The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

kllenka

#2098 Goodies: to já se zase usmívala jak blázen…a minimálně 10× přetáčela…no je to drahoušek :-) Jsem zvědavá a doufám, jak nám ukáží ten jejich vztah .....doufám :-)

17.5.2013 | 20:31:48
anndy

nemyslím si, že to bylo myšleno nějak zle#2100 lenulka73:

17.5.2013 | 20:36:22
kllenka

#2100 lenulka73: myslím že si hned popudlivá, musíš pochopit, že si nechceme kazit dojem po shlédnutí finále. Ale opravdu stojím za Goodies, delena vážně proběhla. A jsem si jistá, neboť o tom rozhodnutí všude psali. Jinak by zase J.P. mlžila…jako s tím poutem. .....Zkrátka, Damon snad může být šťastný…tedy až zachrání brášku, ten pro něj také mnoho znamená…

#2105 lenulka73
17.5.2013 | 20:40:25
kllenka

#2097 Goodies: nenechám si zkazit dojem :-D S dobrým pocitem to léto přečkáme a jak začnou s 5 řadou tak koukáme, no ne?. … A očekávám D a E vztah…tedy :-)

17.5.2013 | 20:53:02
lenulka73

#2103 kllenka: No já si nepřeji nic jiného, moc jsem doufala v Delenu a hlavně v to jak píšeš, že bude Damon šťastný. U jejich scény jsem brečela nejvíc :) Bohužel ale známe Plecku a tak pořád čekám nějakou kudlu do zad :(

#2106 kllenka #2107 TNoty
17.5.2013 | 20:54:48
kllenka

#2105 lenulka73: Plecka by byla bombardována. .....No dle toho co píší ohledně 5 řady, se Elena rozhodla. A tak to beru.

17.5.2013 | 20:58:07
TNoty

#2105 lenulka73: myslím,že to Goodies nemyslela vůbec špatně :) a už vůbec nééé proti tobě :)

17.5.2013 | 21:08:52
TNoty

Já věděla,že bude Delenička :) a typovala jsem smrt prvně u Bonnie,ale to mi někdo vyvrátil,že je to jediná čarodějka a potom jsem myslela,že umře Katharina…no od pravdy jsem nebyla daleko…docela by mě zajímalo co budou dělat dál když nemají čarodějku,ale je pravda,že Bonnina postava už se nějak nedala moc rozvíjet…takže bylo načase natáhnout bačkory :D

17.5.2013 | 21:11:25
Goodies

Já jsem to tedy opravdu nemyslela špatně, protože ani nevím přesně kdo s tou teorií s Rickem přišel… Ale popravdě to prostě bylo přitažené za vlasy… Plecka sice mlží a natahuje, ale vždycky všechno tak nějak dává smysl a když už se něco stane, tak to tak prostě je… Nakonec i to pouto fungovalo tak, jak mělo… Eleně ovlivnilo jen chování, ne to, co k Damonovi cítila. A naše teorie, že Damon jí řekl, že by byl šťastný kdyby to, co k němu cítila, bylo opravdové a teď jsme se v tom pitvali, že mu řekla, že ho miluje jen kvůli téhle větě… Taky jsme to různě kombinovali a nakonec to bylo vlastně jednoduché… Jestli mě teď všichni pochopili tak, jak jsem to myslela… :D Celou sérii jsem snad ani nedoufala, že to nakonec dopadne dobře, ale teď jsem si prostě jistá ;)

17.5.2013 | 23:37:43
kllenka

Ke 4 řadě, .....začátek super, od půlky hrůza…a konec finále sprcha všech tajemství venku až na jedinou zápletku. Stejně mám pocit,jako že… vlk se nažral ale koza zůstala celá. Jsem ráda za delenu i za ostatní rozuzlení, ale delena v jedné minutě…prostě sice dojemné, ale tak nějak fofrem sfouknuté. …No…tak uvidíme jaká bude 5 řada…

#2111 Goodies
18.5.2013 | 13:51:41
Goodies

#2110 kllenka: No jo no, nacpali si toho do posledního dílu hodně, takže Delena to trošku odskákala :( Ale já to Elenino vyznání Damonovi stejně obrečela a do toho jsem se smála :D V páté řadě už konečně budou spolu, tak se aspoň bude na co dívat ;)

18.5.2013 | 19:31:45
ljarosova99

Tak díl celkem ušel,ale myslím si že jak už tu bylo psáno, bylo tam toho moc co se muselo ,,ukončit,,. Několik věcí mi tak nějak nejde do hlavy. Bonie byla mrtvá už dávno ale i tak ve chvíli kdy dával stefan silase do auta tak to ještě nechrastilo. Nějak mi to s tim stínem taky zatim nedává smysl,ale alespon víme o čem bude další řada. Lidská Kate? Přijde mi to na jednu stranu divné,jako kdyby chtěli nějak vrátit elenu ale nechtěli ji kvuli divákům nacpat lék (myslím že by na to dost z nás přestalo koukat). Mne roli Kate kazí to,že ji hraje Nina,nemám moc ráda dvojrole. Delena – super,ale opravdu krátká :-) Klaus – chybělo mi nějaké to vydírání za pomoc damonovi ale to co řekl Caroline, to bylo snad nejromantičtější gesto co jsem v téhle serii viděla. Jerremy – fakt mám radost, myslím že u něj pujde návrat i okecat – ztratil se na ostrově (nebo bla bla) a v tom domě při požáru nebyl,jen si to všichni mysleli. Ale celkem mi chybělo že se to elena v tom díle nedověděla. Škoda že tam nenechali ještě Ricka :-) Matt a Rebekah – celkem dobrý. Myslím že ten díl mohli natáhnout alespon na hoďku a půl vyjímečně. Jinak serie celkem nic moc. Bonnie – někdo to být musel a zrovna ona mi fakt chybět nebude,čarodějka se nějaká najde. Souhlasím s kllenka – začátek dobrý prostředek na … a konec super. Takže teď jen přečkat do podzimu :-(

#2113 Goodies
18.5.2013 | 22:16:41
Goodies

#2112 ljarosova99: Jen nechápu, proč by měli návrat Jerra nějak okecávat. Však ho Bonnie vrátila kouzlem, tečka. Proč by neměl být v tom domě, když ho Elena spálila?

#2115 Ivčí #2139 ljarosova99
18.5.2013 | 22:25:02
hokuv

Ahoj, rád bych se zde zeptal někoho kdo četl knihy a ví jak to všechno dopadne?Důvod je takový, že jsem před týdnem úplnou náhodou viděl kousek prvního dílu a přišel mi zajímavý.. ze zvědavosti jsem se podíval na další až jsem ted dojel 3.serii! První 2serie se mi líbily ta třetí už mi přišla nějaká předivnělá(hlavně že Elena bude upír atd..) A jelikož jsem fanouškem Stefana(čili i páru S+E) a chci aby byl Klaus zlikvidován. Tak by mě akorát naštvalo, když bych musel sledovat všechny další díly a serie a ono to všechno nedopadlo tak jak chci já! Proto bych rád poprosil někoho, kdo četl ty knizky a vi jak to dopadne, at mi treba o tom napise do zprav!Teda pokud je tento seriál dělán podle těch knih vůbec! Díky moc ;)

#2115 Ivčí #2116 Goodies
18.5.2013 | 23:41:38
Ivčí

#2113 Goodies: Jako na veřejnosti.. Přece všichni si myslí, že je mrtvej, i třeba tetičky nebo babičky nebo tak, no tak to musijou nějak okecat na veřejnosti, když se někdo bude ptát, ne všichni vijou, co se v MF vlastně děje..

#2114 hokuv: Já jsem četla jenom první knížku a už tam mi došlo, že to podle knih není. Každopádně všichni jsme chtěli, aby byl Klaus zlikvidovanej, když jim dělal zlo atp, ale uvidíš sám, že změníš na Klause časem názor.. :) Dej tomu šanci.

#2117 Goodies #2119 hokuv #2140 ljarosova99
19.5.2013 | 0:04:48
Goodies

#2114 hokuv: Seriál není vůbec podle knížek a jak to dopadne, to nikdo neví… Ale teď skončila čtvrtá série a Elena si definitivně vybrala Damona ;) A na podzim se bude vysílat ještě pátá řada, která už zřejmě má být poslední.

#2119 hokuv #2120 hokuv
19.5.2013 | 0:05:10
Goodies

#2115 Ivčí: Jo takhle… Tak všechny ovlivní a bude klid :D Jako mě takové věci už ani nedocházejí, jsem přehlcena informacemi… A nebo už si prostě takových věcí okolo nevšímám, to by z toho jeden zblbnul…

#2118 Ivčí
19.5.2013 | 0:07:16
Ivčí

#2117 Goodies: Mně zase obvykle nedochází ty očividný věci :D Naštěstí se to tady vždycky nějak objasní :)

19.5.2013 | 0:24:00
hokuv

#2115 Ivčí:
#2116 Goodies: Diky vam moc za rychlou odpoved,tak rychle jsem to ani necekal!Muzu se zeptat co je teda v knihach kdyz serial podle nich neni??

#2125 Dadlaaa
19.5.2013 | 0:42:14
hokuv

#2116 Goodies: Jinak to jsem čekal že si asi vybere Damona( girls like bad guys..,leč pro mě nevhodný) podle ruznych diskuzi a poslednim dile kde ji ovlivnil na silnici,a mozna že už ji špehoval s tou mlhou v prvnim dile na hrbitovu nez ji potkal Stefan.. No uvidime jak to vsechno vlastne je zamysleno.. :)

19.5.2013 | 0:56:03

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama