The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

TNoty

#3398 Kíka13: No,to mě vůbec nenapadlo si to spojit s aprílem :D

2.4.2015 | 18:28:30
Kíka13

Já taky zapomněla, že je apríl :D a taky jsem několika článkům uvěřila :D Tohle mi přišlo divný vážně až s poslední větou :D

#3403 RoseMary #3404 RoseMary
3.4.2015 | 19:39:48
RoseMary

#3402 Kíka13: muzu se zeptat o jake clanky konkretne jde?

9.4.2015 | 12:40:01
RoseMary

#3402 Kíka13: jsou ty clanky tady na edne?ja jsem tady nic nenasla.

12.4.2015 | 9:53:21
RoseMary

tak je to jasny lek oficialne skonci v elene.i kdyz jsem tomu nemohla uverit tak jsem to dneska videla potvrzene teda skoro potvrzene ale vazne to vypada ze ten lek bude mit nakonec elelna.www.the-vampirediaries.cz je to jisty.

12.4.2015 | 18:21:14
RoseMary

vypada to ze stefan zapne emoce.napovida tomu promo na dalsi dil jak tam prijde stefaniva matka a caroline se pta kdo to je a stefan odpovida to je moje matka,tak jsem v jeho pohledu zahledla neco jako soucit.nebo mozna smutek kazdopadne to byly lidske emoce.takze ja osobne si myslim ze to dopadne takhle.matka zapne stefana ten zapne caroline a budou vsichni stastny.

14.4.2015 | 17:35:31
anndy

fotka z poslední scény s elenou, podle vlasů to vypadá, že asi zase bude člověk

https://www.facebook.com/…03210951257/?…

#3410 RoseMary #3411 RoseMary
16.4.2015 | 19:20:47
16.4.2015 | 20:02:29
TNoty

Podle me Elena umre…

#3414 RoseMary
16.4.2015 | 20:03:04
RoseMary

#3407 anndy: takze je to pravda?to snad ne.proc se musi stat clovekem?delali takovy obstrukce s jeji premenou na upira aby z ni o tri roky pozdeji mohli udelat zase nudnou unylou lidskou a znudenou elenu?a musi ji premenovat na cloveka zrovna v dobe kdy je s damonem stastna jako upir?to snad nedava smysl,ne?proc z ni chteji udelat cloveka?jenom proto aby ji mohli ovladniut mysl a zbavit se ji?aby ji mohli zabit?nevite nekdo jak teda skocni?ja si myslim ze to bude tak jako na konci treti serie akorat s tim rozdilem ze tentokrat uz se neprobere ale sedmou ardu bez elelny si teda nedokazu predstavit.

17.4.2015 | 15:36:48
RoseMary

#3407 anndy: jsem atdy jedina kdo krici neeee na lidskou elenu?asi jo protoze mysli ze vsem ostatnim je to tady evidentne jedno.konec seste serie s lidskou elenou?neuveritelny co to ti tvurci zase vymysleli.sedma rada bez eleny?nejak si to nedokazu predstavit ale mam strach spis z toho ze tam salvatorum budou dohazovat nejakou jinou holku s minimalni dobou zivotnosti.ale kdo vi treba z ni damon udela upira nebo elenu premeni na upira nekdo jiny a potom se vrati…ale myslim ze se to nestane protoze jeji odchod ma byt definitivni.

#3412 Ivčí
17.4.2015 | 20:13:44
Ivčí

#3411 RoseMary: Tak když to víš, tak proč se rozčiluješ? Zbytečně si děláš vrásky :) Tvůrci s tím moc nezmůžou, když Nina řekne čauvec a nemá podepsanou smlouvu, tak si holt může dělat co chce a jak jinak to ukončit.. Byla to jedna z možností a asi se jí chytli..

#3413 RoseMary
17.4.2015 | 21:38:53
RoseMary

#3412 Ivčí: no jo no my s tim asi vazne nic nezmuzem ale je to vlastne dobre protoze aspon tam bude prostor pro dalsi postavy.jsem zvedava koho potom dohodi damonovi a hlavne an to jak to nakonec udelaji jako ze se prenesli pres druhou pravou lasku…nechci aby si elena vzala lek a odjela pryc z mystic ale na druhou staranu bude zabavne sladovat jak se damon snazi zacit novy zivot.jsem taky zvedava na to jak dlouho nove postavy vydrzi,pokud tam chteji nejake dat a taky jsem nechapoala toho enza rekne sare pravdu jenom proto aby ji mohl ovladnout mysl a namluvat ji ze si z toho nebude nic pamatovat?co je spatnyho na pravde?jeste ze sara mela v sobe zeleznik a vsechno si pamatuje.Myslite ze se setka se svoji skutecnou rodinou?podari se stefanovi zapnout carolininu lidskost?

18.4.2015 | 15:42:38
RoseMary

#3409 TNoty: nekde jsem videla ze elena neumre ale stane se clovekem,ale jak jsem uz tady psala nechci aby se tak stalo.unyla a nudna a lidska elena…ufnukana fnukna…ach jo.ne ne ne a jestre jednou ne.lidskou elenu proste nechci a le kdyz uz je to potvrzeny tak s tim asi nic neudelame.ted zbyva jenom cekat az se nudna unyla lidska a znudena elena vrati na scenu.co kdyz z toho udelaji neco ve stylu twilight?jako ze elena se stane clovekem bude tehotna a potom bude mit tak tezky porod ze ho neprezije ale diky upiri krvi v tele se probere a bude s damonem zase stastna jako upir na veky veku.ja bych ten serial nakonec mohla i psat.

#3415 blacken #3424 TNoty
18.4.2015 | 15:56:21
blacken

#3414 RoseMary: Taky nechci Elenu jako člověka, ale na druhou stranu mi v tom seriálu už nic nedává moc smysl (i když se tam teď aspoň něco děje) a stejně už mě to nebaví, takže jsem ráda, že to končí. To, co bude v další sérii už je mi celkem jedno. Asi nepotřebuju koukat na Caroline se Stefanem a Alaricem coby otcem a manželem Jo. Logiku toho, že Elena si v minulé sérii lék vzít nechtěla a najednou se splaší a vezme si ho, mi zatím mírně uniká. Moc je z toho vidět to, že potřebují Niny odchod řešit a tak tam hodili lék a narafičili to na úvahy o dětech… Doufala bych, že to půjde vyřešit nějak líp, ale asi ne no :D

#3416 RoseMary
19.4.2015 | 9:29:53
RoseMary

#3415 blacken: me taky ta logika unika ale treba to tak nemusi vubec byt vzdyt v popisu na pristi dil je prece ze damon premysli nad tim jestli ma elene rict o leku a zaroven si predstavuje spolecnou budoucnost kde ani jeden z nich neni upir to teda znamena ze by lidska elena mohla byt jenom ve flashbacku jako ve vzpominkovem zaberu a elena by si ten lek vzit vubec nemusela a mohla by jenom odjet z mesta jako upir.proc to tak nemohli udelat?treba to tak nakonec bude treba to s temi detmi byl jenom takovy elenin napad a predstava co by mohla mit kdyby byla clovekem.

#3417 blacken
19.4.2015 | 10:06:59
blacken

#3416 RoseMary: Tak asi by byl ještě větší úlet, kdyby se z ničeho nic (už moc dílů nezbývá) sebrala a odjela. Ale třeba to fakt udělají nějak důstojně :D

#3419 RoseMary
19.4.2015 | 11:36:37
TNoty

Me napada jedine to,ze mi se mohla sebrat a odjet s Jo a Rickem…

#3420 RoseMary
20.4.2015 | 7:52:45
RoseMary

#3417 blacken: ja nevim jak to udelaji a snad to ani vedet nechci ale nekde jsem videla ze by se elena mela objevit jeste v par dilech sedmicky myslim ze jsem to cetla na melty ale ted si nejsem jista,takze to mozna udelaji tak ze ji nechaji do konce seste serie a potom jeste par dil ze sedme a potom ji nechaji odjet z mesta.co kdyz to bude nejak takhle?elena se dozvi ze ji damon zatajil pravdu o leku a zacne vysilovat a bude s e s nim hadat a nakonec to skonci tak ze se sbali a odjede z mystic?na melty jsem cetla ze je pravdepodobne ze ji nechaji odejit zivou.

20.4.2015 | 11:26:28
RoseMary

#3418 TNoty: jasne jenze jo a rick odjizdi aby mohli travit libanky tam by jim akorat prekazela,ne?myslim ze elena nakonec odjede sama,ale nechci aby odjela,mam ji rada.nekde jsem cetla ze by mel odejit i damon a tyler a mozna ze i stefan ale tim si ted nejsem tak na sto procent jista.kdo jim tam potom zbyde?to muzou ukoncit snad rovnou cely serial kdyz z nej odejdou vsechny hlavni postavy.zajimalo by me o cem bude sedmicka ze by o neustalych odchodech hlavnich hrdinu a louceni s oblibenymi postavami?

20.4.2015 | 19:25:51

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama