The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

RoseMary

22 190 dni.to ma byt jako nazev prvniho dilu sedme rady?cekala jsem neco originalnejsiho ale aspon vime nazev.zajimalo by me co ma to cislo symbolizovat pocet dni to je mi jasny ale jakych dni?to zatim nikdo nevi uz proto asi zacnu sledovat sedmou serii.abych se to dozvedela.i kdyz uz me tvd nejak nezajima umiram zvedavosti.

#3622 Car
8.8.2015 | 15:50:56
Car

#3621 RoseMary: Google147 psal/a, že se to bude jmenovat Heaven and Hell…na zbytek nereaguji…

#3641 RoseMary
9.8.2015 | 14:57:18
Car

jo tak nic to je název pro Halloweenskou epizodu, ale jinak těch 22 190…co by to tak asi znamenalo…

#3624 RoseMary
9.8.2015 | 15:53:19
RoseMary

#3623 Car: tak o tom prave nemam sebemensi tuseni.proto si asi pockam na prvni dil sedme rady abych se to dozvedela.

#3625 Car
9.8.2015 | 17:05:34
Car

#3624 RoseMary: jediné co mě napadá…možná už to tady i bylo řečeno tak když si vydělíš 22 190 počtem dnů v roce tak to dává přibližně těch 60 let (nepočítej tam žádný přestupný roky atd)

#3626 RoseMary
9.8.2015 | 18:17:12
RoseMary

#3625 Car: aha to jsem nevedela ale asi mas peravdu,pocitat to nehodlam verim ti.

#3627 Car
11.8.2015 | 23:29:54
Car

#3626 RoseMary: jojo bylo by to logické :-) a staci s kalkulackou, nemusis to pocitat kolik je 22 190 : 365 to by se mi taky nechtělo počítat zpaměti nebo na papír hele :D

#3629 Terrorka19 #3631 RoseMary
12.8.2015 | 19:17:15
RoseMary

ted jsem se koukala na nove postavy kteer maji byt v sedme serii.jsem tady jedina komu nora pripomina davinu z the originals?

14.8.2015 | 20:31:39
Terrorka19

#3627 Car: Jak jsi psala o tom, že se nedá srovnávat TVD a True Blood…zajímalo by mě, jestli jsi myslela, že TVD je nesrovnatelně lepší? :)

#3630 RoseMary #3632 Car
16.8.2015 | 16:28:27
RoseMary

#3629 Terrorka19: abych byla uprimna pripada mi lepsi true blood,ale tvd sleduju uz sesty rok a jsem na nich tak nejak zavisla.akorat me stve ze true blood nema na ulozto vsechny dily,protoze bych si je hned stahla.

#3632 Car
16.8.2015 | 18:31:31
RoseMary

#3627 Car: vyslo mi 60,7 ale nejsem si jista jestli jsem to tam dala dobre.

16.8.2015 | 18:39:42
Car

#3629 Terrorka19:no mohla bych ti o tom napsat román, nyní jsem v True Blood u 4. řady a je to docela zajímavé…na ten seriál mě přivedla teta do které bych to vůbec neřekla, po prvním dílů plném drasdtického sexu a násilí jsem si řekla, proboha co to je jak to vůbec mohou vysílat :D jako vážně je to celé docela síla, ten seriál je vážně plný TRUE BLOOD a hlavně sexu :D hodně žhavého sexu abych byla přesná…a když o tom tak píšu, tak je tam toho vidět opravdu dost, skoro vše ne jak v The Vampire Diaries…tady se dá říct že nejžhavější byl opravdu ten díl kdy poprvé byli spolu Elena s Damonem, já na ten seriál koukám, ted jen proto že se nudím, a že jsem se chtěla podívat jaké to je…jsem spíš na romantiku a na důvěrné a plné vztahy které se rozvíjí což tady TVD rozhodně splnuje, zas na obhajobu True Blood ten seriál má 7 sérií a jen po 12 dílech, což taky naznačuje určitou kvalitu tohoto seriálu, děj se tolik nenatahuje a je intenzivnější, jen tak mimochodem už teď jsem tam viděla herce z TVD – a to Lexi nejlepší kamarádku Stefana a Elijaha – původního byla to mini scéna ale jsou to oni dva a dneska jsem tam videla Silasovu milou čaroděju Qeutsiah nebo jak se to píše v scéně kde byla nahá a jsou ji tam vidět prsa :D takže je to fakt síla, jsem zvědavá jestli tam bude mít větší dějovou linii, taky je to jiné upírí nechodí na slunce protože nemůzou nemají tam čarodějyk co by jim vytvořili denní prsteny..taky je to potavené na tom, že lidi obecě o upířích vědí a upíří chtějí s lidmi normálně vycházet a žít s ními…seriál rozhodně dokoukám protože se ted jak jsem řekla se seriálama nudím (TVD a Pretty little liars mají pauzu..) pak chci začit sledovat Teen Wolf, hele zkus ten první díl to se podle me rozhodneš zda budeš sledovat nebo ne já rozhodně nejsem žádná puritánka, jen i na mě tohle už bylo opravdu moc a mam radši tu chemii která funguje tady v TVD, každému se ale líbí něco jiného :-) určitě to ale zkus za to nic nedáš :-)
#3630 RoseMary: já stahuju True Blood zatím jen z uložta a mám to vše do 5 série takže zatím problém nemám, počítáš to dobře asi to má být cca…ale je to dobře :-)

#3633 Allexxiss #3635 Terrorka19
16.8.2015 | 23:13:18
Allexxiss

#3632 Car:
Teen Wolf mohu jedině doporučit, zhlédla jsem všech 5 sérií (čekám na nějnovější díly) za pár dnů a prakticky jsem se u toho nikdy nenudila, vtipné scény, boj, furt se tam něco děje + je tam i romantika (která je mi ale někdy otravná :D)

#3634 Car
20.8.2015 | 20:32:43
Car

#3633 Allexxiss: Teen Wolf také plánuji, název je sice poněkud zavádějící ale všude slyším na tento seriál pouze pozitivní ohlasy, takže se na to těším ale momentálně chci dokoukat Pretty Little Liars a True Blood :D

#3636 Terrorka19
20.8.2015 | 21:09:14
Terrorka19

#3632 Car: Já to právě viděla celý, všechny série a jen mě zajímalo, jak to myslíš, neboť pro můj vkus TVD opravdu není srovnatelný s TB, ve kterým mi přijdou mnohem zajímavější postavy, příběh a asi i ta syrovost, na kterou jsem teda taky, musím přiznat, nejdřív čučela s otevřenou pusou :-D Oni ty poslední dvě série taky nestály za moc, dost to podělali, ale na ty první čtyři vzpomínám ráda a Sookie je jedna z mých nejoblíbenějších hrdinek vůbec :-) Je tak divná, až tomu jejímu kouzlu nemůžu odolat :-)

#3637 Car
24.8.2015 | 21:21:36
Terrorka19

#3634 Car: Jo a Teen Wolf doporučuji, stylově do TVD (teen seriál), ale mnohem lepší :-)

#3638 RoseMary
24.8.2015 | 21:22:47
Car

#3635 Terrorka19: no asi tak :D jako já mám ráda občas drsnější věci ale co je moc to je prostě moc, tohle je o něcěm trochu jiným ale přesně jak píšeš ted jsem v šesté série a říkám si jenom WTF? ona už i ta pátá série mě trochu lezla na nervy ale furt to bylo ještě docela dobré ted jsem u 6 a říkám si co to jako je, už se nedivím proč má jen 10 dílů :-D na druhou stranu jsem docela daleko, takže to určitě dokoukám, pak začnu s Teen Wolf a jeste musím dojet celý Lhářky :-D, tak to jsem ráda díky moc docela se už na to těším :-)

25.8.2015 | 15:19:06
RoseMary

#3636 Terrorka19: podle me je tvd lepsi nez teen wolf,ale je to zase vec nazoru.

#3639 Terrorka19
25.8.2015 | 22:45:58
Terrorka19

#3638 RoseMary: Tak samozřejmě, že se každýmu může líbit něco víc než jinýmu. Nicméně, když se na to člověk podívá objektivně a střízlivě, myslím si, že většina lidí by musela uznat, že Teen Wolf je kvalitněji odvedená práce, scénáristicky, režijně atd…:)

#3640 RoseMary
11.9.2015 | 18:05:30
RoseMary

#3639 Terrorka19: mozna mas pravdu,takhle jsem se na to nikdy nekoukala.teen wolf jsem si stahla jen tak spis ze zvedavosti ale tvd sleduju uz sesty rok a hlavne mam i jine zajmy nez porad sedet u pocitace a stahovat serialy to uz me nejak nenaplnuje a spis to pokladam za ztraceny cas.jak se rika existuje spousta zpusobu jak zabit cas ale nikdo nevi jak ho vzkrisit.cas straveny u pocitace jenom stahovanim a sledovanim filmu je podle me proste ztraceny ale zase chapu ze asi kazdy to mozna vidi jinak a taky chapu ze je to vec nazoru kazdeho.

12.9.2015 | 9:06:37

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama