Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3371 TNoty: jo presne nema to jiskru.
Mě se, ale Elena s Damonem lbí :D Tak dlouho jsem čekala až se dají dohromady, že kdyby se tedkon rozešli zhroutila bych se
#3389 RoseMaryMe se taky libi :-) jen rikam,ze uz tam neni proste to vrrrr…kdyz se na sebe podivaji uz se mi netaji dech :-)
tak to mě se u nich dech tají pořád ;-) já z nich prostě nemůžu :-D ale je pravda,že je to mezi nima jiný,než dřív,ale líbí se mi i tahle verze :-)
#3374 RoseMary: Tak já se jí nedivím (Nině). Když se s Ianem ve skutečnosti rozešli.. divila bych se kdyby jí nevadilo s ním v seriálu chodit..
#3392 TNoty#3385 -sarlotta-: presne tak.ale na druhou staranu se nedivim nine,protoze ja byt v jeji kuzi tak by mi vadilo chodit v serialu s nekym s kym ve skutecnosti nejsem.ale delenu miluju a jsem rada ze si k sobe zase nasla cestu.
#3390 RoseMary#3389 RoseMary: nekdo tady nekde psal ze elena s damonem se maji v dile 6×22 brat,ale podle me je to nesmysl kdyz ma sesta serie jenom 21 dilu.treba se budou brat v 1×07,ale zase si rikam ze zacinat prvni dil nove serie svatbou je divny,nebo ne?ted si nejsem jista jestli jsem to cetla tady nebo v druhe diskuzi ale vim na sto procent ze tady nekde uz neco takoveho padlo.
oprava:7×01 omlouvam se strasne moc za pocet prispevku priste to dam do jednoho a zkusim to bez chyb.
#3388 Serials.: tohle není pro mě zrovna moc dobrý odůvodnění…věděli moc dobře,že spolu pracují a hrají…a bohužel to má vždycky nějaký následky…a když už za to berou ty prachy,ať se koukají snažit :D ;)
#3393 RoseMary#3392 TNoty: presne tak jsou za to placeny tak at se snazi.ale v poslednim dile se spolu elena s damonem skoro vyspali a kdyz uz melo prijit na to nejlepsi tak je u toho musi vyrusit bonnie.myslim ze v dalsim dile se jim to snad uz povede,pokud je u toho tentokrat nenacape treba lily.:).
ted jsem četla článek o tom, že seriál Přátelé se obnovuje a měla by se točit další řada a měla by tam hrát právě Nina Dobrev. A při otázce jak se to vyřeší ve Vampire diaries sama Nina řekla, že věří, že příběh Eleny se už brzo uzavře. A i Julia Plec řekla, že do seriálu přibude nová hlavní postala. Tak co myslíte?? :)
#3395 kath023 #3397 TNoty#3394 Minui: Ježiš,to jako fakt? :O nemáš náhodou odkaz na ten článek? :)
#3396 Minui#3395 kath023: tady ho máš " http://www.serialzone.cz/…-kupuje-hbo/ " :) já jsem teda na jednu stranu ráda, že Přátelé se obnovují, protože je zbožňuju, ale Nina mi tam nějak nesedí i když má hrát Emmu, dceru Rosse a Rachel a navíc mi bude chybět ve VD :\
#3394 Minui: ježiš…tyhle návraty vždycky stojí za pendrek…
Je to aprílovy žert :-D každopádne hodne povedeny, na chvíli jsem tomu taky uveřila :-D
#3399 Kali #3400 kath023 #3401 TNoty#3398 Kíka13: teď jsem to chtěla napsat :-D ale jako v první chvíli ve mě zatrnulo :-D
#3398 Kíka13: Ajo :D Já si celej den říkám ničemu nevěř,nezapomeň že je apríl,a pak stejně na všechno skočím :D I když,taky jsem četla že se Ian a Nina tajně vzali,a tomu jsem teda nevěřila ani na chvilku :D