The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

blacken

#3440 Kali: Jo, taky mě napadlo, že odtud by se dal lék vzít… navíc musí zachránit Kaie… Ale Bonnie snad zničila prostředek, jak se tam dostat… navíc těch vězeňských světů by mohlo být víc, tak by stačilo jen získat nějakej novej a mohli by se vyléčit všichni :D

#3446 Kali
27.4.2015 | 6:50:06
-sarlotta-

NO necháme se překvapit :D

27.4.2015 | 10:06:54
Terrorka19

Ale vždyť Elena si ho nechttěla vzít ani teď :D nebo jsem koukala na něco jinýho? dobře, znejistěla, nečekala, že ještě bude, zasáhlo ji, že Jo čeká bábetko, ale řekla, že ho daj někomu jinýmu. Pak až Damona napadlo po dlouhý době něco chytrýho, ten lék si vzít taky :D

#3445 RoseMary
27.4.2015 | 10:30:35
RoseMary

#3440 Kali: jo ten konec je proste umelej je na tom videt ze to potrebovali resit tak tam narvali lek hodili to na uvahy o budoucnosti a o detech ale zase na druhou stranu chapu ze napady dochazeji sesta serie je sesta serie.

27.4.2015 | 17:20:00
RoseMary

#3443 Terrorka19: ja se stejne ale asi nikdy uplne nesmirim s tim ze budou oba lide.elena chce mit deti?na to jsem oficialne zvedava.

27.4.2015 | 18:31:49
Kali

#3441 blacken: tak třeba to tímhle skončí :-D najdou dalších x vězeňskejch světů a můžou být nakonec lidi všichni :-D no to co jsem napsala je pro mě jediná přijatelná varianta,protože pokud Elena neumře,tak si nedokážu představit,co by Damona přinutilo se jí vzdát…jen prostě vidina budoucího života s ní…

#3447 RoseMary #3448 blacken
28.4.2015 | 5:26:49
RoseMary

#3446 Kali: treba mas pravdu nechame se prekvapit,ale stejne se nikdy plne nesmirim s tim ze elena bude zase clovekem.proc teda museli tak oddalovat jeji premenu na upira cele ctyri roky a delat okolo toho takove…jak to rict?Damon ktery nechtel byt clovekem snad nikdy se najednou zblazni a bude zit jako clovek.damon a clovek?to mi nejde dohromady.ale treba se to nakonec zvrtne a damon si ten lek nevezme.nebo to jednoduse bude tak jak jsi napsala.

28.4.2015 | 6:25:39
blacken

#3446 Kali: No asi by to nejlépe dokreslovalo ten úlet… Všichni kromě Caroline, Katrin a Damona chtěli být znovu lidé… Ale ve finále první lék dostala Katrin, protože ho Elena nechtěla. Teď se Elena zblázní a lék chtít bude a vezme si ho Damon :D Logika :D Každopádně jsem zvědavá, třeba překvapí… Každopádně představa, že Damona lovili z druhého světa půl série, aby nakonec spáchal sebevraždu, ta je top :D To je snad i na tvůrce úlet… Nicméně Elena je asi jediná, kdo nepřežil smrt ne? Matt umřel několikrát, Tyler mám dojem taky… Enzo, Alaric, Jeremy, Bonnie, Stefan, Damon… a jediná skutečná a pravá smrt v seriálu by měla čekat Elenu? :D

28.4.2015 | 19:02:25
-sarlotta-

ELena si lék nevzala kvůli tom, že by neunesla kdyby Stefan, který chtěl lék taky, byl pořád upírem.

29.4.2015 | 8:19:03
Klaudie

Promiňte zdá se mi to nebo ne ale nikoho nenapadlo že jak skákají že to nemusí být sebevražda, ale třeba jen dělaj věci co chtěj udělat ještě jako upíři.....

#3451 anndy
29.4.2015 | 17:14:00
anndy

#3450 Klaudie: možná, ale Elena už skákala ze školy, takže nevím v čem by věž měla být jiná

#3452 kath023
29.4.2015 | 18:16:20
kath023

#3451 anndy: Kdy skákala ze školy?To si nevybavuju :D

#3461 RoseMary
29.4.2015 | 20:17:03
petulkasBR

no nevím, nápady o tom, že by si vzal lék Damon nebo snad všichni je sice super ale docela nelogický… Pokud si vzpomínáte, tak Kat po požití léku začalo rychle dohánět stáří a kdyby neskočila do Eleny umřela by, takže by Stefan a Damon umřeli taky :/

#3454 kath023
29.4.2015 | 21:14:43
kath023

#3453 petulkasBR: Agrrrrrr…Katherine začala stárnout,protože z ní ten lék vysál Silas :D

#3455 petulkasBR #3459 parisse
29.4.2015 | 22:03:03
petulkasBR

#3454 kath023: fakt kvůli tomu jo? takže kdyby ji nevysál tak by se nic nestalo?

#3460 parisse
29.4.2015 | 22:20:44
tracyho.tygrice

Lidi nechte už Kath v klidu spát :D Já si taky myslím že za to mohl lék, ne Silas. Nikde to tam řečeno narovinu nebylo – a v Deníkách bývá vždy vše doslovné (pro ty nedůvtipné) :D Ano, Silas ji vysál a ona zanedlouho začala stárnout, ale taky mohlo jen trvat než se tělo na novou situaci adaptovalo, já si myslím že za to mohl lék jako takový a začalo ji dohánět stáří. A nikdo mi to tu nevymluví :D Jsou prostě dva tábory a každý si myslí něco jiného, neřešila bych to už, každý má svou pravdu. Třeba to tam ohledně Damona bude ještě zmíněné.

#3462 kath023
30.4.2015 | 7:57:03
tracyho.tygrice

Btw včera jsem se dívala na Novu cinemu, repríza 4 řady TVD a zrovna se řeší lék, kdy Damon na Eleninu výzvu ať si vezme lék taky odvětí že to je Stefan, že on si nic horšího než být člověk neumí představit. Jak příhodné :D

30.4.2015 | 7:59:29
parisse

#3434 RoseMary: žádnej druhej lék nebyl,spálila,práz­dnou krabičku

30.4.2015 | 14:16:32
parisse

#3454 kath023: Katrin začala stárnout prostě proto,že jí bylo přes 500 let

30.4.2015 | 14:17:35
30.4.2015 | 14:18:17

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama