The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

TNoty

#2060 Goodies: hlavně má štěstí u Iana…Stefíka bych i oželila ;) .....

12.5.2013 | 21:44:06
TNoty

jinak já prostě nevěřím,že by mohla být Stelena! Už jednou si vybrala a kdyby odmítla zase Damona tak bych Plecce snad napsala i výhružný dopis!! :) Ať kouknu na jakékoliv video vždycky ale vždycky si řeknu,že jinak to dopadnout nemůže! Když řekl Ian na bloody night,že miluje Damon Elenu víc než Stefan,věřím,že nám chtěl naznačit,že to tak dopadne…Damon a Elena :) jiný konec prostě neberu! Na finále se moc těším. Jestli budu Bonnie mrtvá na dobro mě nějak strašně nezasáhne,nejspíš mi to bude jedno :( tahle postava mi nikdy nepřirostla k srdci :(

#2063 Goodies
12.5.2013 | 21:51:55
Goodies

#2062 TNoty: Bonnie taky celkem oželím, ale i tak mi to bude dost líto. Je to jediná čarodějka, co mají. A když potřebovali pomoct s něčím fakt velkým, tak šli za ní… No jsem zvědavá, jak bez ní půjdou po Silasovi… Jinak pro mě to bez Deleny nemá vůbec smysl ta další řada, viz více v obecné diskuzi :D

#2064 kllenka
12.5.2013 | 22:08:38
kllenka

#2063 Goodies: Myslím že si zasloužime konečně slyšet El, jak říká že chce Damona! Za mě už třeba proto-že jsem přetrpěla 4 řadu chaosu a nudy…a to jen proto,že také čekám na D a E. Jestli to nebude, tak –5 řada,ať si začne třeba v prosinci…nijak mě to nezasáhne.

13.5.2013 | 6:04:29
evice

hmm tak vám nevím lidi, už cca od 2 série jsem si byla jistá, že nakonec Elena velkolepě skončí s Damonem. Přece jenom k tomu všechno směřovalo. Teď mám ale obavy, že vzhledem k rozchodu Iana a Niny, i kdyby nakonec byla Delena, tak to velkolepé nebude, protože se jim budou snažit ty scény upravit :-( Rozchod už je prý oficiální a rozešli se už někdy začátkem března – od té doby mlží a s potvrzením čekají až skončí 4. série. Jsem zvědavá s jakým důvodem vyrukují :-(

#2066 Goodies
13.5.2013 | 10:32:47
Goodies

#2065 evice: Hm, tak to mě mrzí. Pořád jsem doufala, že to nakonec nebude pravda :( No jestli k tomu i nějak upraví děj deníků, tak to fakt poserou… I když je pravda, že i já to budu vnímat jinak (pokud bude Delena), když vím, že už nejsou spolu. Kurňa, ale celé řady jsou v seriálu od sebe a chodí spolu, a teď když může konečně nastat Delena, tak se rozejdou… Tak jsou normální? :( :D

#2067 kllenka
13.5.2013 | 10:48:59
kllenka

#2066 Goodies: no..tak lidi se rozchází a zase dávají dohromady…třeba si zase nějak k sobě najdou cestičku a budou si bližší :-) No ještě že v tomto ohledu jsem optimista :-)

13.5.2013 | 11:46:58
anndy

no nevím jak to teda s tím rozchodem je – na fb bylo video z nějaké konference nebo co to bylo, a Ian tam prý říká, že není single – takže buď to byla kachna nebo už má novou

#2070 kllenka
14.5.2013 | 10:36:32
anndy

nejvíc mě v promu dostává Kol – jak moralizuje, nevím, kdo víc jak 1000 let řádil na zemi a likvidoval co chtěl (teda asi trochu míň, když hajal v rakvi)

14.5.2013 | 10:37:52
kllenka

#2068 anndy: já jsem teď zase četla, že to sice vypustil, ale v jiném smyslu…a že je to fáma…myslím, že je to vše naschvál vzhledem k finálovému dílu…alespoň mě to tak připadá..

#2071 Goodies
14.5.2013 | 11:20:49
Goodies

#2070 kllenka: Já si taky myslím, že to tutlají a čekají na konec série. Ta informace o jejich rozchodu už proběhla celým internetem, to nebude jenom tak…

14.5.2013 | 13:26:45
anndy

Bonnie jako duch už nemá žádnou moc?? to by teda v tom případě neměly mít ani ty čarodějky – těch 12, a nebo jsem to jen blbě pochopila, když Kat jen vyhrožovala. a podle toho spoileru to fakt vypadá, že Damon dostane vlkodlačí jed – na hryzanec to nevypadá, takže asi lovec nějak zaúřaduje, lék je v MF – Klaus :-)#2072 lenulka73:

#2074 lenulka73
15.5.2013 | 11:05:09
lenulka73

#2073 anndy: Kde to vidíš, že nemá moc? Mě to podle proma přijde, že ty čarodějky mají až moc moci :-(

#2075 anndy
15.5.2013 | 11:39:37
anndy

ten výraz Bonnie, když jí Kat řekla ať to teda udělá (to rozdrcení hlavy nebo co) – ale je to jen pocit. Bonnie by měla být nejmocnější a stejně furt nic, je to jak na houpačce – nedokážu to – nasaje nějako moc – dokážu vše – a nic#2074 lenulka73:

#2076 lenulka73
15.5.2013 | 12:27:14
lenulka73

#2075 anndy: aha to myslíš, mě to přišlo jako že do toho přišli lidi, tak nemohla nic udělat a Kat se mezitím zdejchla :)

15.5.2013 | 13:04:37
anndy

z FB – nevím co je na tom pravdy

1. Nový seriál The Originals sa začne v CW vysielať až v roku 2014.
  2. Katherine a Elijah sa tiež objavia v novom seriály.
  3. Silasovi a Bonnie sa nepodarí vykonať to smrtiace kúzlo a tak sa viac o jeho minulosti a dôvod, prečo chce zomrieť dozvieme až v 5.sérií.
  4. V 5.sérií sa konečne dočkáme bozku Caroline a Klausa.
  5. Klausovo dieťa veľmi ovplyvní vzťah medzi Klaroline.
#2083 lenulka73
16.5.2013 | 19:22:43
Goodies

#2078 katus204: Alaric má tak málo jo? :-O A proč chcou všichni proboha zpátky toho Kola? Ten tam byl celkem snad v pěti dílech…

#2080 TNoty
16.5.2013 | 20:45:54
TNoty

#2079 Goodies: taky koukám jako blázen! Bonnie bych ještě pochopila,ale Kola???? Ten tam opravdu byl jen do počtu…co by kdo s toho jako měl? trochu nechápu!

16.5.2013 | 21:14:46

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama