Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3520 blacken: Tam je úplně jiná motivace, co se týče Jo a Bonnie. Nevím, zbytečný to vysvětlovat, já to tam prostě vidím, ale určitě se s váme expertama na každej detail TVD nebudu přít, neboj :D
#3522 blacken#3521 Terrorka19: Ne, právě, že to tam vidí víc lidí – už se tu řešil i případný vztah Kai – Bonnie :D Takže chyba očividně na mém přijímači, ale fakt to tam moc nevidím no :D
#3524 Terrorka19No já expert nejsem, ale uklidním tě, taky to tam nevidím :D Celé mi to příjde tak nějak na popud fanoušků, kterým by se tenhle pár asi líbil…každopádně o reáném uskutečnění nějakého vztahu hodně pochybuju :)
#3525 Terrorka19#3522 blacken: Jj, my jsme někde řešili, že by se nám spolu líbili, ale mně právě na základě toho, že jsem mezi nima viděla jakousi chemii :) nicméně jsem taky psala, že pochybuju, že by to k tomu dospělo, kor jestli zbývá poslední série :) Takže chyba asi nebude na žádným přijímači, každej je jinej a bla bla – dál to znáš :D
#3523 tracyho.tygrice: Ale na jednom se shodneme, tygřice, ač je to odbočení od tématu, hodně jsem si oblíbila doktora Pingitzera (snad to mám dobře napsaný, už to nějaká chvíle je, co jsem to četla) a obzvláště mi utkvěla v paměti ta pasáž, kde – alespoň mně – objasňuje, proč je psychiatrem :)
#3510 Terrorka19: No prostě mě naštval,nevím,líbil se mi před i po sloučení,pořád mi přišel jako docela psychouš :D Jasný,nějakej pořádnej záporák tam být musí,jenom mi to prostě přijde strašně nefér kvůli Rickovi,přijde mi že ho Plecka snad nemá ráda nebo co,to je normální šikana :D Je mi úplně jedno co si o něm myslíte vy (každej má jinej názor a bla bla,to už tady bylo řečený mockrát :D ), ale pro mě je to pořád jedna z nejoblíbenějších postav,prvně mu umře Isabel,pak Jenna,s Meredith mu to nevyšlo protože pro změnu umřel on a teď tohle?Jinak,poslední díly jsem viděla jenom bez titulků takže se omlouvám za svoji nevědomost,ale to ji Kai chtěl vykuchat kvůli těm dvojčatům? Protože jestli jo,není mi moc jasný jak na to přišel.A taky jsem se chtěla zeptat,jestli už je z něho taky upír,protože to mi nějak uniklo :D Stejně jako ta věta dokud nás smrt nerozdělí,to je fakt magor :D No,prostě si budu říkat že za to může Bonnie,tu stejně moc nemusím,a kdyby ho tam chudáka malýho nenechala taky by takhle neřádil,takže ji nebudu mít ráda dál a vrátím se ke slintání nad Kaiem :D
#3527 Terrorka19 #3535 RoseMary#3526 kath023: K první půlce tvýho příspěvku mám asi jen toto: :D :D :D
Na tu druhou ti odpovím normálně :D Ne, Kai tam neříkal nic o tom, že je to kvůli dvojčatům, ani nikdo jinej, to tady dedukujeme samy, protože si říkám, že jinej důvod zabít zrovna ji teď neměl, to by bylo logičtější, kdyby odkrouhnul tu Bonnie. A jestli je taky upíročaroděj tam též nebylo zmíněno, to se snad všecko dozvíme v tom dalším díle. Mě osobně by i zajímalo, jak se odtamtud dostal, sice jsem ráda, že je zpátky, ale vzhledem k tomu, že z toho prvního prison světa to Damonovi trvalo čtvrt série a Bonnie skoro celou (ani nemluvím o tom, že Kaiovi to trvalo asi 21 let :D ) než se odtamtud dokázali dostat, tak by to měli vysvětlit.
No a evidentně už tě nedokážu přesvědčit, že Bonnie je nejlepší postava ever, tak se smířím aspoň s tím, že jí to teda dáš za vinu a nezlomíš hůl aspoň nad Kaiem…ba co víc tohle tvoje rozhodnutí podporuju :D
#3528 kath023#3527 Terrorka19: Teď jsem si to po sobě musela přečíst znova abych zjistila,co jsem v té první půlce napsala tak vtipnýho :D
No tak tam šlo asi hlavně o to že v tom prvním,„svým“ vězeňským světě byl bez magie ne?Já teda nevím,už si to nepamatuju (jak jinak,ale co už,já si zvykla že 10 minut po shlédnutí dílu půlku věcí zapomenu :D ).A s tou Bonnie,já chápu že ji máš očividně ráda,já mám zase ráda jiný postavy no :D Mě strašně štvala hlavně ze začátku,potom sem si ji i docela oblíbila,a pak-už ani nevím kdy-mě začala zase vadit.Ale musí se jí uznat že je tam většinou všechny zachránila,to zas jo :)
#3529 Terrorka19#3528 kath023: No to s tím Rickem, především hláska o šíkaně a pak mě dostalo, že „s Meredith mu to nevyšlo, protože pro změnu umřel on“ :D
Jo, šlo tam o magii, já si to zas trochu nadsadila a dělala si z toho prdelky. Ale stejně by mě zajímalo, jak se tam odsud dostal bez toho ozubenýho kolečka, jehož název teď v neděli nedám dokupy :D No jasný, každej má rád někoho jinýho, já měla co se Bonnie týče taky útlum, ne že bych ji neměla ráda, ale nějak mě tam moc nezajímala, když byla ta kotva nebo co. Až v těch posledních dílech právě se mi zas začala líbit, na což navazuje tahle série, kde ji zbožňuju :) Já zas nemám od začátku moc v lásce Elenu, a taky jsou série nebo díly, kdy mi vůbec neva, a pak další, kdy si jen kroutím hlavou, co zas ta holka dělá :D
#3531 kath023 #3557 RoseMaryna nějaká FB stránce jsem četla něco o kometě, bylo to v Aj, takže nevím, jestli na tom bylo něco pravdy.....ale jelikož se Damon v promu ptá Kai, „cos udělal s mou holkou?“ tak ju asi kouzlem hodil do „komatu“. a chudák Damon může zase čekat na tu slavnou kometu, jako kdysi kvůli Kath, a nebo to s tou kometou bylo jen ironický, že Damon zase bude čekat na svou „kometu“ :-(
#3534 RoseMary#3529 Terrorka19: Ajo :D Jsem od přírody vtipná no..aspoň občas :D
Ten ascendent nebo jak..mám pocit že je v každým světě jeden,protože vždycky zůstane v tom „svým“ a necestuje,ale zase-úplně jistá si nejsem.Jo,my měli s Bonnie taky svoje světlý chvilky jak už jsem psala :D A zase Elenu mám ráda vlastně celou dobu,i když určitě mě taky někdy naštvala-to v tomhle seriálu asi každej.
#3532 Terrorka19#3531 kath023: No jasně, ale tak to, že existuje v každým světě, by měli vědět hlavně ty postavy, ne? Aby se pak neradovali, jak se Kaie zbavili, nebo se dočkáme věty jako „Ajo, vždyť v roce 1903 musel taky jeden bejt, na to jsem zapomněla“ :D
#3539 kath023#3493 TNoty: vazne mi nepripada ze by se na ni usmivali,ale fotky taky muzou klamat ne?
#3500 Barmi: ja taky.
#3498 parisse: takze damon se stane taky clovekem?to snad ne ja to vedela.ale ma prece hrat v dalsi serii ne?to tam bude jako clovek?paneboze.
#3530 anndy: treba by to tak mohlo nakonec byt az nad mystic falls proleti kometa elena se probudi.jenomze kometa leta tak jednou za sto let a elena bude prece clovek,tak se mi to nejak nezda.ze by ji v rakvi premenili zpatky na upira mi nepripada moc realny.to promo jsem videla a o komete tam nic bud nebylo nebo jsem to treba preslechla,kdo vi,protoze proma jsou rychly,nekdy je nestiham.
#3526 kath023: nechapu jak muzete tady vsichni nad kaiem tak slintat vzdyt je to slizoun.
díl byl teda peckovej :-O úplně a vůbec jsem tam toho Kaie nečekala,takže mě teda dostali :-) což se mi sice líbí,ale to že Kai zabil dvojčata (no nejspíš asi jo,že jo…),to už tak super není :-/ a jak už jste psali,vůbec jsem nepochopila,proč nechal naživu Bonnie i Matta,přitom aspoň Matt to mohl odskákat :-D i když chápu,proč chtěla zabít Damonovu a Sefanovu matku,kterou si myslím,že měli zabít sami,minimálně Damon,kterej jí prokoukl hnedka…od něj bych čekala,že jí zapíchne hned,jak chtěla zabít Elenu… Jinak,nakonci jsem se zděsila,že mi zabijou Elenu,takže žádnej happy end pro Delenu se konat nebude :-/ pak jsem si ale našla nějaký spoilery a podle dost spoilerů by opravdu měla být Elča jen v kómatu,někam jí odklidí a Damon na ní bude těch 60 let,co zmiňuje v promu čekat,až se probudí…pro mě lepší varianta,protože kdyby umřela,tak brečím tak týden :-D (nejsem magor,jen se mi prostě líbí Delena,.,.a nestydím se za to :-p :-) )
#3537 blacken #3540 RoseMary #3570 RoseMary#3536 Kali: Taky nechápu, proč Damon matku nezlikvidoval… asi kvůli tomu, že Stefan chtěl matinku polepšit… klasika :/ Nemůžu říct, že bych Kaie nečekala, ale byl to super návrat.
Tak myslím že po závěru předminulýho dílu musel Kaie čekat každý :D S tou matkou – já to chápu, koneckonců to byla jejich matka, i když zešílela, byla rozparovač a nevím co všechno…koneckonců kdo ve VD ne? :D
#3543 Kali#3532 Terrorka19: A když Kaie nechali v roce 1903,měl magii nebo ne?Protože jestli ne tak jednoduše nepočítali s žádným novým vampitch druhem :D To že to neřešili ani když jim o tom Jo řekla je věc druhá,i když by s tím asi stejně nic nenadělali :D
#3541 Terrorka19 #3542 Terrorka19 #3543 Kali#3536 Kali: kdyby nechali elenu umrit tak brecim minimalne mesic v kuse chudak elena.