Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2078 katus204: taky nechápu? jako proč mají alarick i jeremi tak málo? i tu lexi bych pochopila víc než kola!!!
Nechápu. Kol je … :-) A hlavně v seriálu nebyl snad dohromady ani hodinu. no jo no. Já bych brala Jerra a nebo Alarica. Bonnie mi ani chybět nebude,nevim,nějak jsem ji nemusela a manžu už alespoň nebudou chytat nervy když začne ,,čarovat,, To div nerozbil telku :-) Nesnášel jak to prožívala. Tak aspoň bude klid. S Alaricem v zádech by se z Damona stal totální alkáč :-) Jojo, ještě pár hodin a budeme chytřejší a taky naštvanější.
#2077 anndy: tak první bod bude blbost http://www.the-vampire-diaries.org/…-schedule-2/ Pěkně nám to rozdělli, TO ve středu a TVD v pátek :)
Pěkný díl. Ale megasuper finální díl? To asi ne. Osobně mě mnohem víc dostala minulá epizoda, to lítaly emoce jako blázen. Jako jo, Silasovo odhalení se Stefanem na konec bylo překvapení, z Deleny mám radost, z Jera mám radost, ale… Já nevím, buď jsem moc čekala, nebo jsem vůči VD už nějaká otupělá. Prostě na finální díly 2. a 3. série to nemá. …Ovšem lidská Katherine, na tu se těším :D No nic, asi se na to podívám ještě jednou, jestli mi to trochu vylepší dojem :)
díl jsem viděla zatím bez titulků a docela masakr – chudák Jerr, tomu asi fakt žádný vztah nevydrží (3 holky, 3 mrtvoly), je mi líto i Stefana. jen to s těma dvojníkama nějak přehání – sice to byl zvrat, ale je to dost pošahaný. tak už víme o čem bude 5. série, pochybuju, že „sobecký“ Damon nebude chtít bratra zachránit (teda hned jak na to přijde). nejdojemnější moment kupodivu byl, kdy se Damon bavil s Rickem a ten pak zmizel – to mi tekly slzy. a Kat – to bude asi zajímavý :-)
taktéž jsem shlédla zatím bez titulků,…5 řada může být zajímavá.Podezíravý Damon Silase určitě prohlédne. Jinak Stefa.....myslím,že pro něj bude Kat(teď už lidská).Ty dva by mohli být spolu. A Damon a Elena…uvidíme jak se to bude vyvíjet. Ty dva mám spolu ráda.....mám radost.:-) Ještě to pustím s titulkama. Ale malá připomínka, jak už tu zmiňovala Maroola- na finál.díl,trochu moc strohý. Ty určité scény mohly být lépe propracované, aby se to dotklo u srdíčka…trochu to odflákli…tedy, tak to cítím.
#2087 anndyodflákli Klause – přišel uzdravil, a kdyby nebyla ta scéna Klaroline, tak se tam jen mihl. mně se to líbilo – akční, dojemný, smutný – na to jak vypadala téměř celá 4. série, tak jsem ráda, že to dopadlo tak dobře. no už vidím, jak pátá série zase všechno otočí a žádná Delena nebude :-(#2086 kllenka:
Tak já už jsem psala vedle, ale tady budu taky reagovat…mě to naopak oproti většině nadchlo. Jediný,co bylo odfláklé byla „zápletka“ s jedem, protože to bylo fakt děsně rychlý. Ale scéna s Klausem a Karoline? jak jí říkal že chce být její poslední láska a že jí dovolí tu její první,to bylo tak dojemný. a všechno ostatní pro mě taky…já to fakt tentokrát prořvala a jsem s emocema spokojená :-) a těším se na pátou sérii.
No, musím se přiznat, že jsem ten díl taky celý prořvala… Já jsem teda byla dojatá skoro pořád… A jsem nadšená z Deleny, fakt že jo!!! Po všech těch řadách… po jeblém poutu… po tom věčném žvanění, že Damon pro ni není dobrý… Jsem happy :) Ono to fakt jinak ani dopadnout nemohlo! I když mi to připadalo trochu rychlé a odbyté :/ Akorát jsem zklamaná, že se nevrátí Rick, tak mi to tam celé oživoval ty dva díly a zas prd :( Jeremy mě nezajímal nikdy, takže z jeho návratu moc nadšená nejsem. Spíš se musím přiznat, že mi bylo hrozně líto Bonnie… A nevím, jestli už jsem úplný ichtyl, ale já jsem to s tím Silasem nepochopila! Jak je dvojník? Jako čí? Stefanův? Vždyť se může ukázat jako kdokoliv, ne? Musím se na to asi podívat znovu, protože jsem to fakt nepobrala…
#2090 anndySilasova pravá tvář je ta stefanova, takže stefan je dvojník – silas prý musí mít i smrtelnou podobu – tak jí má aspoň jako jiný tělo, ale jestli jsou i nějak propojení to netuším. jinak souhlas s tou Delenou – cítí takový zadostiučinění po 3 sériích#2089 Goodies:
#2091 lenulka73#2090 anndy: no jak nad tím právě přemýšlím, tak Silas potřeboval Stefana dostat pryč aby ho někde zachoval živého a nikdo ho nehledal. Co když to nebyla Elena ale Silas? :-(
#2092 Goodies#2091 lenulka73: Jak už jsem psala v obecné diskuzi… To už mi příjde moc. Nemyslím si, že by tohle Plecka udělala, když na to všichni tak čekali… Navíc jasně řekli, že si v tomhle díle Elena konečně vybere. Takže to beru jako fakt. A taky, když už jsme u toho spekulování. Tak hned v prvním díle 5té řady by zjistili, že to nebyla Elena… By snad řekla, že o ničem neví, ne? Kdyby se na ni Damon třeba sápal… A hned by byli všichni v pozoru a zjišťovali, kde Silas je a volali Stefanovi… Myslím, že Silas nebude chtít, aby někdo věděl, že je to on a ne Stefan minimálně několik dílů, aby mohl dělat zmatky. Takhle by se hned prozradil.
#2093 Kitiara#2092 Goodies: jako jo hnedka by se takhle odhalil to je pravda… ale přišlo mi to takové vtipně blbé… jak se tam objevil jako Elena… jako hahaha Elena a jsem vlastně dvojník, takže Stefan se zeptá to je tvoje pravá podoba a on ne a promění se v něj… jako proč tam přišel teda jako Elena nebo to byla jen prostě sranda ze strany Silese…:)
no jak tady čtu, tak smysl by to dávalo – pravá tvář silase je stefan, ale aby mohl stefan zmizet a nikdo ho nehledal, tak si Elena vybere Damona. pěkný hnus, ale plecce by se to podobalo. jenže co potom s pravou Elenou (která by v této teorii pořád byla s Kat). Doufám, že si silas jen hrál a Delena byla skutečná, protože jinak je to ještě horší než to zasr… pouto.
#2095 Goodies#2094 anndy: Výše můj příspěvek proč si nemyslím, že by to tak mohlo být… Nevěřím, že by tohle Plecka udělala, když už většinu fanoušků naštvala s poutem a tohle, jak říkáš, by bylo mnohem horší. Provalilo by se to hned v prvním díle nové řady a většinu by tím pěkně nakrkla, tudíž by i riskovala sledovanost… Styl, jakým to Elena říkala… A taky pochybuju, že by Silas nějak stál o líbačku s Damonem :D
#2096 kllenka#2095 Goodies: jj souhlasím.....delena proběhla(jen aby pokračovala-konečně je tu šance), Elena se mi líbila-zase si šplhla s tím svým chováním :-) Silas má volné pole, ale stejně si myslím, že podezíravý Damon na to přijde. Na Kat jsem zvědavá, bude to super a myslím, že je tu varianta…že by se mohla dát dohromady se Stefou.(tedy až ho najdou) No a na závěr, zbožňuji Damona ,jak se zatvářil u té hlášky se sedmikráskou :-) Já ho prostě žeru. :-)
#2097 Goodies #2098 Goodies#2096 kllenka: Nechápu, proč to vůbec někdo zpochybňuje. Podle mě by to teda nedávalo smysl. Jako přiznejme si, že jsme se sice bály a už jsme ani nedoufaly, že Damon bude někdy šťastný, ale stejně si po tom všem nikdo (z Delen) neuměl představit, že by to mohlo dopadnout jinak… Myslím, že přesně k tomuto závěru to celou dobu směřovalo… Teď když si zpětně uvědomím, proč pořád dokola Damonovi podsunovali to pouto a to, že ho Elena opustí, jakmile ho zlomí… Plecka jenom natahovala, ať to není hned happy end. Teorie jako s tím, že zkameněli Ricka a ne Silase, zas někdo až moc kombinuje…
#2100 lenulka73 #2104 kllenka#2096 kllenka: Miluju všechny jeho gesta a celou postavu Damona ;) Vždycky to vypadá tak blbě, když něco vymyslí, ale nakonec všechno myslí dobře… A to jak Eleně vysvětlil, proč nechce být člověk… já u toho tak bulela, přišlo mi to hrozně smutné a dojemné a tak romantické :)
#2101 kllenkaTak jsem konečně viděla ten poslední díl, a musím říct, že byl úžasný!!!!!!!!!!!!! Jako klobouk dolů před Pleckou, že nakonec vymyslela něco smysluplnýho a navíc takovýho co nikdo netipoval. Teď zpětně chápu, že 4 řada byla prostě jenom natahovačka a ke starému dobrému TVD se vrátíme v 5. řadě :-) Těším se na to. Jo a ještě teda musím říct, že Ian a Nina jsou opravdu profesionálové každým coulem. I když tohle se natáčelo v podstatě v době kdy byli čerstvě rozejití, tak Deleně jsem všechny scény sežrala i s navijákem a dokonce tam bylo i to staré známé jiskření!!!!
#2097 Goodies: No tak to se omlouvám, doteď jsem měla pocit, že sem každý může napsat svou teorii jak by to mohlo být dál :-( Jedna teorie z několika mi nevyjde a hned jsem za blba, vám se to asi nikomu nikdy nestalo a vše jste uhodli… Mějte se tady hezky…
#2102 anndy #2103 kllenka