The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

RoseMary

#3680 Car: doufejme ze budes mit pravdu ale jestli se jo stane zlou tak ja to asi nepreziju.mela jsem ji rada tak se nemuze prece najednou zmenit z dobre na zlou ne?neco mi rika ze muze.

4.11.2015 | 19:36:20
ezeky

tak si rikam ze nebejt Damona a Bonie tak s deniku by byl silene romatickosmutnej dojak :):)no a upiri duse v JO tele tak to by me zajimalo co je vona zac kdyz byla v tom kameni a buch vi jak tam byla dlouho?:):)na konec to bude vazne nejaka prastara upirka ne ale nez Klus bejt starsi nemuzu tak ze uvidime co se z ni nakonec vyklube:):)a to jeste upir v lidskym tele tak ze asi nebude mit chut na krev teda…no a Bonie s Enzem to bych necekal ale vim ze pred tim to tu nekdo psal ze si to mysli ze to tak bude:):)ale ja nevim no oni dva spolu…tak uvidime co bude dal:):)

7.11.2015 | 2:01:31
anndy

ta budoucnost je čím dál divnější a fakt jsem zvědavá jak se k ní dostaneme…Car nesnáší MF a Stefana a má snoubence, Bon a Enzo, Damon je na kordy s Rickem, který mě děcka…taky mě zajímá o kom to Bon mluvila, že ztratila někoho milovaného (zas tak moc lidí tam nezbývá). Jen doufám, že tenhle guláš mají fakt dobře promyšlený, protože jinak to bude strašná slátanina

#3684 RoseMary
7.11.2015 | 9:08:19
RoseMary

#3683 anndy: ta budoucnost me taky zajima.mas pravdu ze vypada opravdu dost divne a jak se k ni dopracujeme me taky zajima.treba se damon s rickem zacnou postupne nenavidet,ale rick a ty deti?to me taky zajima s kym je bude mit.treba si najde nekoho jineho.bonnie a enzo?no tak to mi nepripada jako idealni parecek ale kazdopadne jsem na ne zvedava.

7.11.2015 | 13:52:47
RoseMary

vypada to cim dal lip to v pristim dile stefan zabije ricka nebo co?nerikam ze ho zabije ale videla jsem na yt nejake promo kde se ty dva porvou a ricka budou ozivovat pomoci toho kamene asi zase to na me bylo moc rychly takze je mozny ze to nakonec vsechno bude jeste uplne jinak.

7.11.2015 | 15:39:02
Wensi

Já si myslím, že Rick má ty dvojčata s Jo. Jo byla ve chvíli smrti těhotná, čekala dvojčata. Stačí udržet její tělo v živém lidském stavu necelých 9 měsíců a za předpokladu, že dítě dostane duši ve chvíli porodu a ne početí by měl Rick normální dvojčata s vlastní duší. Možná se s Damonem pohádali, protože Damon chtěl zničit tělo Jo okupované cizím upírem před tím, než se dvojčata narodí.

#3687 RoseMary #3688 ezeky
7.11.2015 | 16:30:35
RoseMary

#3686 Wensi: teoreticky by to tak mohlo byt.

7.11.2015 | 17:47:04
ezeky

#3686 Wensi: jo to mas asi pravdu:):)

8.11.2015 | 17:27:12
Car

nevím jak vy, ale já se těch pohledů do budoucnosti vždycky docela děsím :D

#3690 RoseMary
8.11.2015 | 18:07:02
RoseMary

#3689 Car: nahodou kdyby to vyslo tak by bonnie a enzo mohli byt docela zajimavy par ne?ja jim preju aby jim to spolu nakonec vyslo.jako par by asi vazne nebyli spatny.bonnie prece uz dost dlouho nikoho nemela krome damona ve vezenskem svete.s kym vlastne byla bonnie naposledy?ani si nevzpominam.bonnie je hodna a enzo zas tak hodny neni takze by se ty dva mohli dobre vyvazovat ne?jedna co by neublizila ani mouse a druhy co ma zabijackou minulost.dokonaly parecek ale docela me zajima jak se k tomu dostaneme no snad to bude daavt aspon trochu smysl.

#3691 Car
10.11.2015 | 10:30:27
Car

#3690 RoseMary: no já neříkám, že ne, já jsem dokonce tady někde už psala, že jim to slušelo, tu scénu jak Bonnie mu padne do náruče tu mám opravdu ráda a docela si ji ted přehrávám pořád dokola, a navíc si zaslouží oba dva lásku, a Bonnie by ho dokázala usměrnit trochu stejně jako Damona že jo, no přece s Jeremym který odjel že jo :-( no já doufám, že jo ale trochu si myslím, že Plecka tohle nenechá u 7. řady…

#3692 RoseMary
10.11.2015 | 17:38:30
RoseMary

#3691 Car: sluselo by jim to spolu.treeba bude sedma serie o tom jak se jejich vzatah bude pomalu vyvijet kazdopadne je to mnohem lepsi a zajimavejsi nez cela ohrana delena.pokud z nich plecka chce udelat novy stastny parecek tak s ni jedine souhlasim.nemuzu si pomoct ale enzovi to nejvic sluselo s caroline,ale pokud by mel byt enzo s bonnie tak by to teda rozhodbne nebylo spatny.ty dva se budou dokonale vyvazovat.pokud budou spolu samorejme.

#3693 Car
12.11.2015 | 13:55:32
Car

#3692 RoseMary: no to nevím když je to až za tři roky…jestli si to nenechávají na další sérii, leda že by už v této série byl nějaký posun o tři roky…uvidíme no, uvidíme jak se ty vztahy budou vyvíjet začíná to být totiž zase dost zmatečný

#3694 google147
12.11.2015 | 14:44:23
google147

#3693 Car: v díle 7×15 se seriál časově posune o 3 roky – zbývá jim 10 dílu na to, aby všechno dotáhli

#3695 Car
12.11.2015 | 15:02:13
Car

#3694 google147: no dyt to říkám :D tak díky moc za tohle info :-) jsem zvědavá tedy, ale klidně to mohli takhle jet ještě dál vůbec by mi to nevadilo, tajně doufám, že bude ještě 8 série vůbec by mi to nevadilo, no tak v tom případě si budu užívat Stefana s Caroline doted tak nějak pohromadě dokud to půjde :D

12.11.2015 | 16:33:14
karkulinda

Ja jsem taky zvedava, hlavne jak se Bonbon dohromady s Enzem. Ty deti u Ryca jsou orisek, taky me napadlo, ze jsou Jo, ale tem detem nejsou 3, tem je tak 5, tak nevim, jestli to moc nepitvam

#3697 Leuš25
13.11.2015 | 9:07:11
Leuš25

#3696 karkulinda: máš pravdu, taky jsem si říkala, že jsou mnohem starší než by měly být.. hlavně ono se to odehrává od teď za tři roky a ony se ještě ani nenarodily, takže by jim mělo být ještě méně.. to asi zase někdo nedomyslel

13.11.2015 | 12:28:30
kattyska1

Ahoj děcka, zajimalo by mě jak dlouho vždy trva než se nahraje dil na uložto nebo jak to je s vysilanim noveho dilu online abych ho mohla videt .. ? :)

#3699 Car #3700 parisse
13.11.2015 | 16:58:24
Car

#3698 kattyska1: tak právě ted se na něj můžeš podívat je to tak 20 minut nazpátek co byli titulky, a většinou nový díl na uložto seženeš hned ráno, díl v Americe vychází někdy ve 2 ráno a k dispozici je většinou na uložto v ranních či dopoledních hodinách

13.11.2015 | 17:56:36
parisse

#3698 kattyska1: díl stahuju pokaždé už ráno a pak už jen čekám na titulky

#3701 Car
13.11.2015 | 19:02:02

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama