Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3578 Terrorka19: Vždyť Jo byla mrtvá už v minulém díle, tu vykuchal hned důkladně, takže nebylo co zachraňovat. Asi je celkem jasný, že všichni šli zachránit Elenu, kterou znají x let a ne někoho, kdo byl a) už mrtvej b) cizí.
No tak když je tak jasný, že byla už mrtvá v minulým díle, tak je teda hodně lidí na světě úplně tupejch, že spekulovali o tom, jestli ji vážně nechaj zemřít a já jsem evidentně jedna z nich :D mně teda nebylo jasný, že mrtvá na 100% je a myslím, že nejsem jediná. Takže ano, scéna, kde by se ji někdo aspoň pokusil zachránit, jako to prostě v celým seriálu dělaj už po dobu 6. řad, mi tam chyběla, nebo že by se aspoň někdo podíval, jestli je fakt KO, toho jsem si teda nevšimla. A neříkám, že to měl bejt Damon. Ne, mně není tak jasný, že tam byli dva další upíři, co nad Elenou jen stáli a čučeli, a ani to nezkusili, prostě není. A že byla cizí? Tak pořád Rickova žena, když už to bereš takhle, a ten úplně cizí není.
#3587 blackenHa! Další série bude určitě o tom jak dva bratříčci budou zachraňovat celý město před svou „maminkou“ a její rodinou! A na konci 7.série, která bude doufám poslední, se probudí Elena a bude happy ending! -_- To je jasný jak.. :-D
No jak psal kdosi výš…vykrádají sami sebe…maminka a její „family“ jako variace Původní – aspoň tak to na mě zatím působí. Což o to, série s Původními patřili k nejpovedenějším ve VD, ale to bylo o síle těch herců a dobrém příběhu, obávám se že tohle už napodruhé neklapne :/
Dobře, nedá mi to a taky se musím ke konci 6. série vyjádřit. Na poslední díl jsem se těšila, byla jsem zvědavá jak to všechno vymysleli. Tohle se mi ale opravdu zdálo strašně přeplácaný a přehraný. Začnu s Liv a Taylorem. To s jakou lehkostí se nechal překecat k jejímu zabití bylo zarážející. A hlavně to, že si vybral zrovna udušení, které je zdlouhavé a vychutnávají si ho akorát vraždící psychopati. Ale chápu, asi to chtěli udělat dojemné a tak jim škrcení přišlo kultivovanější než zabodnutí střepu do srdce. Potom je tu Jo a Alaric. Taky mi přišlo s podivem, že k nim nikdo nepřiběhl jejich super upírským sprintem a nedali Jo napít své krve. Aspoň pokusit se o to mohli, ale to oni radši budou všichni koukat na Elenu, která na sobě nemá ani kapičku krve, a Alarica tam nechají nervově zhrouceného. Jinak za mě nejlepší byly scény s Kaiem, ten kluk to vážně umí :D Rozloučení s Elenou bylo zvláštní. Sleduju ten seriál od začátku a tak ke mně nějaká ta nostalgie dorazila, ale jediná moje emoce přišla, když přišel na scénu Jeremy. Tanec Damon a Elena nebudu ani moc komentovat, čekala jsem víc. A ten konec? Nevím jestli se mám na 7. sérii těšit. Bude to opravdu o rodině Salvatorových- vztah mezi Damonem a Stefanem, boj proti vlastní matce a její „rodině“, zachránění celého města…To by mohlo být dobré.Jenže u toho to samozřejmě nezůstane.Všude se do toho bude motat náš lidský Matt s touhou pomáhat. Caroline, která bude řešit svůj vztah se Stefanem. Alaric, který bude opět hledat smysl svého života. A Bonnie, která bude muset žít s tím, že její nejlepší kamarádka díky ní leží v rakvi. No a taky tu stále bude spící Elena, s krví plnou léku na upírství. Každopádně jsem zvědavá, jak se s tím tvůrci poperou a jestli z toho něco vymáčknou ;)
#3586 Terrorka19#3585 slecna682: Přesně, jak píšeš, souhlasím s tebou. O to víc mě štve, že Kaie takhle zrušili, protože tam byl postavou s největším potenciálem. A ještě mě napadlo, i když cháppu, že to bylo celý o Eleně, že docela mohli ukázat shledání Jeremyho a Bonnie, přece jen to byla láska a chvíli se vůbec neviděli kvůli ne moc příjemným okolnostem :-o
#3600 RoseMary#3582 Terrorka19: Ale tak jsou to VD – kolikrát už tam někdo vypadal mrtvej… ale už minule mi přišlo, že je po ní – vypadalo to tak. To, že jsme spoléhali, že by to neudělali a jen to blbě vypadalo, je věc druhá. Byl u ní Rick… navíc podle jeho reakce bylo asi jasný, že je mrtvá. Pro Caroline se Stefanem je přece taky důležitější Elena… takže tohle zrovna chápu. Navíc by stejně umřela spolu s ostatními Gemini – tak to holt chtěli udělat dojemnější. Ono kdyby ji uzdravili krví a ona pak exla až po Kaiově smrti, to by bylo asi horší :D
#3588 Terrorka19#3587 blacken: :D :D jo tak to by vyloženě nas*alo, to je fakt :D Ne, to jsem si taky řikala, že by stejně pak umřela, ale prostě mi v tu chvíli přišlo divný, že se o ní nikdo nezajímal, krom Ricka samozřejmě, kterej byl ale úplně bokem :)
#3577 parisse: aha ono je to uz dlouho co jsem ty dily videla tak si to zas tak presne asi nepamatuju, ale vim ze Ester svazala jeji zivot s jeho nebo co.nebo jeho zivot s jejim? ja uz presne nevim.
#3580 monika95: me se tenhle dil taky nejak extra nelibil,ten tanec mi prisel ubohej myslela jsem si ze by tam mohli dat aspon ten ze ctyrky ale oni musi vymyslet neco noveho a tim to cele zkazit.proste skoro cely dil stal za nic a co bude v sedmicce?o tom se muzeme jenom dohadovat ale doufam ze bude lepsi nez sestka.psala jsem to tady nekolikrat a napisu to s klidem znova nemam serii ktera by se mi vylozene nelibila ale pokud bych se mela rozhodnout ktera se mi libila nejvic tak by to byla druha a potom ctvrta a mozna pata zezacatku nez to zkazili poutnikama i kdyz Markoz mel taky svoje kouzlo:) a ta poutnice jak se ji Enzo pokousel zachranit prece taky nebyla nakonec z tech nejhorsich ne?musela v ni byt trocha dobreho kdyz se nechala zabit za to ze zachranila dvojniky nebo jak to vlastne bylo no a sesta serie?nejdriv se mi libila ale ted se na ni koukam uz jenom proto abych videla jak to vsechno dopadne a sedmicku budu sledovat taky ale jenom proto abych se dozvedela jak to cele skonci protoze aspon u me uz proste vymizel ten pocit teseni se na kazdy dalsi dil.trosku jsem se rozepsala tak to snad nevadi ne?
nevite na kdy je planovana 7. série?
#3594 RoseMaryDíl jsem viděla až dneska a nějak nevím co si mám myslet. Hrozně jsem se na něj těšila a jistě, že jsem řvala jak želva :D, ale já jsem velmi emocionální osoba, mě rozbrečí všechno :D Fakt nevím jestli se mi to líbilo nebo ne! Jo je mrtvá, já to věděla… chudák Rick, ten musí být na prášky, ale třeba se nám konečně vrátí ten starý dobrý Rick :) Jasně, všichni šli zachraňovat El, ale bylo jasný, že Jo už nikdo nepomůže, všude spousta krve, zlomený Rick a navíc by stejně zemřela, když se zabil Kai, mě to nepřišlo tak divný. Stefan, ač jsem ho nikdy moc nemusela, mě teda dostal, moc se mi líbil ten jeho proslov v nemocnici, Car je naopak opět na facku, na to jak jsem jí v prvních řadách měla opravdu ráda, tak teď jí nějak nemůžu vystát… uvidíme jak to s ní bude v 7.sérii. Tanec Damona a Eleny, na mě až moc okázalé, ale budiž :D Jediné opravdu dobré scény byly s Kaiem, ten herec má tak neskutečné charisma a je fakt sexy. Já ho doslova žeru :D Dělá vážně hrozné věci, ale konečně je to pořádný záporák a psychopat k tomu :D Takže jestli opravdu umřel takhle trapně… prostě no comment! :/ Finále slibovalo něco extra, pro mě to byl docela průměrný díl, tak uvidíme v 7. řadě, ta kraťoučká scéna mi dává aspoň trochu naděje, že by to mohlo být temné, mají spoustu dobrých podkladů udělat z toho velmi zajímavou řadu, Lily a její „rodinu“, Damona a Stefana,snad to zase nepodělají…
poslední díl?Pro mě obrovský zklamání…jak už jste tady psali,mrtvá Jo a její děti :-( no brečela jsem celej díl…jak to,že to tam jako nikdo neřešil???Elena,i když jsem předpokládala,že jí udělají něco podobného (díky spoilerům),stejně mě to naštvalo…myslím,že by mohla mít i lepší konec…to její loučení,které nám všichni tak slibovali,nakonec pro mě zase tak emocionální nebylo,hlavně díky tomu,jak ho nesmyslně ukazovali na přeskáčku…proč??Její rozloučení s Tylerem bylo… :-D :-D,no je pravda,že zase tak dobrý kamarádi asi nebyli…a s Damonem,to jako vážně??Co to jako mělo být za tanec??Jako aspoň podle mě,takovejhle umělej,vykonstruovanej tanec se tam fakt nehodil…zatancovali to oba parádně,ale…WTF??U toho jsem se jen smála :-D Delena by si zasloužila daleko „jiskřivější“ konec…no a nejlepší scéna z celého dílu?? :-D Ten Tyler s Liv :-D no jako na to jsem zůstala koukat s otevřenou pusou,fakt :-D prej „Miluju tě,musíš mě zabít,abys byl vlkem“ :-D ahaaa…no jasně a Tyler,kterej jak řekl,jí doopravdy miluje,to samozřejmě hned rád udělá :-D udusit svojí lásku… :-D no měla jsem dost,jsem fakt zvědavá s čím přijdou v další sérii :-D
K tomu slavnému tanci jsem se vyjádřila už někde výš :D S tím Tylerem máš pravdu, vím že by Liv stejně umřela, ale ono zabít ji vlastníma rukama chce přece jen silný žaludek :( Navíc udušení, které trvá docela dlouho. A když k tomu navíc o pár metrů dál umíralo dalších X členů toho jejich covenu – mohl si vybrat kohokoliv jiného. Tohle mělo být asi dojemné, ale mně to přišlo úplně mimo..
#3596 Kali#3590 vikush_a: nevim presne ale podle me to vsechno zase zacne az nekdy na podzim.zajimalo by me co se tam bude celou sedmicku zase resit.doufam ze bude mnohem lepsi nez byla cela sestka,jenomze podle me se u tohodle serialu uz ani nadeje nevyplaci…na jednu stranu se tesim ze zase budu mit co sledovat ale na druhou starnu se zase hrozim toho o cem ten serial bude.Elena bude spat v rakvi a vsichni se ji budou snazit vycucat?hruza.Damon by mohl vypnout emoce,nebo by to taky treba mohlo byt i nejak takhle:Damon by mohl vypnout lidskost a zabit Bonnie a Elena by se mohla probrat,proc to tak neudelaji?kai jako vsemocny vudce covenu zaridil aby to kouzlo kterym uspol lelnu nemelo skulinku ale kdyz se zabil tak by se to melo jeho smrti zrusit ne?takze podle me tam teda najdou nejakou mezeru a nebudou muset bonnie zabijet.
#3596 Kalijenomze stejne mi to nejak nejde pochopit,ze vsemocny vudce covenu gemini Kai,ktery se zezacatku zkousel zabit vselijak a nakonec se nechal popravit gilotinou ve d.c. umrel takhle trapne a uboze.nejdriv rikaji jaky to je strasny nesmrtelny zaporak ktery nemuze umrit a nakonec mu staci nuz do krku.To jsem teda mirne nechapala,ale jinak dobry docela.
#3593 tracyho.tygrice: no přesně,u tý scény Tyler/Liv jsem celou dobu nechápala,myslela jsem si že spolu někam odjedou,než to Kai takhle celý zničil :-D,ale jako udusit jí mi teda taky moc romatický nepřijde :-D ale přesně jsem na to myslela u tý scény,že tohle tím jako asi chtěli naznačit,že se pro něj obětovala,ale jako… :-D no ten předposlední díl byl super,hrozně se mi líbil a na tenhle jsem se fakt těšila,ale nevím…mám z něj teda dost smíšený pocity… #3594 RoseMary: nevím,jestli má cenu ti něco psát :-D ale Elena se nemůže probudit,protože tam Nina už hrát nebude ;-) takže proto to nemůžou nijak vymyslet :-)
#3597 RoseMary#3596 Kali: jenze na otce k sedme serii je vyfocena elena i bonnie,takze podle me se proste po kaiove smtri najde nejaka skolinka a vyuzijou ji a bude zit jak elena tak bonnie.happy end pojisten.vsichni budou stastny.http://az711664.vo.msecnd.net/wetpaint/2014/8/w630_tvd51–1379361033.jpg podivej se na tohle.treba potom elenu nakonec nechaji jenom nekam odjet.uvidime.
#3598 Kali#3597 RoseMary: :-D jasně,jak jsem si myslela,nemá cenu něco vysvětlovat ;-)
#3599 blacken#3598 Kali: :D :D :D
#3586 Terrorka19: vypada to ze jsem tady teda asi jedina kdo byl z kaiovi smrti vylozene nadseny.a coven gemini?ten me nikdy moc nebavil mozna krome jo a liv ale jsem doopravdy rada ze kaie nechali umrit,akorat jsem teda nechapala ze nesmrtelny kai umrel takhle trapne a uboze,ale to je jedno,hlavne ze je mrtvej.tesim se na dalsi serii.uz se primo nemuzu dockat.