Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3700 parisse: presneeeee !!!!!!!!! jinak jak hodnotíte dnešní díl? :D
dnesni dil se mi stahne za par minut takze zatim nic hodnnotit nemuzu.ale uz se na nej tesim.
tak to máš na co se těšit :D
No tak nevim co si o konci tohohle dílu myslet…jako jo, je to strašná blbost, ještě větší než s Hayley…Ale zas nechápu,jak se od tohohle dostanou k tomu,co bude za tři roky…stejně to nedává smysl..
#3713 RoseMaryno do prdele:):)tak jsem si rikal jak to ze odedneska za tri roky bude Caroline s Rickem a vona ceka jeho dvojcatka…:):)tak ze Caroline bude mamka…no a Stefan zajimalo by me kdo ho porad hleda…nebo aspon proc?treba je to kvuli tomu ze zabije to ho Juliana
#3710 RoseMary #3711 RoseMary #3712 RoseMaryZ tohoto posledního dílu jsem unešená :) jako bylo to dobré, mě se to líbilo .. sice pořád mi taky nedava smysl ten děj jakože za 3 roky a nini..ale to to určo brzo dozvíme proč to tak je :) ..Jinak sem byla taky v šoku že Carolline čeka Rickovy prcky a vubec nechapu jak a kdy hlavně ji je tam přenesli..no ? :D .. Jinak nedivim se že to spadlo na n :) , samotná herečka čeká myslm svoje další dítě takže když jí poroste pupek tak to nebude tak nápadné :)
#3707 Car#3706 kattyska1: bohuže no :D hodně spoilerů se potvrdilo, ale já si prostě Ricka a Caroline nedokážu představit jako společně pár :-D ale jinak se mi tahle série líbí a ty ukázky z budoucnosti jsou supr, konečně nám to odtajnili kdo je teda Car snoubenec :D ale je mi to líto těšila jsem se na Steroline :D no prostě nějakým způsobem do Car přenesli dvojčata nějaký způsob covenu Gemini :-D a jasně že je to takhle schválně když je ona sama těhule
#3714 kattyska1že je Candice těhotná vyřešili fakt vtipně :-D už jsem si pomalu začala zvykat na steroline a oni vymyslí něco ještě horšího :-D Bonnie a Enzo, Ricka a Car…zbývá už jen Damon a Matt a jdu si to hodit :-D
#3720 RoseMaryhahhaha:D Damon a Matt, a co Stef ten zůstane jako na ocet? :-D nebo že by to dal dohromady zase s Val? :-D
#3705 ezeky: caroline a rick?to mi teda nejde dohromady.ale jo asi budou muset byt spolu kdyz ceka jeho deti.ale myslim ze si na ne spolu taky zvyknu jako enzo a bonnie mi spolu nesedeli a potom jsem je spolu zacala mit rada.
#3705 ezeky: caroline a rick?to mi teda nejde dohromady.ale jo asi budou muset byt spolu kdyz ceka jeho deti.ale myslim ze si na ne spolu taky zvyknu jako enzo a bonnie mi spolu nesedeli a potom jsem je spolu zacala mit rada.
#3704 Emulepapule: v tvd nedava smysl uz nic ale tesim se na enza s bonnie.
#3707 Car: jn .. taky sem se těšila že tam bude více Sterline a ono zas nic :D ..to maš jak s Damonem a Ellenou :D ta tam taky s nim byla chvilu a pak odešla uplne čůza :D …No uvidime, sem zvedava jak to všecko bude pokračovat a hlavně doufam že nekončíme 7 serii serial :( :/
#3715 Car#3714 kattyska1: jo no :D ti dva taky neměli pokoj a furt se scházeli a rozcházeli a mě tohle prostě nebaví, proto jsem bla vždycky toho názoru že nejvíc prostoru tam měli Stefan a Elena i když měli silnější a slabší chvilky tak vztahově to tam měli podle mě nejdelší a to ani Steroline podle mě nedožene kord zda bude po 7 sérii konec, já jsem taky zvědavá zda to utnou ale jak známe Plecku tak ne
#3716 kattyska1#3715 Car: no to máš pravdu.. viceméně asi 3 serie byli věnované hlavně Stefanovi a Elleně a ostatnim vždy jen aby se neřeklo :D
#3717 Car#3716 kattyska1: no právě :-D jako faktem je že v tý 3 si našla cestu k Damonovi ale to bylo hlavně proto, že Stefan byl prostě pryč no, tak to se dalo čekat , ale jinak nevím no i ten jejich vztah Stelena se mi líbil víc :.D
#3718 RoseMary#3717 Car: me se zase libila mnohem vic delena byli spolu dokkonaly teda dokud spolu byli.delena byl proste vzdycky muj nejoblibenejsi par ale ted se to zmenilo myslim ze je to asi tim ze nina v serialu uz neni a mam rada bonnie a enza teda pokud jim to sppolu vyjde ale pevne doufam ze jo jsou spolu proste dokonaly.nekde ted uz nevim presne kde jsem cetla ze by mely byt spolu a to je jedine dobre preju jim to.
#3719 Car#3718 RoseMary: a mě zase Stelena pač to byla ta pravá a epická láska a El apson nechovala jako kravka když pak se stala upírem tak byla opravdu nesnesitelná :-) ale každého názor, já jsem radši na tu upřímnou lásku a ne na to když se pořád někdo s někým schází a rozchází a umělě tomu tvoří ty vášnivý scény nevím no :-) pokud to tak Plecka s Dries chtějí tak spolju určitě budou o tom není pochyb
#3708 anndy: ja se nahodou na bonnie a enza tesim,je to daleko lepsi nez enzo a jeho premenitelka.caroline s rickem mozna taky nebude spatna.tu scenku pri ktere si bonnie s enzem padnou do naruci si prehravam porad dokola.
#3721 Car