The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

I like Stefan

#2260 ...Alicia...: No tak to už víme hodně dlouho :D, ale toto nemůžu pochopit, když se na něco dívám, tak přece nepřestanu, protože se to nevyvíjí podle mých úžasných představ, protože je pravděpodobné, že tam bude něco jinak, já si nedokážu představit, že bych se přestal dívat na TVD jen proto, že už není Stelena. Prostě buď to NEJSOU praví fanoušci TVD (a bez nich se obejdeme :D), nebo jak se často stává jen vyhrožují a myslí si, že tím něco změní :D

#2262 ksandinka #2265 anndy
22.9.2013 | 10:29:13
ksandinka

#2261 I like Stefan: Dobře jsi to vystihl ;)

22.9.2013 | 13:19:36
Goodies

#2260 ...Alicia...: No jestli se zas Elena bude rozhodovat a tentokrát mezi chlapem číslo dvě a tři:D tak to už fakt celé doserou! Už tak byla na pěst, když trápila Damona a Stefana a ještě toto… Spíš to mohli oživit tím, že tentokrát dají nový objekt Damonovi a konečně by se snažila i Elena. No nechápu…

#2264 ksandinka
23.9.2013 | 22:16:22
ksandinka

#2263 Goodies: Spíš by mohli dát nový kousek pro Damona a Elenu poslat někam do kytek… netoužím po její snaze… nebo spíš už jí nechci ani vidět :D

24.9.2013 | 7:37:18
anndy

souhlas. ze zvědavosti se budu dívat furt, pořád totiž melou, jak to mají strašně promyšlený, tak chci vidět, jak to bude v páté sérii. jediný co mě odrazuje jsou ty dlouhý pauzy, #2261 I like Stefan:

24.9.2013 | 13:36:27
Péťa

Pár spoilerů k 5. sérii:

• Mezi 4×23 a 5×01 bude tříměsíční skok v čase, ale rychle se dozvíme, co která postava v létě dělala.
  • Damon a Elena jsou na tom VELICE dobře.
  • Elenu a Caroline čeká první den ve škole překvapení.
  • Jedna postava se zapojí do trojky.
  • Stefan bude znovu svádět boj se svou lidskostí.
  • Jeremy se ve škole dostane do problémů.
  • Katherine bude popíjet.
  • Eleně se dostane nečekané připomínky na jejího otce.
  • Stane se autonehoda.
  • Dvě postavy budou zabity, jedna sehrála velkou roli ve 4. sérii.
#2267 TNoty
26.9.2013 | 15:55:52
TNoty

#2266 Péťa: tak to by mě zajímalo kdo umře…asi Matt?? co sním?? :D

#2268 I like Stefan
26.9.2013 | 21:49:24
I like Stefan

#2267 TNoty: Tak to tě nepotěším Spoiler : Jeden z nich bude nejspíš otec Bonnie a co se týče Matta, tak ten prý bude mít nějakou větší roli, bude z něj důležitější postava než předtím :D Jo a ta trojka tak to bude právě Matt ale s kým to se zatím jen odhaduje :D

#2269 anndy #2274 TNoty
26.9.2013 | 22:25:13
anndy

tak to jsem zvědavá koho a jak zase zlikvidují. čím byl ten otec tak zajímavý? akorát se stal starostou ne? když je to spoiler k páté sérii, třeba je to obecně a bude to tak, že na konec zabijí silase :-)#2268 I like Stefan:

#2270 ksandinka
27.9.2013 | 9:54:32
ksandinka

#2269 anndy: nebo třeba to je obecně a konečně zabijí Elenu :D

27.9.2013 | 11:06:57
I like Stefan

No já myslím, že jsem četl ten spoiler od těch lidí (nějací novináři) co už ten první díl,nebo jsem to viděli napsaný někde kde řekli (psali), že na začátku 5. série ale ruku do ohně za to nedám, protože těch spoilerů jsem přečetl už a troufnu si říct že desítky možná stovky, nevýhodou je že tam stejně řeknou už to co řekli :D, ale podle mne se to Silase netýká (maximálně jako osoba zodpovědná).

27.9.2013 | 17:47:47
I like Stefan

První díl viděli :D

27.9.2013 | 17:48:08
TNoty

#2268 I like Stefan: tak to,že umře je vidět už ve videu…tak to není moc velký spoiler :)

#2276 I like Stefan
1.10.2013 | 19:52:17
TNoty

#2273 anndy: aaa, Delena :) už se těším :)

1.10.2013 | 19:53:37
I like Stefan

#2274 TNoty: No vždyť jo :D Oni ty spoilery vymýšlí tak abychom byli ještě zmatenější než bez nich ale nedívej se na ně :D a ten druhý metví to asi nebude nic moc důležitého já se hlavně těším na Damon: "Kde je Stefan? " člověk co neviděl 4. sérii by se po této otázce, kterou pokládá Silasovi asi zasmál :D.

1.10.2013 | 21:07:24
BARBARRKA

Ahojky, můžete mi, prosím, říct, kdy přesně vypukne 5. série??? Byla jsem chvilku mimo info … :-)

#2278 ksandinka
6.10.2013 | 9:49:09
ksandinka

#2277 BARBARRKA: Už je na světě :)

6.10.2013 | 11:48:01

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama