Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
http://www.the-vampire-diaries.org/…interview-3/ vysvětlení :D
#2124 Goodies #2131 anndyKat bude stále připravená, nakopat to štěně :d To mne dostalo.
Kat bude stále připravená, nakopat to štěně :d To mne dostalo.
#2121 kráska: Tohle konečně utne ty spekulace, že to nebyla Elena ale Silas, kdo si vybral Damona… Bože, těším se na pátou sérii :)
#2119 hokuv: Knížky jsem četla zatím všechny, je to něco úplně jiného, stejná jsou tam jedině jména, protože hlavní postavy vypadají jinak a vůbec příběhy jsou tam jiné, objeví se tam sice Katherine a Klaus, ale nic takového co se děje v seriálu TVD tam není. Jsou pak ještě Stefanovy deníky, ty odpovídají aspoň popisu postav, ale tak něják to taky nesouhlasí. Těch je zatím 5 dílů a odehrávají se od roku 1864, takže o jeho seznámení s Katherine. Takže tolik ke knížkám :D S tim Klausem souhlasím s Ivčí, myslím že ve 4. sérii na něj změníš názor :D
Ale veď predsa to, že si Elena vybrala Damona nie je definitívne nie? Aj na konci 3.série si mala definitívne vybrať, keď si vybrala Stefana a zrazu to Plecka vymyslela tak, že to až tak „definitívne“ nebolo. A v poslednom rozhovore, ktorý poskytla po tomto finále vyhlásila, že Damon a Elena dostanú plnohodnotnú šancu na ich vzťah, ale to neznamená, že na úplnom konci seriálu sa Elena opäť nevráti k Stefanovi. „it always gonna be Stefan“ :-)
#2127 BARBARRKA #2128 Goodies #2132 kllenka #2135 kráska#2126 Wolfka123: Vzhledem tomu, že se seriál opravdu jen rámcově drží knižní předlohy, můžeme čekat cokoliv ............. osobně si myslím, že nějakou dobu bude Delena fungovat, minimálně dokud Damon nevysvobodí Stefana z bedny (kdo jiný by to udělal) a taky bude El potřebovat ochránce, když po ní půjde Kat. Což přináší otázku, jak chce Kat nakopat to štěně, když to štěně je upír, a to už docela zdatný :-) A jsem docela ráda, že se nám Bonnie nevytratí z děje, ty její čárymáry by mi chyběly :-)
#2126 Wolfka123: Moc by mi to nedávalo smysl, aby se ještě někdy vracela ke Stefanovi. Po tom, co si vybrala jeho bratra, se kterým se sbližovali tři série… Nevím teda, co by se mohlo odehrát, aby ji ruplo v bedně a zase nevěděla, koho chce… Tak snad nerupne v bedně ani Plecce a nebude z toho dělat Beverly Hills. Víc pravděpodobné by bylo, že se rozejdou, že by jim to nefungovalo, než že se vrátí ke Stefanovi.
#2129 Dadlaaa#2128 Goodies: myslim si, že tam Plecka přece jen nechá nějákou naději pro Steleny :D Já nejsem striktní Delena ani Stelena, ale musim uznat, že je mi vždycky jednoho z nich líto :( Tentokrát to byl Stefan a pak ještě skončí na dně lomu, tomu říkám bad day :D
#2130 Goodies#2129 Dadlaaa: Nevím no, mi bylo Damona líto tři série… S touhle vlastně čtyři, když mu celou dobu cpali do hlavy, že je s ním Elena jen kvůli poutu… Mi by přišlo padlé na hlavu jí po tom všem sbližování, co mezi nimi proběhlo, vracet ke Stefanovi. Když byla člověk, tak jsem to ještě brala, i když jsem doufala, že to nakonec bude Damon… No a teď když je upír prostě patří k Damonovi, s ním si to upírství může užít a jak sama řekla, s ním se cítí nejvíce naživu…
#2134 Dadlaaadíky za článek. vůbec by mě nenapadlo, že to s tím dvojníkem Silase připravovali tak dlouho, bylo to spíš jak vycucaný z prstu na poslední chvíli, aby na konci série zůstalo moc otázek. a že by konečně v 5. sérii měl být Damon šťastný – no uvidíme, snad.#2121 kráska:
#2126 Wolfka123: Vůbec si neumím představit, aby si El jen tak vybrala zpátky Stefu. To potom může tajtrdlikovat do aleluja-hop sem hop tam (Damon-Stefan)…až do 10 serie. A věřím, že na to by mohl potom koukat jen člověk co má pevné nervy a pěknou zásobu utěšujících prostředků. Škatulata batulata, se dají hrát jen chvíli. pak je to nuda a nic nového pod sluncem. Je pravda že jsem na D a E čekala dost dlouho, a asi straním. Ale pro Stefu, by bylo dobré nastínit nový vztah(např.Kat), a do toho rozvíjející vztah D a E…už jen proto, aby se seriál trochu posunul dopředu.
#2133 Goodies #2143 ljarosova99#2132 kllenka: Přesně… To by Elenu mohli rovnou vyhlásit za největší pipku roku, kdyby si zas vzpomněla, že se vrátí ke Stefanovi. Myslím že ty čtyři série jejího rozhodování už stačily… Jak píšeš, je na čase, aby se to někam hnulo!
#2130 Goodies: Já jsem to jen tak plácla, protože známe Plecku, je schopná spousty věcí :D Nicméně i já jsem ráda za Delenu, ta jejich scéna ve finálový epizodě byla úžasná :D Jen taky doufám, že i Stefan bude štastný, že mu někoho najdou :)
Přesně ! taky si nakonci 3.série vybrala a pak jak to dopadlo …#2126 Wolfka123:
No ted' nejvíc věřím v Klaroline a samozřejmě možná na konci bude stelena !!!
#2137 kllenka #2138 kllenka#2136 kráska: tak potom toto nazývám být zaseklá.....kam by se to jako pohnulo??? Kde vidíš pointu a rozuzlení? Stelena -fajn(a co tam jako bude?-projíždění na motorce a vyznání lásky).Co ostatní postavy?????Ty jen Stelena…bla bla…Rozumný člověk bere v potaz celý seriál(o čem je,co se odehrálo),postavy…U tebe je jasný konec že???? Viz. Stelena v první serii. Já chci konečně posun…Nebo když tě to tak ba, pusť si deníky od začátku.
#2141 Goodies#2136 kráska: když stelena, tak Car a vlčí chlapec ne???
Ano, ale ve městě je plno lidí kteří neví že nějaká bonnie umí kouzlit atd… A musí to mít přeci reálný podklad ten jeho návrat. Těžko vytroubí do světa že jerr umřel a ted najednou pujde na panáka do grillu. #2113 Goodies:
#2142 Goodiesjjj tak jsem to myslela :-) pro veřejnost :-) #2115 Ivčí: