Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3622 Car: a co jsem napsala? ze me to nezajima?vzdyt je to pravda dneska jsem si stahovala prvni dil sedme serie ale bez titulek takze mi toho strasne moc uteklo.uz aaby zitra byly titulky abych se na to mohla podivat jeste jednou a hlavne abych tomu rozumela.zitra si to stahnu s titulky a podivam se na to jeste jednou.
jinak dnesni dil hodnotim jako pekny.
Tak jsem se dneska koukala na dil s titulky a řekla bych že neměl chybu teda akorát jednu.Nebyla tam elena.Jinak doufám ze kacíři tam vydrží co nejdéle ideálně celou sérii ale nic nevíme jistě.Beau mě vůbec nebaví,ale valerie s norou nejsou špatný.už se těšim na další díl.po posledním díle šesté série jsem si řikala že mě tvd nezajímá,viděla jsem prvni díl sedmičky a beru to zpátky.Sedmá série vypadá docela dobře tak snad to nečím nezkazí.ale Enzo mě celkem naštval.I kdyz jsem to čekala, naštval mě.
Tak jsem se dneska koukala na dil s titulky a řekla bych že neměl chybu teda akorát jednu.Nebyla tam elena.Jinak doufám ze kacíři tam vydrží co nejdéle ideálně celou sérii ale nic nevíme jistě.Beau mě vůbec nebaví,ale valerie s norou nejsou špatný.už se těšim na další díl.po posledním díle šesté série jsem si řikala že mě tvd nezajímá,viděla jsem prvni díl sedmičky a beru to zpátky.Sedmá série vypadá docela dobře tak snad to nečím nezkazí.ale Enzo mě celkem naštval.I kdyz jsem to čekala, naštval mě.
#3657 Carja ten novej dil nejak nepobrala…ani sem se na nej nedivala v kuse, tak mozna proto – jenze me to nejak nebavilo :-/
uz jen ta zhava diskuze tady svedci o hodne :D
#3648 RoseMaryKdyby o té Eleně v jednom kuse nekecali, tak bych si ani nevšimla, že tam není :D
#3646 Rachel: diskuze zhava no.asi je fakt ze po sedmi letech to lidi nebude bavit tak jako je to bavilo první rok.neni to tvurcema serialu.rekla bych ze je to asi spis nama.my starneme a asi na každý dil nebudeme tak nateseny jako když zacinala první serie protože když se seriál zacal rozjizdet tak se všichni euforicky tesili a nedockave zhavili pocitace aby si mohli stahnout další dil svého oblíbeného serialu.samozrejme nebudu mluvat za ostatní ale aspoň ja jsem to tak mela.v prvních sériích jsem byla uplne euforicky natesena ale ted po sedmi letech uz me to tak nejak prestava bavit.samozrejme je to jenom muj názor ze jo.
co mel znamenat ten konec dnešního dilu?to jako caroline zabili?caroline je mrtva?no to snad není pravda.ja sice chápu ze herecka co ji hraje je tehotna tak to s ni museli nejak ukoncit ale ze zrovna takhle…ach jo no doufam ze se v pristim dile aspoň vysvetli kdo je oba zabil a z jakyho duvodu ještě na to mrknu zítra s titulkama abych pochopila všechny ty věci které mi dneska unikly.
#3650 Ilovevampire#3649 RoseMary: Kde si vzala že je Caroline mrtvá? Kolík jí srdcem neprošel takže nechápu z čeho tak usuzuješ? Navíc v tomhle seriálu bych si byl jistý něčí mrtvolou až když se po smrti neukáže aspon v dvaceti epizodách, potom už začnu věřit že se nevrátí zpět. Navíc odůvodnění její smrti protože je těhotná je taky hloupost jelikož se to stane až po třech letech takže do té doby stejně v tom seriálu musí být
#3652 RoseMary #3657 Carmusim rict, ze 2. epizoda se mi libila, narodil od 1., a tesim se na další dil
#3657 Car#3650 Ilovevampire: mozna mas pravdu.ted me zajima jenom co se to stalo s Jo.je teda ziva nebo mrtva nebo nemrtva nebo jak to s ni vlastne je?caroline ten kolik srdcem neprosel?jo je to mozny na me to asi bylo proste moc rychly videla jsem ji s kolikem v zapichnutym v hrudniku ale jo jasne je to jedna z hlavnich postav a podle me tam ted nahrazuje elenu teda je to jenom muj nazor,ale myslim si ze tam nahrazuje elenu uz nez zacala sedma rada se mluvilo o tom ze by elenu mohla nahradit a myslim ze se ji to docela i dari.Elenu unaseli a zachranovali asi tak milionkrat tak ted ceka to same caroline,to snad ne.Ale jo druhy dil byl lepsi nez prvni,to musim priznat.
#3653 Ilovevampire#3652 RoseMary: myslím si že v tom mám pravdu a ty máš zase pravdu v tom že Caroline nahrazuje Elenu a nevím jestli je to dobře, navíc když chytili zrovna Caroline a poté nám ukázaly budoucnost za tři roky a v ní byla právě ona tak tím odpadá nějaký strach o její život, v podstatě je jasný že ji nezabijí nebo tak něco
Zajímavější otázka je spíš, jestli to vážně doklepou do 10. série nebo nás čeká časový skok?:-) Caroline se bude vdávat a ženich není Stefan? Tak to bude Klaus znovu ve hře:-)
#3657 Carzrovna sem si rikal ze by se mel vratit Klaus a trochu jim pichnout…ale asi na konec prijde nova osoba a to bude ten sestej heretic nebo jak si to rikaj…Caroline neni mrtva doufam teda :)no ale zajimalo by me co je to za lovce kdyz hazel nebo strilel kuly protoze upiri nebo carodejove by prece nepouzivali klaciky ne tak nevim teda a nebo je to upir sem teda zvedavej
nevím proč, ale první jako snoubenec Car mě napadl Enzo (asi je to blbost, ale prostě mi to blesklo hlavou:-)
další teorie: třeba v tom šutráku je uzamknutá „duše“ lovce/lovkyně upírů – nebo tak něco. Vysvětlovalo by to ty vidiny Bon, i proč ho chce Lily…Tak nějak by mohlo dojít k oživení Jo, ale přitom by to nebyla ona…a zkrátka by šla všem po krku :-D No jo, když už nemusíme přemýšlet o tom s kým bude Elena, tak vymýšlím jiný kraviny :-D
#3644 RoseMary: hele já nevím co máš pořád s tou Elenou, chápum, že jako jedna z mnoha jsi zarytý fanda Deleny, ale panebože, dyt tam ta holka vůbec nechyběla ba naopak a tvrdí to téměř všichni…
#3650 Ilovevampire: na tohle bych moc nereagovala kde to vzala :D pac vždycky když se děje něco podobného tak se objeví s nějakou super historkou :D
#3651 Rachel: dávám za pravdu druhá epizoda mnohem better než první :_)
#3654 Engeneer: Klaus to zcela jistě nebude, oba dva seriály se odehrávají v jiné době ;-)
lidi Car není mrtvá, žadný kolík, zasáhl ji jen šíp ;-) další věc… s Jo to bude zajímavé, pač pokud ji Rick oživí a my vímě že ano, tak oživí tak maximálně její tělo nikoliv duši, druhá strana přece už není ne? a duše je někde fuč…takže tu budem mít Jo bez duše a to bude podle mě docela průser, tudíž Rick bude muset řešit škody které napáchá a nedej bože Jo vrátit tam odkud přišla a na to se fakt dívat nechci :-(
#3659 EngeneerTak taky něčím přispěju :) abych byla upřímná Elena mi v seriálu zatím dost chybí. Tak snad se to srovná. Z prvního dílu jsem byla taková nějaká zmatená… Připadal mi dlouhej a nudil mě… ale druhej už byl lepší,tak snad to něčím neposerou… Jinak mam trochu zmatek v tom časovým posunu,jednou jsoiu tam potom tam…ale pokud jsem to dobře pochopila Car není ze Stefanem a ten zdrhá s Damonem před Lily… no,vypadá to dobře :)
#3657 Car: Že se odehrávají v jiné době? To máš odkud? Oba seriály se odehrávají souběžně, což dokazuje například Tyler, který se tuším minulou sérii na pár epizod vydal do New Orleans, kde zkusil zabít Klause a pak se zase vrátil do Mystic Falls.
#3660 google147 #3662 Car#3659 Engeneer: Deníky mezi 6. a 7.sérií časové skočili o 3 týdny dopředu a v 7×15 se skočí o ty 3 roky. A Originals skočili mezi 2. a 3.sérií o 6 měsíců a dorovnávat ten skok o 3 roky podle všeho nemají.
A Klaus nikdy ve hře nebyl – z nich nikdy pár být neměl, protože k sobě necítili víc jak přitažlivost umocněnou upírstvím a navíc nějak potřebovali Klause dostat do pozice, aby mohl být hlavní postava Originals (a to ještě nejdřív ho měli dávat dohromady s Bonnie). Caroline se Stefanem se měli začít dávat dohromady už během 3 série, ale opět kvůli tomu,aby mohl Klaus být hlavní postava Originals, tak je oddálili (a o tom, že dají Caroline a Stefana dohromady je rozhodnuto už od dílu 2×02). Tohle všechno je potvrzeno tvůrci (a například taková Candice Klause a Caroline nesnáší).
#3661 Engeneer #3662 Car