Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3738 Car: Já souhlasím s Damonem… Podstatné je, že předstírala smrt, opustila je a zapomněla… Není dobrá matka…
#3740 RoseMary: Buď v klidu.. ona se tam pravděpodobně objeví, alespoň na chvilku… na konci seriálu.. Možná i dřív :-)
uz se tesim na tu novou lovkyni.
no ta kopacka na konci musela bolet:)ale nechapu proc vona se bodla kdyz ho klidne mohla zabit sama…ona chce zpatky ziskat damona atd pritom by se stejnak zabila…ok laska… nemuze bez nej bejt tak zabije dve mouchy jednou ranou ale mohli to udelat lip ne…ale natrel ji to dobre na konci ja cekal ze zmekne a von takle:):)to koukam…no a na tu lovkyni se taky tesim to bude asi husta frajerka:):)
#3744 E-Lee-Czech#3743 ezeky: Tak já myslím že z toho důvodu že se bála že kdyby se jí to nepovedlo, zabila by i Damona i Valerii… A taky aby to bylo větší drama :-)
#3745 E-Lee-Czech#3744 E-Lee-Czech: Překlep, má tam být „zabil by i Damona i Valerii“ ne zabila :-)
Tak k tomuhle dílu nemám, co jiné říct než: cože?! Naprosto to podkopalo většinu teorií :D
ten dil byl naprosto priserny.jeste ze se damon ma vratit v dalsim dile,sice se pokusi zabit tehotnou caroline ale vrati se a to je hlavni.doufam ze se z nej nestane stejna vrazedna zruda jako na zacatku.
tak ze jsou oba schovany v tom sutru…jo…tak nevim no…ale jde videt ze s caroline ty hormony fakt mavaj ne:):):)
I když jsem se zařekla, že na další sérii koukat nebudu, nakonec jsem neodolala a na pár dílů mrkla. Ale wtf? Těhotná Caroline je pakárna sama o sobě. Úplně z toho křičí, že to museli nějak naroubovat… Ale nejvíc mě baví, jak se opět z největšího zla = heretiků, stala přátelská parta. Jak se matinka najednou otočila a chce se kamarádit se syny. No doufala jsem, že ji odkrouhnou dřív a moc nechápu, proč Stefan pořád brzdil Damona. Když opomenu, že jejich matka, která od nich odešla a pak jim akorát škodila, by si kolík zasloužila už jen chováním v předchozí řadě, tak minimálně za to s Elenou rozhodně. Stefan, kterej Elenu tak moc miloval x řad, to najednou přejde, hlavně, že je maminka zpět. A jeho hláška „Je to Damon, bůhví, co v jeho pekle bude…“, ta mě taky dostala, protože nějak nemám pocit, že by Damon napáchal víc zla než Stefan. Ve finále se snaží zabít Juliena jen proto, že údajně zlikvidoval Stefanovo dítě, ale to, že jejich matka vyvraždila celou loď, to už nikdo neřeší a je jí strašlivá škoda. No, ke zbytku série se asi vrátím až s finále :D
#3751 Carjestlize je daamon v tom kameni nestane se z nej to co se stalo s Jo?Jak to ze Julian se z toho kamene vratil a je pri smyslech a u Jo ani u Damona to tak nefungovalo?Co bylo tak jinak?nejak to nechapu.dil se mi celkem libil ale myslim si ze podle ukazek ma byt pristi dil jeste lepsi.Jediny co me maximalne vytocilo je Damonova smrt.Sice se ma vrait zpatky ale mame na to cekat mesic asi tak.
#3751 Car #3752 E-Lee-Czech#3750 RoseMary: neřekla bych že je Julian při smyslech hele…asi to chce víc pozornosti…naopak já jsem docela ráda že si od tohohle šílenství měsíc a půl odpočinu, potřebuju vstřebat tuhle epizodu…
#3753 blacken#3749 blacken: njn to se hold nedá nic dělat s těhotnou Caroline – jasně je to úlet ale co naplat, já bych ani nečekala nicjiného od Plec a spol…prostě představitelka Caroline je těhotná a asi to nemohli/nechtěli skrývat dublerkami co my víme, ale na palici to je…co se týče heretiků, faktem je že ,,přátělští,, bych neřekla že tedy jsou – až na matku no, která se chtěla svým chlapcům přiblížit…a opět tady bych nečekala nic jiného jelikož od začátku všichni víme, že Stefan byl na matku hodně ale opravdu hodně upjatý – jednak dětství, jednak ona mu navrátila jeho lidskost apod. takže ne ani tomuhle se nedivím…a co se týče Eleny…ta mu hodně ublížila a evidentně ho to už nežralo a to že zavraždila celu lod lidí…no řekněme že on má proto pochopení, když sdědil rozparovačské sklony po ní…neber mě nějak špatně nebo tak, ale takhle nějak si to prostě vysvětluju no :-D jasně, že je opustila všechno a ty kecy že se k nim nemohla vrátit, páč by jim ublížila a blabla…našla si novou family jasný, ale na druhou stranu je chtěla přece vzít od bláznivého otce, aby začali jinde, jako jo svým způsobem určitě to byla svině, ale nemyslím si, že by je pořád neměla ráda…no a konečně kdo tady napáchal víc zla o tom by se dalo hodně spekulovat – jenom od první řady, kolik zla napáchal Damon, kolik jejich kamarádů zabil nebo se pokusil zabít – zatímco Stefan byl ok a dobu rozparovače měl dávno za sebou když opomenu jeho výlet s Klausem e 3 sérii kdy k tomu byl donucen, takže to bych do toho moc nepočítala, myslím si ovšem, že to mají tak nějak vyrovnaný, navíc Damon mu slíbil věčná muka, který se mu docela dařili jednu dobu…takže tady je to podle mě jen těžko říct…
#3750 RoseMary: Holka na co se soustředíš, když koukáš na seriál? To co se stalo s Jo, se Damonovi stát nemůže… Jo byla člověk, ale v tom kameni jsou jen upíří duše… Takže oni šoupli duši nějakého mrtvého upíra do lidského Joina těla… Proto zemřela, protože lidské tělo nesnese upíří „temnou“ duši. A Oskar byl cáklej, protože Bon nevěděla že musí do těla přiřadit tu správnou duši, a v Oskarovo těle skončila náhodná duše. To ale heretici věděli, takže do Julianova těla strčili Julianovo duši.. Tím pádem to byl on, a byl normální, i když jinej než před uvězněním do kamene, jak bylo řečeno… Hráblo mu až potom co Lily zemřela.
Jinak díl byl naprosto fantastickej! Scény Bon a Nora, výborný.. Doják u Lizina hrobu.. Děravej Damon a vteřinu před koncem i Stefan.. Každopádně jsem myslela že v kameni skončí jen Stefan, tak aspoň něčím mě překvapili :-)
#3755 Car#3751 Car: Jasný, já bych brala, že to Stefan vidí jinak. Ale nelíbí se mi, že je Damonovi zazlíváno, že je na matinku krutej. Protože na jeho místě bych jí asi utrhla hlavu. A jejich hříchy jsou minimálně vyrovnaný… Takže tyhle Stefanovo hlášky prostě neocením no. Ale už je to celý překombinovaný. Jediný, co mě nadchlo, je Enzo s Bonnie…
#3754 RoseMary #3755 Car#3753 blacken: souhlas.co se stalo porpve v zivote s tebou v necem souhlasim?jo presne tak damonove matce bych taky urvala hlavu.jejich hrichy ze jsou vyrovnany?no ja nevim,damon udelal taky hodne spatnych veci ale nevykaslal se na vlastni rodinu nebo jo?i kdyz je pravda ze damon zase z pomsty vyvrazdil celou rodinu,takze mozna jejich hrichy vazne vyrovnany jsou.stefan mi uz leze na nervy mirne receno.nemusela jsem ho nikdy a to se nezmeni.Enzo a Bonnie maji byt spolu,ale ted nevim presne kdy ale vim ze jsem nekde ceetla ve kterem presne dile se jich dockame,ale ted uz si na to proste nevzpomenu.taky se jich nemuzu dockat.ted zbyva jenom preckat tu strasne dlouhou zimni pauzu.
#3755 Car#3752 E-Lee-Czech: máš naprostou pravdu, ale na to asi ona osoba reagovat nebude :-) :-D
#3756 RoseMary#3753 blacken: hele jako jo, je to fakt, já sama nevím jak bych se zachovala ale furt je to matka prostě :D a myslím si, že minimálně vyrovnaný jsou určitě, ale o tom to není spíš je to o tom jak postavově sedli nám, že jo :-D ale Enzo Bon…inu také by mě to nadchlo kdyby to nebyli posedlní dvě hlavní postavy co nikoho nemají do páru :D takže asi tak, trochu mi vadí, nebo myslím si že je to hlavní důvod proč je dala Plecka dohromady, jednak kvůli tomu a jednak že si prostě na ty vztahy potrpí
#3754 RoseMary: a jak už tady bylo napsáno od uživatele E-Lee-Czech tak by ses vážně měla zamyslet nad tím zda sleduješ stejný seriál jako my :-) protože je to opravdu velmi zavadějící…a co se týče porovnávání Stefana a Damona ok – jako to, že ty jsi zarytý fanoušek Damona bych ještě pochopila ale všechno má svý meze prostě…dál se vyjadřovat nebudu už k téhle problematice
#3755 Car: ja nejsem zas tak zaryty fanousek damona jenom ho proste mam moc rada a jo sleduji stejny serial jako vy jenom mi sem tam par detailu utece protoze proste se na to nekoukam tak strasne pozorne,ale ten serial me bavi.
#3757 E-Lee-Czech#3756 RoseMary: Můžu se zeptat kolik ti je let?
#3758 RoseMary #3759 RoseMary#3757 E-Lee-Czech: proc?23
#3757 E-Lee-Czech: proc?23
#3760 Car #3761 E-Lee-Czech #3765 dvojnice89#3759 RoseMary: 23 jo? aha :-D :-O
#3761 E-Lee-Czech