Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3759 RoseMary: Jen tak, měla jsem jen pocit že ti je tak o deset let míň… Podle toho jaké teorie tady prezentuješ, podle otázek které kladeš, a taky podle toho jak ti unikají zásadní souvislosti…
#3760 Car: Taky si překvapená? :-D
#3762 Car #3771 RoseMary#3761 E-Lee-Czech: líp bych to nenapsala:-) no jako proč tomu nevěřím? :-D
#3763 E-Lee-Czech#3762 Car: Já ti nevím čéče :-D Asi že je to těžko uvěřitelný.. :-D Každopádně jedno se musí nechat… chtělo to asi odvahu tohle napsat :-D
#3764 Car#3763 E-Lee-Czech: no pokud je to pravda :D tak ano chtělo to odvahu kord kdyz se na to tady ptalo už víc lidí co tak pozoruji :D ale vážně nevím jestli tomu mám úplně věřit :D
#3766 dvojnice89To jako fakt jo??? :D #3759 RoseMary:
#3764 Car: Myslím, že nebudeš sama kdo tomu nebude tak úplně věřit. ;)
#3768 CarLidi, já si myslím že jednou ty časy kdy si člověk pár let přidá, skončí :-D
#3768 Car #3781 RoseMary#3766 dvojnice89: ano to tady asi nikdo :D kdo sem chodí nějak častěji :D takže jsem ráda, že nejsem sama:D
#3769 E-Lee-Czech#3767 E-Lee-Czech: jo hele kdyby pár :D mě přijde, že tady jde tak o jednu desítku aspon :D
#3768 Car: Viď :-D Možná je to i víc než jedna desítka… tipla bych si 11 :-D
#3770 Car#3769 E-Lee-Czech: achjo já se zblazním :D možná je to hnusný, ale tak měl by se nad sebou člověk trochu zamyslet než pustí z úst, v tomto případě z klávesnice voloviny…jinak všem uživatelům, přeji příjemné a pokojné svátky bez stresu a napětí :-)
#3761 E-Lee-Czech: ze mi unikaji zakladni souvislosti…no a co?tak nejsem prilepena u obrazovky pocitace a nesleduju to s nadsenim a sem tam mi neco utece.ten serial mam rada ale nejsem do toho zase tak strasne zapalena a myslim si ze existuji i lepsi serialy treba pretty little liars je mnohem lepsi nez cele the vampire diaries ale zase the vampire diaries je jediny serial u ktereho jsem vydrzela takhle dlouho.nepovazuju se za nejvetsi fanynku the vampire diaries teda ted uz ne ale myslim si ze jsem se za ni jeste pred nedavnem povazovala lidi se proste meni ted mam nastavene jine priority nez koukani na filmy tim samozrejme nechci rict ze by ty filmy byly nejake vylozene spatne to vubec ne jenom na sobe proste sleduju ze kdysi jsem dokazala stravit cely den stahovanim filmu a serialu a ted mam jine priority jako je treba uceni cteni psani a tak.nerikam ze serialy jsou spatne to vubec ne ale proste uz to neni hlavni napln meho dne.samozrejme je to jenom muj nazor.Osobne si myslim ze cim je clovek starsi,tak tim proste travi sledovanim serialu cim dal tim mene casu teda aspon na sobe to takhle pozoruju.rekla bych ze vic casu me zabira aktivita a uceni nez pocitac.je to zase jenom muj nazor tak me za to nikdo neukamenujte.dekuju.
#3772 karkulinda #3776 E-Lee-Czech#3771 RoseMary: Promin, ale aby byl clovek v obraze nemusi byt u PC prilepeny cely den, staci jednou za cas na 40 minut, ale jinak s Jo se to tam resilo ne jednou a kdyz uz mas cas na forum o TVD tak ses mohla kouknout jak to s tim kamenem bylo nebo projit a treba to najit tady.
JInak me Car jako tehule celkem bavi a stale jsem zvedava na Bon a Enza, skoda ze zatim nemaji vic prostoru.
#3773 RoseMary #3774 RoseMary#3772 karkulinda: jo ja sjem taky zvedava na bonnie a enza.preju jim to a chtela bych aby meli trochu vic prostoru.ta jo me nejak nezajimala a stare dily nesleduju.vim ze to sem asi nejak nepatri ale koupila jsem si macbook a chtela jsem si do nej stahnout film a nejak mi nejde prehrat.neustale se mi tam zobrazuje chybova zprava a pripada mi ze format avi ktery se mi na starem pocitaci prehral naprosto bez problemu mi to proste nebere.
#3772 karkulinda: jo ja sjem taky zvedava na bonnie a enza.preju jim to a chtela bych aby meli trochu vic prostoru.ta jo me nejak nezajimala a stare dily nesleduju.vim ze to sem asi nejak nepatri ale koupila jsem si macbook a chtela jsem si do nej stahnout film a nejak mi nejde prehrat.neustale se mi tam zobrazuje chybova zprava a pripada mi ze format avi ktery se mi na starem pocitaci prehral naprosto bez problemu mi to proste nebere.
ted se mi odeslal jeden koment dvakrat.novy a hrozne rychly pocitac.omlouvam se nebylo to umyslne.
#3771 RoseMary: Však v pořádku, taky jsem jen řekla svůj názor :-D Neříkám že máš sedět u počítače a sledovat časomíru :-D
posledni dobou jsem tady nebyla ale to bylo tim ze mi nejak nevychazel cas.chtela jsem se jenom zeptat na jednu vec vim ze to sem nepatri ale nemuzu si pomoct.nedavno jsem si koupila macbook air,tim se nechci nejak vytahovat ale chtela bych se zeptat na jednu vec.stahla jsem si film v avi a nejak mi to nechce brat ten format mp3 nebo mp4 to bere v pohode jenom to avi proste ne.mohla bych se zeptat jestli by bylo realne najit na ulozto dily v mp4 s ceskymi titulky?predem dekuji za odpovedi.pokud nekdo vymysli dily v mp4 s ceskymi titulky budu mu moc vdecna protoze ja tenhle serial sleduju uplne od prvniho dilu prvni serie a nejak se mi nechcce prestat jen diky tomu ze mam novy pocitac.za pripadne odpovedi moc dekuju.
#3778 E-Lee-Czech #3783 dvojnice89#3777 RoseMary: Jediný co ti můžu poradit je, aby si si to pustila na tom starém pc (pokud si ho nevyhodila) a nebo si stáhni nějaký konvertor… Napiš si do googlu converter avi to mp4 (nebo mp3) a on ti vyskočí nějakej program.. když to pak do něj zadáš, tak ti převede avi na jiný formát který zvolíš..
#3779 RoseMary#3778 E-Lee-Czech: diky moc podivam se po necem,ale apple a stahovani programu…nevi nevim.snad neco najdu.diky za radu,ale stare pc mam mamka,no stejne to zas tak nevyuziva tak ji si nebude zas tak vadit kdyz ji na to vlezu.
damon polapen v kameni,kde proziva svoje osobni peklo…doufam ze az se dostane ven tak bude stejnej jako byval.snad se moc nezmeni ale smrt zmeni kazdeho pokazde ne?uz jenom to jak chladnokrevne napadne chudiku tehotnou caroline…ja se na to snad ani tak netesim.jediny co me ted zajima je bonnie a enzo.preju jim to a strasne moc chci aby byli spolu.miluju je spolu.