moor8

Tak tohle byl nářezový díl! Člověk už si myslel, že ta holka pochopila a ono jí ještě víc hráblo. Být na místě Carol, či Tyrese, tak bych jí nestřílel, ale nechal poznat chodce pěkně z blízka. Taky mi dost překvapilo, že ty dva ve věznici zabila Carol, fakt jsem si myslel, že jen uklízela stopy.

17.3.2014 | 14:41:17
Nydlis

Bomba díl konečně se to zase začíná rozjíždět. Ty předchozí díly po věznici mě absolutně nebavili, tento už byl lepší a podle ukázky na příští díl to snad ještě víc bude nářez. Stejný jak Arrow, po Vánoční pauze díly nic moc než se to zase rozjelo :D p.s. ta Judith s nimi určo je :-)

17.3.2014 | 15:08:11
sarii25

Bravo, skvělej díl. Hodně lidí asi Lizzie nenávidí, ale byla to naprosto super postava a herečka taktéž. Konec jsem si musela pouštět 2×, taky jsem si říkala, wtf? Kde mají Judith? Už jsem se pomalu radovala, ale nakonec on ji měl Tyreese fakt na zádech :-D

17.3.2014 | 15:08:12
blazenka86

Dost drsný díl… Já bych jí tam nechala, opustila…ale nestřílela. Brr…

17.3.2014 | 17:12:15
Majestic

Tak píši reakci ještě dříve, než úplně kouknu na celý, který jsem právě pausnul…proto nečtu Vaše reakce, tak se možná budu po někom opakovat, ale mně samotného rozhodně dostal hned úvod s mou oblíbenou melodií z Falloutu, která celý seriál krásně vystihuje v té správné atmosféře :-D Takže už jen proto píši, že díl se mi líbí…další reakce až po celém zkouknutí :-D

#2469 hulmihoukoleen
17.3.2014 | 17:31:20
Laurísek1

no ty vole!!!!!!!! Lizzie je ta největší kráva světa a to že zabila Miku :( no to je na mě dost ještě že jí zabili(JAKO LIZZIE).....néé že bych jí to něák přála, ale mohla zabít i Judith a to by vzalo asi hodně lidí mě osobně vzalo to že zabila Miku R.I.P MIKA :( :( :(

17.3.2014 | 17:34:34
hulmihoukoleen

#2467 Majestic: tak nejsem jedinej kdo si vzpoměl hned na Fallouta :D

17.3.2014 | 17:47:48
Majestic

…tak, díl u mě právě skončil a stojím si za tím, co jsem psal v předchozím příspěvku. Parádní díl, spousta věcí se ujasnila a vlastně i vyřešila. Pro mě nejlepší díl Walking Dead z dílů, které se věnovaly jen pár našim hrdinům…

17.3.2014 | 18:22:31
Majestic

#2461 kezir89: : Neřeš hovadiny, prostě je jasný, že ji měli s sebou proboha. Nebo tě napadá nějaký, ne zrovna ..... důvod, proč by ji nebrali s sebou?

#2474 kezir89
17.3.2014 | 18:28:42
Cermb0

Tento díl jsem si pustil s nepříjemným pocitem, že mě čekají již 3 díly. Ale stálo to za to. Pokud nepočítám 4×08 tak to je nejlepší díl. Celou dobu jsem se hrozně bál Lizzie protože to byla prostě časovaná bomba. Ohledně jejího chování vůči walkerům jsem se fakt chytal z hlavu a věděl jsem. že kvůli tomu to někdo schytá. Mica byla fakt hodná holka, přesně jako Sofie a dopadla hrozně.. Scény kdy Carol zabila Lizzie a pak řekla Tyreesovi, že mu zabila přítelkyni byly neskutečně emotivní.. Na další díl se velmi těším ale obávám se, že neuvidíme Maggie, Sashu, Beth, Boba, Tyreese, Carol.. I podle ukázky to vypadalo že Rick tam taky moc dlouho nebude.. Spíš Glennova a Darylova skupina…

17.3.2014 | 18:57:06
hulmihoukoleen

Díl perfektní, při scéně Lizzie s nožem v ruce mě dost mrazilo. Scená kdy to Carol oznámila Tyreesovi jsem skoro ani nedýchal. Ohledně konce a Judith taky se mi zdálo, že jí nikdo nenese, nechám se překvapit v dalším díle.

17.3.2014 | 19:23:06
kezir89

#2471 Majestic: kdybys četl, tak jsem hned pod svůj příspěvek kde jsem se vyjádřil (a na který reaguješ), že se mi nezdá. že by tam byla, opravně napsal, že uznávám, že tam je…hold toto forum neumožnuje své příspěvky mazat nebo uprovat…

A popravdě, ano napadlo by mě hodně důvodů proč sebou nebrat cizí dítě, zvláště po tom, co Carol odpráskla tu holku za to že kuchla sestru…v té chvily by asi člověk s tím morální problém neměl a taky by to byla pěkná smrt, místo toho jakou měla v komixu

#2490 Majestic
17.3.2014 | 19:32:58
tojejasny

Judith je mrtva ,zabili ji carol a tyrese.carol rikala tam ze to s judith do terminusu nezvladne.a potom tam jsou tri hroby a jeden je malej,a na hrobe su mali boticky.to je hrob toho mimina. cas 41:40 tri hroby a pak detail na hrob judyth

#2476 Kali #2477 Harimata #2490 Majestic
17.3.2014 | 19:39:53
Kali

ten hrob už tam byl,hned na začátku jak přišli k domu!Mluví tam o něm Mica s Lizzie!Mám z vás dost,jasně že jí Ty nese,v tom pytli jí nosil celou epizodu :-D nevím proč by jí tam měli nechávat,popravdě tahle teorie mě teda ani nenapadla :-D#2475 tojejasny: Díl fakt super,Lizzie rozhodně zatím největší magor z celýho seriálu…škoda,že zabila Micu,tu jsem měla v tomhle díle fakt ráda :-/ a jinak,já bych jí taky nestřílela,dala bych jí chodcům!!!

17.3.2014 | 19:47:40
Harimata

#2475 tojejasny: pobavils :-D však ten mikrohrobeček tam byl na začátku :-D

17.3.2014 | 19:48:42
tojejasny

jaj mas pravdu,trochu se mi ulevilo.ten hrob tam byl uz predtim nevsimljsem si!.tak mozna ze ji fakt nese

17.3.2014 | 19:52:23
kiso1561

Viackrát sa spomínalo že sa má vrátiť Morgan, myslíte že bude v Terminuse?

17.3.2014 | 19:58:10
Harimata

Miky je škoda, ale zas je fakt, že obě měly handicap, jedna by se nechala z kamarádství sežrat zombíkem, druhá by se zas nedokázala ubránit lidem, popř. hladu… Jinak chápu, že jste Lizzie přáli, aby ji teda nějaký chodec sežral,ale asi se není čemu divit, že to tak Carol neudělala.

17.3.2014 | 20:01:59

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama