The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

tracyho.tygrice

Přesně tak, měla by vypadat na věk kdy byla přeměna, což bylo na střední a dokonce ani ne poslední ročník..jinak upíři by měli vypadat stejně – můžou se ostříhat a tak (jak bylo několikrát demonstrováno), ale neměli by podle mě přibírat, hubnout, měnit se v obličeji – prostě stárnout. To že se ostříhají nebo nahodí jiný make-up se samo nepočítá.

3.5.2015 | 23:04:51
tracyho.tygrice

Přesně tak, měla by vypadat na věk kdy byla přeměna, což bylo na střední a dokonce ani ne poslední ročník..jinak upíři by měli vypadat stejně – můžou se ostříhat a tak (jak bylo několikrát demonstrováno), ale neměli by podle mě přibírat, hubnout, měnit se v obličeji – prostě stárnout. To že se ostříhají nebo nahodí jiný make-up se samo nepočítá.

3.5.2015 | 23:04:58
tracyho.tygrice

To že to samozřejmě není v lidských silách, vypadat 8 let stejně je věc druhá (to zvládne jen Lucie Borhyová a Rey Koranteng :D :D), kámen úrazu seriálů o upírech – a vlastně ne jen upírech, ale středoškolácích obecně (Beverly Hills atd…kde třicátníci, kolikrát pomalu pětatřicátníci hrají puberťáky… )

#3486 blacken
3.5.2015 | 23:08:24
tracyho.tygrice

To že to samozřejmě není v lidských silách, vypadat 8 let stejně je věc druhá (to zvládne jen Lucie Borhyová a Rey Koranteng :D :D), kámen úrazu seriálů o upírech – a vlastně ne jen upírech, ale středoškolácích obecně (Beverly Hills atd…kde třicátníci, kolikrát pomalu pětatřicátníci hrají puberťáky… )

3.5.2015 | 23:08:31
blacken

#3480 RoseMary: Hm ne, Rose měla jiné vlasy… to samozřejmě jde. Ale nemají stárnout. Což se tam řeší skoro v každém dílu. Takže by holky měly vypadat pořád jako středoškolačky… a to už se jim moc nedaří.

4.5.2015 | 14:12:41
blacken

#3483 tracyho.tygrice: Jo no, je to samozřejmě pochopitelný, ale tvůrci by to měli nějak rozumně zvážit a neprotahovat to. Ještě víc je to vidět třeba v Pretty little liars, tady je to vidět hlavně na Caroline a na Nině… Kluci jsou celkem ok…

#3488 kath023
4.5.2015 | 14:15:37
tracyho.tygrice

Však já souhlasím, to říkám furt že měli udělat parádních 5 řad než zmršených 7 :) Těch pět let bychom jim to s přivřenýma očima i věřili.

4.5.2015 | 18:12:28
kath023

#3486 blacken: No,Stefan nebo Damon sice v průběhu nijak moc nezestárli,ale taky nevypadají na 17 nebo kdy to byli přeměnění (kolik jim bylo?teď si to přesně nevybavuju) :D

#3490 blacken
4.5.2015 | 21:20:34
tracyho.tygrice

17 má být tuším Stefanovi, no to je kapitola sama o sobě, asi ještě horší než holky :D Ale Stefan upřímně na 17 (a ani na 20) nevypadal ani v první sérii. Damonovi má být kolem 25, což by se s přimhouřenýma očima asi dalo (i když…:))

4.5.2015 | 21:58:57
blacken

#3488 kath023: No to každopádně :D Ale ti nevypadali ani původně… takže to ani nevnímám :D

5.5.2015 | 19:12:44
TNoty

koukali jste na fotky k poslednímu dílu?? proč se asi Car a Bonnie tváři tak nešťastně…co se asi stane :)

#3492 RoseMary
6.5.2015 | 19:13:18
RoseMary

#3491 TNoty: nerekla bych ze caroline vypada nestastna ale kdyz si to myslis hadat se nebudu.bonnie mi nestastna rozhodne neprisla ale kazdy muze mit svuj nazor a taky se kazdemu ty fotky muzou jevit jinak.co se stane bych asi zatim neresila nechame se prekvapit.

#3493 TNoty
7.5.2015 | 19:04:37
TNoty

#3492 RoseMary: u tebe si nejsem jistá jestli vůbec víš o jakých fotkách mluvím…tak ti tady dám radši odkaz! http://www.edna.cz/…l-the-while/ a myslím tu poslední fotku…připadá ti,že by se na ní usmívali? :)

#3533 RoseMary
7.5.2015 | 19:27:10
Terrorka19

Ty vole, jestli Elena najednou fakt odejde, tak to bude parádní blbost, čím víc se to blíží, tím víc k smíchu mi to připadá, doufám, že ji aspoň někdo ovlivní, když už by měla odejít :D

7.5.2015 | 20:08:48
kath023

No do prdele to mi neříkete že umře Jo i Elena -_- Já se na ten díl dívala hned v noci a bez titulků,takže doufám že jsem byla už tak mimo že jsem nevnímala,páč to by mě teda fakt… :D

8.5.2015 | 9:25:39
Barmi

No nevím…podívejte na tohle…asi ten konec bude hodně emotivní…co jsem tak četla http://vampirediaries.alloyentertainment.com/…episode-622/#4

8.5.2015 | 10:42:51
Barmi

A jelikož nejsem tak úplně dobrá v AJ tak tedy fakt nevím.. Ale vypadá to že by Kai udělal nějaký masakr

#3499 parisse
8.5.2015 | 10:43:51
parisse

#3472 kath023: Damon se chce vyléčit tak že se z Eleny nakrmí

#3533 RoseMary
8.5.2015 | 14:11:21
parisse

#3497 Barmi: předpokládáš správně,spadla mi čelist :-(

#3500 Barmi
8.5.2015 | 14:12:03
Barmi

#3499 parisse: Tak to bude hodně zajímavé…asi budu řvát jak želva…

#3533 RoseMary
8.5.2015 | 15:22:38

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama