Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3819 Lusyta: :´DDDDD
#3818 RoseMary: radosť čítať toto :D :D :D
Tak nevim,uz jsem videla 16dil s titulkama a nejam me ten dil zklamal
Ahojte, jen se chci zeptat. Tím, že se zničil ten Fenix stone, tak se Stefan nemůže vrátit nebo je tím vysvobozenej? Díky :)
#3825 E-Lee-Czech#3824 Elda2: Počkej si na titulky :-P ale pokud to opravdu chceš vědět…
Je osvobozenej, není ve fénixově kameni… ale neobejde se to bez komplikací :-)
Já koukala bez titulků, a vyvíjí se to krutopřísně :-)
Kdo myslíte že bude finální nepřítel 7 serie rayna zbrojnice nebo kdo/co je v tom sejfu kterej má zbrojnice
Takže že by bonnie vážně umírala ? to by znamenalo návrat eleny
#3828 OriginalHunter #3829 RoseMary#3827 SikyCZ: ty rozmýšlaj kedže je potvrdená pre osmu sériu jasné že nezomrie -_-
#3827 SikyCZ: navrat eleny by byl super,ale nekde jsem cetla ze by se vracet nemela,tazke nevim.nemam poneti jestli se ji nakonec dockame anebo ne,ale za jeji navart bych byla rada.ja si myslim ze bonnie neskonci mrtva ale stane se z ni upir.tim by byl navrat eleny elegantne vyresen.vidim to tak ze enzo s ni bude chtit byt navzdy tak ji premeni ale kdyby premenili bonnie museli by vratit elenu takze nevim.
Videla som obrazok Bonnie ako je upír a videla som aj volaky članok ale neviem či to bude pravda :) Možno že Bonnie bude zostavat už iba chvila daju jej svoju krv a keď zomrie bude upír a Elena bude žiť.Iba že keď povedal Kai Bonnie že sa nemá snažiť najsť žiadnu inu možnosť ako obísť to že elena bude spat kým ona bude žiť takže možno to bude tak že keď sa stane upírom aj tak zomrie.
#3831 RoseMary#3830 :D: z bonnie se urcite stane upir videla jsem nejake video.ze elena bude zit nevim,ale slysela jsem neco o tom ze by se mela vracet,takze mozne je vsechno.
zápletka je to určitě zajímavá a super, že z přítele Bonnie udělali ,,nepřítele´´ jen mě trochu mrzí, že vlastně to samý se stalo v TO. Kde z přítele Marcela se stal nepřítel.
#3833 RoseMary#3832 HavLenka: tvd a to se v nekterych vecech proste opici.
robí vobec niekto titulky ? fínale a 3 tu niesu .. minule boli hned v piatok ach
#3835 joyeux#3834 OriginalHunter: Už jsou hotové. Titulky dělá tým z webu CWzone. ;)
Ahoj lidi, me spis zajima jestli nekdo nevite jestli bude pokračování nebo to timto dilem uz končí ? To že se Damon zavře v trezoru je sice hezky ale chtělo by to pokračování nebo to aspon nějak uzavřít ten celej serial.Nepříjde mi tento díl jako konečny.
#3837 Kali#3836 kattyska1: má být další série,údajně snad už opravdu poslední,protože Ian ani Kat už nechtějí pokračovat,ale kdo ví… Jinak,upřímně mě tahle série zpočátku moc bavila,pak vůbec nebavila a teď ke konci jsem TVD opět přišla celkem na chuť :-) hrozně mě baví Enzo a Bonnie,dokonce jsem si už celkem oblíbila i Stefana s Car,i když teda Alarick zase ostrouhal :-/ a Matt měl hezkou linii tuhle sérii,překvapivě mi lezl na nervy jen v prvních pár dílech :-) A tý jeho přítelkyně mi bylo pěkně líto,závěrečná scéna s Mattem byla hoodně dojemná,i když na Benzo to nemělo :-) Takže já osobně se na pokračování těším a ani by mi nevadilo,kdyby seriál pak pokračoval dál i když bez Damona a BonBon,zjistila jsem,že se na to dá koukat i bez Eleny,takže by třeba ani tihle dva nakonec nechyběly…i když Iana/Damona miluju :-) A jinak,co myslíte,že bylo v tom sejfu?A co to chce po Damonovi a Enzovi,že je to vůbec netáhne domů??
#3838 kattyska1#3837 Kali: No to ja prave netusim, ale doufam ze pokracovani bude, Me osobne to zezacatku moc nebavilo ale dostalo me tojako vzdy :D .. Tak ja si myslim ze to bez Iana a Kat nebude obo,precejenom tito dva tomu odzacatku dodavaji stavu-Elena mi v poslednich seriich i vadila takzeme tam nechybi ani.Ja si myslim ze je to dobre posedlo a ta holcinav te nemocnici to rikala,zbavi je to vseho a zustane jen prazdno a chut vrazdit. Uvidime jestli se jim podari je dovest k rozumu.Kazdopadne se na posledni serii pekelne tesim a doufam ze tim paradne uzavrou cele deniky a nebo to domotaji tak ze bude pokracovani :D
#3839 Car#3838 kattyska1: 8. serie je na stoprocent :-)
#3841 kattyska1Damon a Enzo super vrazdici duo :) :) :)…