Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3660 google147: Ok, díky za objasnění:-) Až takový fanoušek, abych sledoval, co který tvůrce zrovna řekne vážně nejsem:-)
#3659 Engeneer: upřesnění od ,,google 147,,
#3660 google147: to dává smysl :-)
ty brďo, já tu nebyla věčnost :) musim říct, že se mi nová série vcelku líbí a nutí mě o tom přemýšlet, takže pro mě zatím dobrý, akorát jsem doufala, že Rick bude akčnější a on místo toho chce oživit Jo :(
#3664 RoseMary#3663 Dadlaaa: je jedine dobre ze rick chce ozivit jo doufam ze se mu to povede.
tak to já doufám celou dobu – nemuseli ji nechat umírat, nicméně, to jakým způsobem ji přivede a jak to nejspíš s ní dopadne, to už tak pozitivní nebude
#3666 RoseMary#3665 Car: jo presne toho se taky bojim.chce ji vzkrisist pomoci kamene,ktery je naplneny nejakym zlem.nejsem si jista ale nebude toho zla tam ted nejak moc?mama salvatore,kaciri a ted ten kamen…ja jenom aby nam tam zbyl nejaky kladas ktery to vsechno vyvazi.ale doufam ze jo nakonec ozivi.
#3667 Car#3666 RoseMary: no nevím vše nasvědčuje tomu, že z ní bude zombík docela by to odpovídalo, pač ona bude mít oživené podle mě jen tělo na duši a to je docela průser, a já se vážně nechci koukat na to až bude Jo zlá a Rick ji bude muset stejně zabít páč to jinak nepůjde, a to fakt vidět nepotřebují pak na tom bude ještě hůř než ted nevím proč ji nemohou přivést nějak lépe a taky nechápu jednu věc ona je po smrti několik měsíců a stále v ,,dobrém stavu,,? neboj ono to zase tak horké nebude kord jestli se začnou vyvraždovat ti Heretici
#3668 RoseMary#3667 Car: super.takze jsme se se zatim v serialu setkali s upirama vlkodlakama a carodejema.proc do toho nezatahnout jeste zombiky?ze by se tvurci serialu nechali inspirovat nemrtvymi zombiky z the walking dead nebo izombie?zombici tady jeste nebyli takze proc ne?ne vazne se nechci koukat na to jestli bude jo zla.ale zase chapu ze heretiky mozna vyvrazdi Damon nebo by je potom mohla zabit zombie-Jo.aspon by se nakrmila ne?par cerstvych mozku…:)ne taky se nechci koukat na to pokud bude Jo zla.
#3669 Car#3668 RoseMary: no zatím to tak hodně nasvědčuje protože když se oživí tělo, tak duše asi jen stěží a navíc druhá strana už stejně není že jo takže je nereálné vrátit duši, mě by stejně zajímalo, ta cesta jak přesně k tomu kamenu přišel, podle mě toho nového Heretika určitě ten tam moc dlouho nebude jak i naznačuje Plec, když říká ,,že s námi natočí par dílů,, taky se na to koukat nechci no…ale koukám že představivosti se meze nekladou, díl mam stažený ale čekám na titulky
zajímavý díl :-) sice si pořád myslím, že první láska bratrů Salvatorů byla Katherine Pierce a tuhle kravinu vymysleli až dodatečně, ale i tak to bylo celkem povedené za mě ok, Enzo nás naštěstí tentokrát nes*al svoji přítomností a ihned první scéna do budoucnosti s Tylerem a Stefanem (zase o Caroline) také velice zajímavá :_)
#3671 RoseMary#3670 Car: jo dil byl v pohode.enzo nas nesral svoji pritomnosti?co proti nemu mas?ja si myslim ze neni zase tak spatnej ze zacatku jsem ho nemusela,ale postupem casu jsem si ho docela oblibila i kdyz musim priznat ze ted uz mi zase leze na nervy chapu ze madam salvatorova ho premenila ale to prece neznamena ze s ni musi hned neco mit.ja proti enzovi nic nemam ale proti paru enzo a madam salvatore mam asi tak vsechno.ty dva se mi spolu nelibi podle me to enzovi nejvic sluselo s caroline nebo potom se sarou.kez by se sara vratila.
#3673 Cardobrej dil…sem zvedavej na toho hertika Julliana to bude totiz asi peknej hajzl…no nejsem si jistej ale driv v nakych dilech bylo…asi teda…ze kdyz se chteli nekoho zbavit tak ho oznacili a pokad se ten upir atd nekdo vratil tak to poznali ne:)tak ze Stefan je taky oznacenej kdyz rikal ze se mu otevrela jizva a boji se a utika a vsechny varuje:)tak to by me zajimalo s koho maj takovej strach…
#3674 RoseMary#3671 RoseMary: no nevím hele Enzo byl v pohodě ze zečátku, jenže ted co dělaji s jeho postavou a hlavně s jeho vývojem to je fakt k smíchu …
#3674 RoseMary#3673 Car: presne tak zezacatku jsem ho mela rada ted z nej delaji magora.vztah enzo lyli se mi nelibi jo jasne premenila ho pripomela mu minulost ale to neznamena ze s ni musi automaticky neco mit.
#3675 Car#3672 ezeky: jo na juliana jsem taky zvedava.maji strach treba z toho juliana ne?osobne si myslim ze tam je toho zla uz nejak moc samozrejme je to jenom muj nazor.
#3674 RoseMary: já si myslím ,že se ktomu neschýlí když přijde Julian a Lily s ním něco kdysi měla…asi vyjde předpoklad Enzo a Bonnie…
dojmy z 7×04? :-)
#3677 RoseMary#3676 Car: jeste jsem to nevidela nabyl cas teprve to stahuju.co tam je noveho?nez se mi to stahne rada bych se neco dozvedela protoze umiram zvedavosti mirne receno.
#3678 Car#3677 RoseMary: těš se na fb se šíří lavina jak z toho všichni brečí jak je to skvělé, jako dojemné to bylo určitě ne přímo na brečení ale bylo to skvělé každá postava tam měla dostala prostor v tomhle díle dokonce i Tyler přijel, no dneska byli titulky rekordně brzy už po 5 hodině lehce, překladatelé jsou fakt svkělí :-)
#3679 RoseMary#3678 Car: tak jsem zkoukla dnesni dil a teda…tys vazne neprehanela.ale pokud se z chudinky Jo stane to co se stalo z Oskara desivej zombik tak to bude sileny.ja jsem ji mela rada nemuzu se koukat na to jak bude zabijet lidi.
#3680 Car#3679 RoseMary: no díl byl rozhodně nejlepší zatím ale to říkám o každém :D ale zase nemůžu za to, že to jde postupně týden co týden výš a výš ta uroven takže ano tenhle díl byl nejlepší zatím…no uvidíme, já doufám, že to nějak vymyslí, přece jenom Oskar je Heretik a Jo přece bývalá čarodějka, třeba to na to má taky nějaký vliv kdo ví :D
#3681 RoseMary