The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

kllenka

#2159 Wolfka123: tak s tímto bych dříve i souhlasila. A přála to škodolibě El zcela od srdce, když byla člověk.....Bohužel nyní jako upír mě ta holka baví.....a prostě se začíná chovat dobře. A vedle Damona mě zkrátka sedí. Takže nyní prostě fandím vztahu El a D, a myslím ,že s Damonem si užije spoustu překvápka :-)

22.5.2013 | 14:40:03
anndy

El sice chtěla být člověk, ale to ještě měla bratra, a vše mělo být zase normální. ale čím víc si připouštěla city k Damonovi, tím víc chtěl být s ním, a věděla, že s ním může být „čímkoli“. se stefanem by to bylo pro upírku horší.

jak už tu holky psaly – Jako vítěz je vždy Elena. Jeden bratr a pak druhý. když se tak dívám na deníky od začátku v tv, tak je vidět, jak se Damon pomalinku mění – ze strašnýho monstra (který vlastně chce zpátky jen svou lásku) se postupně stává ten náš Damon – co pořád někde číhá a neváhá pomoci (ikdyž ještě pořád mezitím ubližuje, protože si nechce vpustit všechny city, a když jsem viděli vypnutou Elenu, tak se nemusíme ani divit, čeho je vypnutý upír schopen)

22.5.2013 | 15:25:34
Goodies

Všechno je to o tom, že už Elena dávno není člověk… Někdo tu píše důvody pro Stelenu někdo pro Delenu… Přiznám se, že i ty pro Stelenu beru, ale bohužel už ne pro tuto sérií a vzhledem k tomu, co se stalo a jak se to celé v téhle sérii vyvinulo. Jak už jsem jednou psala, ještě ve trojce jsem pochopila, proč si vybrala Stefana, ale teď už je z ní upír… Teď už taky dokáže pochopit, proč byl Damon takový jaký byl a co obnáší život upíra. A o tom to je… Pokud už tedy opravdu zůstane upírem, tak jednoznačně pro mě patří k Damonovi. Nebudu tady všechny ty důvody znovu vypisovat, ale ten největší si prostě neodpustím – Stefan by s ní jako s upírkou nejspíš ani být nemohl, nelíbí se mu, že má i temnější stránku… Když ho Elena konfrontovala s tím, že takovou ji milovat nemůže, tak neřekl nic… A já bych si taky nevybrala někoho, s kým bych se cítila jako rozbitá hračka…

22.5.2013 | 15:34:22
I like Stefan

Tak tady to zase vře a bez mého přičinění :D. No mně se třeba líbilo (nebo teda nevadilo mi), že si El vybrala Damona, v jiných seriiích by mi to asi vadilo, ale ne tady, protože se mi zdá, že Stefan už to stejně tušil a překonal to a když to překonal on tak já taky, mne jde stajne jen o nej (z trojůhelníku), takže já jsem si ještě říkal " No dobře , že si Stefan nevzal lék (mě se líbí všechny jeho části ) teť hezky odjede do Portlendu … ". A ono ne odjede se potápět :D, Jinak Silas, no nemohli vybrat hezčí podobu (Jenom by m,ně vždycky zajímalo jak to sakra vymyslí protože to by mě nikdy nenapadlo :d) :D. Takže já jsem se závěrem skoro na 100% spokojen. Říkám skoro, protože je mi líto Kat, ona nikdy nechtěla být upírem a zrovna to se jí musí stát možná pro ní nejhorší věc.

#2168 kllenka #2169 BARBARRKA #2174 TNoty
22.5.2013 | 16:16:17
I like Stefan

Doplnění : Mě se líbi všecghny jeho části upírství

22.5.2013 | 16:18:12
I like Stefan

Ježiši tam je chyb, no tak si jich nevšímejte :D Zavinil to pokus o rychlost

#2167 anndy
22.5.2013 | 16:19:46
anndy

teda klobouk dolů – tohle bych od tebe nečekala. a pak, že tady nemůžeme žít v symbióze :-) #2166 I like Stefan:

#2171 I like Stefan
22.5.2013 | 16:35:21
kllenka

#2164 I like Stefan: líbí se mi tvůj názor na věc, i když je zcela odlišný v nějakých bodech,než ten můj. Ovšem super vysvětlení proč,jak a z jakého důvodu…atd. …Smekám :-)

#2171 I like Stefan
22.5.2013 | 17:54:36
BARBARRKA

#2164 I like Stefan: Připojuji se ke smekání :-) ........... jen, nemyslel jsi, že Kat nechtěla být člověkem?

#2170 I like Stefan #2171 I like Stefan
22.5.2013 | 18:22:22
I like Stefan

#2169 BARBARRKA: :D Jo Jo myslel jsem to tak :D

22.5.2013 | 18:45:43
I like Stefan

PS: to děkuji je pro všechny tři

22.5.2013 | 19:05:39
Maroola

Tak mně se teď Stefan vyloženě líbí(myslím tím jako postava), jak říkám – s Elenou si vyloženě neprospívali. Jak jsem ho ve druhé a třetí sérii nesnášela, tak musím přiznat (jakkoliv jsem se těšila na Delena konec), že v posledních dvou dílech byly nejlepší a pro mne nejdojemnější scény zrovna se Stefanem. V předposledním dílu scéna, kdy se znovu setká s Lexi – You must be kidding me – to mi tekly slzy jako zasloužilý plačce…a v posledním dílu scéna, kdy vyslechne Elenino vyznání Damonovi. To jsem taky brečela, úplně mu bylo ve tváři a očích vidět, jak mu v plné síle došlo, že on a Elena už se nikdy nevrátí. Bylo mi ho strašně líto :(… Takže…takže prostě zmydlíme Plecku, protože Stefanovu postavu píše jak ponocnej – jednou je na zabití, podruhé ho člověku je líto. Prostě ode zdi ke zdi :D

#2175 TNoty
22.5.2013 | 19:33:49
TNoty

#2164 I like Stefan: i přes občasný chyby jsme to všichni pochopili ;) …každopádně taky souhlasím…ten konec nečekal nikdo a i mi bylo Stefíka líto…jsem zvědavá jak mu to půjde jako Silasovi a od tý doby co není s Elenou je i normální :)

22.5.2013 | 19:49:59
TNoty

#2173 Maroola: to mě taky teda normálně trhalo srdce jak seděl a poslouchal a Lexi ho držela za tu ruku…to mi bylo do pláče :( ale zase je frajer,že se nad to povznesl a chtěl odjet…i když to dopadlo jak to dopadlo…těším se na další sérii… :)

#2176 anndy
22.5.2013 | 19:52:01
anndy

i Damon zamýšlel po minulým rozhodnutí eleny odjet, ale taky mu to jaksi nevyšlo. přesně u té scény mi ho bylo taky líto, ještě že tam byla Lexi. Damon se jen zpovídal Rickovi na hřbitově. prostě mi to celý přijde skoro jak přes kopírák, i ty hlášky se pořád opakují. ale je fakt, že nejradši mám Stefana, když táhnou s Damonem za jeden provaz #2175 TNoty:

22.5.2013 | 20:03:42
BARBARRKA

Ta scéna mi taky trhala srdce........ seděl tam jak hromádka neštěstí a nemohlo mi ho nebýt hrozně líto ...... a pak ten závěr s bednou a Silasem, to si fakt nezasloužil. Takže doufám, že to bude Damon, kdo ho vysvobodí a že je to zase dá dohromady … jako vždy a navždy (jak říkávala Rebekah) :-)

#2180 TNoty
22.5.2013 | 20:27:27
Dadlaaa

Mně se od začátku líbí oba. Stefan s tou jeho typickou depresivní povahou (pokud není rozparovač) a Damon je zase absolutně spontání :D A když spolu táhnou za jeden provaz, tak je to vážně nejlepší :D

22.5.2013 | 20:41:16
kllenka

#2171 I like Stefan: není zač :-) ocením jiný názor i když je odlišný od mého, ale dává smysl. Bez problému jsem pochopila tvůj náhled a beru ho.

22.5.2013 | 21:19:37
TNoty

#2177 BARBARRKA: to jo…chudák,ten jeho výraz jak se potápěl :( taky to mohl odskákat někdo jiný…ale určitě se na to brzy přijde,že se Stefík pořád dokola topí :)

#2181 I like Stefan
22.5.2013 | 21:22:31

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama