Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3839 Car: to je super .) už aby to bylo :) ..nudím se bez koukán na deníky :D
#3842 Car#3841 kattyska1: já jsem taky ráda, ale bohužel je to již poslední tak si to musíme užít :D já to zaplnuji ted jinými seriály :D
bude ještě season 8 a ta bude poslední.. doufám, že se vrátí Elena
Ahoj, se divm že se nestrhla lavina komentářu nad prvním dílem z osmé série :D No nebylo to špatný, Damone s Enzem jsem teda vůbec nepoznávala, vážně jak posedlí, a docela mě pobavilo jak si četl 50 odstínů, jak je to strašně dobrá knížka :D
#3845 Car#3844 goldi20: no tak ono tady se obecně moc nepíše to jsem si všimla :D když už tak se píše přímo příspěvky ale tady je to většinou mrtvé, jinak tě zdravím :D jako mě to taky nepřišlo tak špatný to jen ostatní so stěžují :D
#3846 goldi20#3845 Car: Ahooj, tebe jsem dlouho neviděla :D už můžeme zas nadšeně diskutovat :D Jo náhodou se my to líbilo, svým způsobem temný, vůbec to nepřipomíná ty deníky na začátku, když to srovnám, mazec..........To víš, někteří si vždy najdou důvod na stěžování :)
#3848 CarJsem jediná, kdo si myslí, že spolu Stefan a Caroline nezůstanou, když je zasnoubili už v druhým díle?
#3848 Car #3850 goldi20#3846 goldi20: no já občas ještě zajdu na PLL jinak jsem tam kde to sleduju právě :-D ale je pravda že spoustu seriálu ted neběží aktuálně jsem na AHS, a Teen Wolf za chvíli začne, taky jsem na Walking Dead :-D, no jasně to si piš :-D asi tak nějak :D já jsem byla docela nadšená a zrovna si jdu pustit tu dvojku :-D
#3849 goldi20#3847 Kněžka: no doufám že zůstanou ale upřímě tady bych se nedivila :-D
#3848 Car: Jo aha, no TWD už nesleduju, nějak mě to přestalo bavit :D A ten Teen wolf taky ne takže se zatím nemáme kde jinde potkat :D No já už jsem dvojku viděla :P A byl to teda nářez :)
#3851 Car#3847 Kněžka: No já doufám že když už se dali po té dost trnité cestě dohromady tak spolu budou..... ale vsadím se že svatba bude až uplně nakonec-… nejlíp v posledním díle :) aby to mělo tu správnou sladárnu, tak se tam ještě zasnoubí Bon Bon s Enzem, a Elena s Damonem..... za předpodkladu že se jim nějak podaří prolomit to kouzlo na Eleně :)
#3849 goldi20: já jo :D ale nebyla jsem nadšená z pondělního dílu po té dlouhé odlmce :D no zatím asi ne :D ještě sleduju SPN ale tam se to moc nehýbe no :D ted jsem dvojku viděla taky viz moje hodnocneí k ní jako jsem nadšená o sto procent lepší nez první díl, stejně jsem na tom byla i u 7 série první díl nic a druhý byl super
#3852 Car #3857 goldi20a ten song na konci miluju ho! :-D už ho sjíždím furt dokola :D
#3851 Car:
Poraďte prosím.Nevíte někdo kdy budou cz titulky k třetímu dílu osmé řady?Hledala sem všude ale našla jsem jen s anglickými titulkami nebo úplně bez titulků.
#3858 dvojnice89Myslím že by bylo super kdyby na jejich svatbu vtrhl Klaus ale je to dost nepravdepodobne protože kdo sleduje The Originals tak ví že Klaus má v sobě dýku
prosim vam kde jste stahli treti dil osme rady? na cztorent to porad jeste neni. predem dekuji za odpoved
#3856 goldi20#3855 JJAANNAA: Holka stačí na chciserialy.cz a je to tam i s titulky, jinak stahuju na ulozto :)
#3851 Car: No, aspon někdo věrný zůstal :D A tak třeba to bude ještě lepší :)......SPN, to je co prosímtě :D Joo dvojka byla asi lepší, a trojka, jj, ještě lepší............. Jen sakra nevím proč vždycky musí být Damon ten co to vzdává a Stef ten co se snaží, hernajs to to nemuže být někdy naopak :D A ta Sybil nevím no, to už ta lovkyně byla lepší :D vubec my nesedí :)
#3859 Car#3853 VampireLucy01: Na ulozto najdeš každý díl s titulkama. Jen je tam danej někdy dýl, podle toho jak rychle to překladatelé přeloží, takže někdy bývá třeba až v pondělí nebo v úterý pokud jsou přes víkend v práci.
#3857 goldi20: no jako já jsem z toho třetího dílu trochu zklamaná :D z Damona udělala zase plecka debila na entou jako pardon ale to už se fakt nedá :D, SPN = Supernatral :D – jo přesně to je to o čem je řeč, neumí vymyslet Damonovu postavu ještě víc na prd, jasně zase to vzdal je to pokaždý úplně stejná a jako pokaždý musí Stefnaovi vyčítat je že je chudinka vkůli němu upír ale do pr*ele dyt on na tom být upírem miluhje úplně všechno sakra ! a díky tomu i poznal Elenku tak nevím co má pořád za problém sakra, já bych třeba byla ráda kdybych mohla být navěky mladá:D ty děti by mi sice chyběly ale i to by se určitě dalo nějak pořešit :D ale ne on prostě bude furt mlít hubou…a ten jejich ,,zápas,, s Enzem taky no coment..jako to že si vybrala Bon Enza vážně to bylo tak neuvěřitelný? nalijme si čístého vína – Damon jí prních 5 let terorizoval a to že mezi nimi ,,přeletěla,, jiskra v 6 sérii kdy byli půlu série zavřený v jakýmsi zapovězeným světě, jako okej ale i tak? stejně to úplně nevymaže to co udělal předtím, Enzo taky na Bonnie nebyl vždycky hodný ale i tak… prostě se do něj zamilovala a chodí s ním… a Damon je jen kámoš kterej zase sešel na scestí jako vždycky … jo no Sybil co k tomu dodat zlatá Rayna :D
#3861 goldi20Nepochopila jsem proč se na konci Bonnie nastvala na Stefna-jen pro to že si místo Enza vybral vlastního bratra? Je pochopitelný že si vybral Damona
#3862 Car