The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

I like Stefan

#2180 TNoty: Na druhý straně, kdyby to odskákal nikdo jiný tak, (musím uznat) už by to nebylo takoví srdce rvoucí. Skrátka i když mi bylo Stefana líto, tak to musel být on, navíc komu jinému by se Silas ukazoval, naštestí Stefan je upír, takže neumře (což mne uklidńuje :D i kydž topit se a topit se no nic pěknýho teda :( ) ,.jenom se mi dnes zdál sen, že to Damon zjistí a nenajde ho a ani tu bednu a že si budou myslet, že ho odnesl proud (nebo něco skráka sny jsou nedomyšlený :D) a pak byl Stefanův pohřeb (bez těla) . No a Stefan se na něj díval z povzdálí a nemohl tam, protože ho dřív našla Kat. , která se domluvila s Silasem, Silas jí dal totiš svou krev, takže podlé mého snu byla úplně nesmrtlená jako on. No a ona ho nedržela silou, ale vyheožovala mu, že když uteče tak je všechny killne . :D No prostě mi hrabe, ale nutí mne to přemýšlet nad otázkou, co se stane z toho, kdo by vypil Silasovu krev a umřel by, no nevím možná, že opravdu bude úplně nesmrtelný. Skrátka mi hrabe už teť a to mám vydržet do podzimu!!?? :D . No děs :D

#2182 TNoty #2193 Nemesis23
23.5.2013 | 14:13:45
TNoty

#2181 I like Stefan: :) taky se mi deníky hodně promítají do snů :) to je tak když na něco hodně myslíš :) Je fakt,že to musela odskákat hl.postava…ale i tak je mi ho líto… :( ale věřím,že to bude dobrá zápletka… :)

#2183 Péťa
23.5.2013 | 14:24:29
Péťa

#2182 TNoty: Jojo, to znám, mě už se zdá o Deníkách snad každou noc :) Především teda o Damonovi :D Pak mě vždy naštve, když zazvoní budíček… :-/

23.5.2013 | 15:43:22
BARBARRKA

Začala jsem si nostalgicky přehrávat 1. sérii a mimo jiné jsem si zase připomněla, jak se El a Jeremy ( v tom jeho špatném období) vysloveně nesnášeli...... ona ho hlídala a umravňovala a on ji posílal někam ..... i později se projevoval jeho sklon stavět se na zadní. A přece ji jeho ztráta zlomila a on by pro ni taky položil život . Je zajímavé se občas podívat na začátek a uvědomit si, čím vším všichni prošli a jak je to poznamenalo..­........... no nic jsem dnes nějak sentimentální, či co :-)

#2185 TNoty
23.5.2013 | 19:55:22
TNoty

#2184 BARBARRKA: já zase koukala na 3 sérii a jak se líbala Elena s Damonem v tom motelu…Rose jim to přeje,ale nemohla chvíli počkat a hnedka musela otravovat,že ví kde je Mary :) a Jeremy to musel zkazit :D nad čím člověk už nepřemýšlí :)…ale je fakt,že Jeremy byl v první sériii nebo aspoň v první půlce hroznej smrad! I když zjistil,že Elena chtěla aby ho Damon ovlivnil…(aby zapomněl co se stalo Vicky) Elena to myslela jen dobře vůči němu a jak jí řekl,ať táhne k čertu…parchant jeden ;)

#2186 BARBARRKA
23.5.2013 | 20:13:34
BARBARRKA

#2185 TNoty: Jj..byl ho pěkný kousek ......... a když pak jako lovec říkal, že musí El zabít i kdyby při tom měl sám umřít, znělo to tak přesvědčivě, až z toho mrazilo :-( Já si pořád nemohla vzpomenout, ve kterém díle se El vyspala se Stefanem (je to 1/11) .......... a tam se mi hrozně líbilo, jak ji Damon pak tahal z toho nabouraného auta, když po ní šel tem upír v kapuci … jak kolem ní kmital tou svou upíří rychlostí ::-) a nemáš nic zlomené … hou Eleno ty omdléváš ..... to mě bere víc než El se Stefem :-)

#2187 TNoty #2189 Goodies
23.5.2013 | 20:27:51
TNoty

#2186 BARBARRKA: mě berou veškerý scény Eleny s Damonem víc než Eleny se Stefíkem :D

#2188 BARBARRKA
23.5.2013 | 20:37:41
BARBARRKA

#2187 TNoty: Právě že mě taky, vždyť říkám, že jsem dnes nějak nostalgická a sentimentální, tak jsem si to chtěla oživit............. nakonec jsem zase došla k tomu, že i scény, kde se El s Damonem hádají, ať už vážně, nebo on si ji dobírá, jsou tisíckrát zajímavější než cokoliv se Stefanem … viz : Byla s tebou větší zábava, když jsi spala ....... a nejsi ten nejhorší společník..... to když jedou do Virginie a Damon zabije Bree a pak mu El zachrání život, když ho chce upálit ten přítel Lexi … no mám dne vzpomínkovou :-)

23.5.2013 | 20:46:24
23.5.2013 | 21:03:18
BARBARRKA

#2189 Goodies: Díky ........ spletla jsem se :-)

#2192 Goodies
23.5.2013 | 21:07:39
Goodies

Holky, já taky miluju ty jejich scény… A stejně mě (samozřejmě krom toho polibku v hotelu ;) ) nejvíce dojímá ta scéna z Miss Mystic Falls, jak spolu tančí a jak se Elena už tenkrát na něho dívala… Tehdy jsem si řekla, že ti dva musí být spolu :) A miluju ty fan videa se všema jejich dojemnýma scénama a celým tím jejich příběhem, kolikrát mám na krajíčku…

23.5.2013 | 21:08:00
Goodies

#2190 BARBARRKA: Musela jsem… Zrovna tohle si pamatuju, ze kterýho je dílu… To je prostě reflex :D

#2194 BARBARRKA
23.5.2013 | 21:08:57
Nemesis23

#2181 I like Stefan: Zajímavý vývoj, třeba se bude Plecce zdát něco podobného :-)

23.5.2013 | 21:27:38
BARBARRKA

#2192 Goodies: :-) :-)

23.5.2013 | 21:28:19
TNoty

holky,je pravda,že Ian má prostě nejlepší hlášky s celýho seriálu :) a moje oblíbená…milí deníčku,dneska jsem v lese potkal chipmanka. Zeptal se mě jak se jmenuji. Řekl jsem,že Joe,tahle lež mě bude pronásledovat na vždy :D (ale jo,vlastně měl i stefík jednu dobrou…stěma želvama ninja :D )

#2196 Goodies
23.5.2013 | 21:47:03
Goodies

#2195 TNoty: Jojo, souhlasím :D I s tím Stefanem :D A i v posledním díle byl celkem vtipný, s tím, že by si měl asi gelovat vlasy na tu promoci… Nebo jak řekl Damonovi, když se ho zeptal, jestli je opilý – Nevím, mami. Jsem? :D

#2197 Maroola
23.5.2013 | 22:08:04
Maroola

#2196 Goodies: Chtěla jsem zmínit naprosto stejnou scénu :D … A s Damonem mám strašně ráda všechny scény, kdy na Elenu čekal v jejím pokoji. Jednak samozřejmě tu, jak ji ovlivnil, když řekl, že ji miluje a přinesl jí přívěsek, anebo třeba tu, jak se El probudila a Damon hlásil, že se jí o něm zdálo, že to vysvětluje to slintání:D A jak jí vybíral ty spoďáry :D

#2198 anndy
24.5.2013 | 3:26:49
anndy

takových scén je s Damonem moc, a pokaždý se u nich culím. „Ne Eleno, nepůjdu s tebou do tvé ložnice“ " upíři udělají aaaa....." „kdybys mě chtěl zabít byla bych mrtvá – jo – ale nejsem – zatím“ a pak ten jeho úsměv .......a tak se dá pokračovat díl po dílu :-D#2197 Maroola:

24.5.2013 | 10:12:19
Goodies

Jojo, těch hlášek je hodně. Na některé už si ani nevzpomenu… Teď moje nejlepší kamarádka viděla jeden díl z první série, zrovna ten včerejší a hned mi hlásila, že je to celkem nuda :D Ale že Damon to tam hezky oživuje. Jako musím se přiznat, že jsem první řadu přetrpěla jenom proto, abych se dostala k dalším… Viděla jsem totiž asi dva díly z dvojky a hrozně mě zaujal Damon :) , ale nerozuměla jsem ději, tak jsem se na to podívala zpětně od jedničky. A teď když se na to dívám s odstupem času, tak vím přesně, proč mě to nebavilo… Sorry, Steleny, ale mohla za to Elena se Stefanem. Jako já mám ráda romantiku, ale ne nic přeslazeného a oni spolu mi tam vyloženě vadili. To už na mě bylo moc… nevím jak to přesně nazvat… takové přehnaně zamilované…

24.5.2013 | 10:26:00
24.5.2013 | 19:46:24

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama