Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3398 Kíka13: No,to mě vůbec nenapadlo si to spojit s aprílem :D
Já taky zapomněla, že je apríl :D a taky jsem několika článkům uvěřila :D Tohle mi přišlo divný vážně až s poslední větou :D
#3403 RoseMary #3404 RoseMary#3402 Kíka13: muzu se zeptat o jake clanky konkretne jde?
#3402 Kíka13: jsou ty clanky tady na edne?ja jsem tady nic nenasla.
tak je to jasny lek oficialne skonci v elene.i kdyz jsem tomu nemohla uverit tak jsem to dneska videla potvrzene teda skoro potvrzene ale vazne to vypada ze ten lek bude mit nakonec elelna.www.the-vampirediaries.cz je to jisty.
vypada to ze stefan zapne emoce.napovida tomu promo na dalsi dil jak tam prijde stefaniva matka a caroline se pta kdo to je a stefan odpovida to je moje matka,tak jsem v jeho pohledu zahledla neco jako soucit.nebo mozna smutek kazdopadne to byly lidske emoce.takze ja osobne si myslim ze to dopadne takhle.matka zapne stefana ten zapne caroline a budou vsichni stastny.
fotka z poslední scény s elenou, podle vlasů to vypadá, že asi zase bude člověk
https://www.facebook.com/…03210951257/?…
#3410 RoseMary #3411 RoseMaryhttp://u.melty.cz/22r
Podle me Elena umre…
#3414 RoseMary#3407 anndy: takze je to pravda?to snad ne.proc se musi stat clovekem?delali takovy obstrukce s jeji premenou na upira aby z ni o tri roky pozdeji mohli udelat zase nudnou unylou lidskou a znudenou elenu?a musi ji premenovat na cloveka zrovna v dobe kdy je s damonem stastna jako upir?to snad nedava smysl,ne?proc z ni chteji udelat cloveka?jenom proto aby ji mohli ovladniut mysl a zbavit se ji?aby ji mohli zabit?nevite nekdo jak teda skocni?ja si myslim ze to bude tak jako na konci treti serie akorat s tim rozdilem ze tentokrat uz se neprobere ale sedmou ardu bez elelny si teda nedokazu predstavit.
#3407 anndy: jsem atdy jedina kdo krici neeee na lidskou elenu?asi jo protoze mysli ze vsem ostatnim je to tady evidentne jedno.konec seste serie s lidskou elenou?neuveritelny co to ti tvurci zase vymysleli.sedma rada bez eleny?nejak si to nedokazu predstavit ale mam strach spis z toho ze tam salvatorum budou dohazovat nejakou jinou holku s minimalni dobou zivotnosti.ale kdo vi treba z ni damon udela upira nebo elenu premeni na upira nekdo jiny a potom se vrati…ale myslim ze se to nestane protoze jeji odchod ma byt definitivni.
#3412 Ivčí#3411 RoseMary: Tak když to víš, tak proč se rozčiluješ? Zbytečně si děláš vrásky :) Tvůrci s tím moc nezmůžou, když Nina řekne čauvec a nemá podepsanou smlouvu, tak si holt může dělat co chce a jak jinak to ukončit.. Byla to jedna z možností a asi se jí chytli..
#3413 RoseMary#3412 Ivčí: no jo no my s tim asi vazne nic nezmuzem ale je to vlastne dobre protoze aspon tam bude prostor pro dalsi postavy.jsem zvedava koho potom dohodi damonovi a hlavne an to jak to nakonec udelaji jako ze se prenesli pres druhou pravou lasku…nechci aby si elena vzala lek a odjela pryc z mystic ale na druhou staranu bude zabavne sladovat jak se damon snazi zacit novy zivot.jsem taky zvedava na to jak dlouho nove postavy vydrzi,pokud tam chteji nejake dat a taky jsem nechapoala toho enza rekne sare pravdu jenom proto aby ji mohl ovladnout mysl a namluvat ji ze si z toho nebude nic pamatovat?co je spatnyho na pravde?jeste ze sara mela v sobe zeleznik a vsechno si pamatuje.Myslite ze se setka se svoji skutecnou rodinou?podari se stefanovi zapnout carolininu lidskost?
#3409 TNoty: nekde jsem videla ze elena neumre ale stane se clovekem,ale jak jsem uz tady psala nechci aby se tak stalo.unyla a nudna a lidska elena…ufnukana fnukna…ach jo.ne ne ne a jestre jednou ne.lidskou elenu proste nechci a le kdyz uz je to potvrzeny tak s tim asi nic neudelame.ted zbyva jenom cekat az se nudna unyla lidska a znudena elena vrati na scenu.co kdyz z toho udelaji neco ve stylu twilight?jako ze elena se stane clovekem bude tehotna a potom bude mit tak tezky porod ze ho neprezije ale diky upiri krvi v tele se probere a bude s damonem zase stastna jako upir na veky veku.ja bych ten serial nakonec mohla i psat.
#3415 blacken #3424 TNoty#3414 RoseMary: Taky nechci Elenu jako člověka, ale na druhou stranu mi v tom seriálu už nic nedává moc smysl (i když se tam teď aspoň něco děje) a stejně už mě to nebaví, takže jsem ráda, že to končí. To, co bude v další sérii už je mi celkem jedno. Asi nepotřebuju koukat na Caroline se Stefanem a Alaricem coby otcem a manželem Jo. Logiku toho, že Elena si v minulé sérii lék vzít nechtěla a najednou se splaší a vezme si ho, mi zatím mírně uniká. Moc je z toho vidět to, že potřebují Niny odchod řešit a tak tam hodili lék a narafičili to na úvahy o dětech… Doufala bych, že to půjde vyřešit nějak líp, ale asi ne no :D
#3416 RoseMary#3415 blacken: me taky ta logika unika ale treba to tak nemusi vubec byt vzdyt v popisu na pristi dil je prece ze damon premysli nad tim jestli ma elene rict o leku a zaroven si predstavuje spolecnou budoucnost kde ani jeden z nich neni upir to teda znamena ze by lidska elena mohla byt jenom ve flashbacku jako ve vzpominkovem zaberu a elena by si ten lek vzit vubec nemusela a mohla by jenom odjet z mesta jako upir.proc to tak nemohli udelat?treba to tak nakonec bude treba to s temi detmi byl jenom takovy elenin napad a predstava co by mohla mit kdyby byla clovekem.
#3417 blacken#3416 RoseMary: Tak asi by byl ještě větší úlet, kdyby se z ničeho nic (už moc dílů nezbývá) sebrala a odjela. Ale třeba to fakt udělají nějak důstojně :D
#3419 RoseMaryMe napada jedine to,ze mi se mohla sebrat a odjet s Jo a Rickem…
#3420 RoseMary#3417 blacken: ja nevim jak to udelaji a snad to ani vedet nechci ale nekde jsem videla ze by se elena mela objevit jeste v par dilech sedmicky myslim ze jsem to cetla na melty ale ted si nejsem jista,takze to mozna udelaji tak ze ji nechaji do konce seste serie a potom jeste par dil ze sedme a potom ji nechaji odjet z mesta.co kdyz to bude nejak takhle?elena se dozvi ze ji damon zatajil pravdu o leku a zacne vysilovat a bude s e s nim hadat a nakonec to skonci tak ze se sbali a odjede z mystic?na melty jsem cetla ze je pravdepodobne ze ji nechaji odejit zivou.
#3418 TNoty: jasne jenze jo a rick odjizdi aby mohli travit libanky tam by jim akorat prekazela,ne?myslim ze elena nakonec odjede sama,ale nechci aby odjela,mam ji rada.nekde jsem cetla ze by mel odejit i damon a tyler a mozna ze i stefan ale tim si ted nejsem tak na sto procent jista.kdo jim tam potom zbyde?to muzou ukoncit snad rovnou cely serial kdyz z nej odejdou vsechny hlavni postavy.zajimalo by me o cem bude sedmicka ze by o neustalych odchodech hlavnich hrdinu a louceni s oblibenymi postavami?