The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

kattyska1

#3839 Car: to je super .) už aby to bylo :) ..nudím se bez koukán na deníky :D

#3842 Car
2.6.2016 | 22:18:44
Car

#3841 kattyska1: já jsem taky ráda, ale bohužel je to již poslední tak si to musíme užít :D já to zaplnuji ted jinými seriály :D

6.6.2016 | 23:11:37
ilandra83

bude ještě season 8 a ta bude poslední.. doufám, že se vrátí Elena

8.6.2016 | 22:21:07
goldi20

Ahoj, se divm že se nestrhla lavina komentářu nad prvním dílem z osmé série :D No nebylo to špatný, Damone s Enzem jsem teda vůbec nepoznávala, vážně jak posedlí, a docela mě pobavilo jak si četl 50 odstínů, jak je to strašně dobrá knížka :D

#3845 Car
28.10.2016 | 16:19:43
Car

#3844 goldi20: no tak ono tady se obecně moc nepíše to jsem si všimla :D když už tak se píše přímo příspěvky ale tady je to většinou mrtvé, jinak tě zdravím :D jako mě to taky nepřišlo tak špatný to jen ostatní so stěžují :D

#3846 goldi20
28.10.2016 | 17:06:35
goldi20

#3845 Car: Ahooj, tebe jsem dlouho neviděla :D už můžeme zas nadšeně diskutovat :D Jo náhodou se my to líbilo, svým způsobem temný, vůbec to nepřipomíná ty deníky na začátku, když to srovnám, mazec..........To víš, někteří si vždy najdou důvod na stěžování :)

#3848 Car
28.10.2016 | 20:57:47
Kněžka

Jsem jediná, kdo si myslí, že spolu Stefan a Caroline nezůstanou, když je zasnoubili už v druhým díle?

#3848 Car #3850 goldi20
29.10.2016 | 19:39:00
Car

#3846 goldi20: no já občas ještě zajdu na PLL jinak jsem tam kde to sleduju právě :-D ale je pravda že spoustu seriálu ted neběží aktuálně jsem na AHS, a Teen Wolf za chvíli začne, taky jsem na Walking Dead :-D, no jasně to si piš :-D asi tak nějak :D já jsem byla docela nadšená a zrovna si jdu pustit tu dvojku :-D
#3847 Kněžka: no doufám že zůstanou ale upřímě tady bych se nedivila :-D

#3849 goldi20
30.10.2016 | 18:41:12
goldi20

#3848 Car: Jo aha, no TWD už nesleduju, nějak mě to přestalo bavit :D A ten Teen wolf taky ne takže se zatím nemáme kde jinde potkat :D No já už jsem dvojku viděla :P A byl to teda nářez :)

#3851 Car
30.10.2016 | 18:56:09
goldi20

#3847 Kněžka: No já doufám že když už se dali po té dost trnité cestě dohromady tak spolu budou..... ale vsadím se že svatba bude až uplně nakonec-… nejlíp v posledním díle :) aby to mělo tu správnou sladárnu, tak se tam ještě zasnoubí Bon Bon s Enzem, a Elena s Damonem..... za předpodkladu že se jim nějak podaří prolomit to kouzlo na Eleně :)

30.10.2016 | 18:59:11
Car

#3849 goldi20: já jo :D ale nebyla jsem nadšená z pondělního dílu po té dlouhé odlmce :D no zatím asi ne :D ještě sleduju SPN ale tam se to moc nehýbe no :D ted jsem dvojku viděla taky viz moje hodnocneí k ní jako jsem nadšená o sto procent lepší nez první díl, stejně jsem na tom byla i u 7 série první díl nic a druhý byl super

#3852 Car #3857 goldi20
30.10.2016 | 21:37:26
Car

a ten song na konci miluju ho! :-D už ho sjíždím furt dokola :D
#3851 Car:

30.10.2016 | 21:56:18
VampireLucy01

Poraďte prosím.Nevíte někdo kdy budou cz titulky k třetímu dílu osmé řady?Hledala sem všude ale našla jsem jen s anglickými titulkami nebo úplně bez titulků.

#3858 dvojnice89
5.11.2016 | 12:41:26
TVDandTO

Myslím že by bylo super kdyby na jejich svatbu vtrhl Klaus ale je to dost nepravdepodobne protože kdo sleduje The Originals tak ví že Klaus má v sobě dýku

5.11.2016 | 21:00:28
JJAANNAA

prosim vam kde jste stahli treti dil osme rady? na cztorent to porad jeste neni. predem dekuji za odpoved

#3856 goldi20
7.11.2016 | 8:37:11
goldi20

#3855 JJAANNAA: Holka stačí na chciserialy.cz a je to tam i s titulky, jinak stahuju na ulozto :)

7.11.2016 | 19:41:39
goldi20

#3851 Car: No, aspon někdo věrný zůstal :D A tak třeba to bude ještě lepší :)......SPN, to je co prosímtě :D Joo dvojka byla asi lepší, a trojka, jj, ještě lepší............. Jen sakra nevím proč vždycky musí být Damon ten co to vzdává a Stef ten co se snaží, hernajs to to nemuže být někdy naopak :D A ta Sybil nevím no, to už ta lovkyně byla lepší :D vubec my nesedí :)

#3859 Car
7.11.2016 | 19:45:50
dvojnice89

#3853 VampireLucy01: Na ulozto najdeš každý díl s titulkama. Jen je tam danej někdy dýl, podle toho jak rychle to překladatelé přeloží, takže někdy bývá třeba až v pondělí nebo v úterý pokud jsou přes víkend v práci.

8.11.2016 | 10:59:19
Car

#3857 goldi20: no jako já jsem z toho třetího dílu trochu zklamaná :D z Damona udělala zase plecka debila na entou jako pardon ale to už se fakt nedá :D, SPN = Supernatral :D – jo přesně to je to o čem je řeč, neumí vymyslet Damonovu postavu ještě víc na prd, jasně zase to vzdal je to pokaždý úplně stejná a jako pokaždý musí Stefnaovi vyčítat je že je chudinka vkůli němu upír ale do pr*ele dyt on na tom být upírem miluhje úplně všechno sakra ! a díky tomu i poznal Elenku tak nevím co má pořád za problém sakra, já bych třeba byla ráda kdybych mohla být navěky mladá:D ty děti by mi sice chyběly ale i to by se určitě dalo nějak pořešit :D ale ne on prostě bude furt mlít hubou…a ten jejich ,,zápas,, s Enzem taky no coment..jako to že si vybrala Bon Enza vážně to bylo tak neuvěřitelný? nalijme si čístého vína – Damon jí prních 5 let terorizoval a to že mezi nimi ,,přeletěla,, jiskra v 6 sérii kdy byli půlu série zavřený v jakýmsi zapovězeným světě, jako okej ale i tak? stejně to úplně nevymaže to co udělal předtím, Enzo taky na Bonnie nebyl vždycky hodný ale i tak… prostě se do něj zamilovala a chodí s ním… a Damon je jen kámoš kterej zase sešel na scestí jako vždycky … jo no Sybil co k tomu dodat zlatá Rayna :D

#3861 goldi20
8.11.2016 | 15:16:48
TVDandTO

Nepochopila jsem proč se na konci Bonnie nastvala na Stefna-jen pro to že si místo Enza vybral vlastního bratra? Je pochopitelný že si vybral Damona

#3862 Car
8.11.2016 | 16:07:58

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama