The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

kllenka

#2280 anndy: tak opět Damon něco zlého musí spáchat. Proč to jednou nemůže být El?,Nebo někdo jiný. No jsem napnutá. Na kostým Damona jsem vážně zvědavá :D

#2282 anndy
14.10.2013 | 19:54:09
anndy

tak třeba, když už jsou tam vrazi skoro všichni, nebudou vidět Damona tak černě. ale asi to udělá někomu známějšímu, když to má být taková hrůza#2281 kllenka:

#2283 kllenka
14.10.2013 | 20:51:52
kllenka

#2282 anndy: spíš,…ty mu to dají asi pěkně sežrat. Všichni si hrají na hodný, a vždy černý Petr padne na Damona. Jsem zvědavá co to bude.

14.10.2013 | 21:16:32
kllenka

#2284 anndy: hmmm…jak mu říká můj králi, …manželi :-) A zase je jí líto že si užívala, když Bonni byla tuhá.....jeee, chjo Tak teď se nejspíš vrhne na záhadu na koleji …

#2286 anndy #2287 anndy #2288 anndy
29.10.2013 | 9:25:07
anndy

už vidím, jak je ten profesor/doktor/sli­zoun známej otce/strýce eleny a že dělá pokusy na upírech. otázka je jestli si z nich chce udělat mazlíčky nebo je zlikvidovat. nebo je třeba jen zvědavý jak fungují :-D#2285 kllenka:

29.10.2013 | 10:55:01
anndy

už vidím, jak je ten profesor/doktor/sli­zoun známej otce/strýce eleny a že dělá pokusy na upírech. otázka je jestli si z nich chce udělat mazlíčky nebo je zlikvidovat. nebo je třeba jen zvědavý jak fungují :-D#2285 kllenka:

29.10.2013 | 10:55:04
anndy

29.10.2013 | 10:55:04
anndy

no tak to se mi povedlo :-D ani nevím jak

29.10.2013 | 10:57:11
kráska

Vůbec jsem neměla čas ale přece jenom jsem se k tomu dostala-Tento díl se mi líbil o hodně víc než ten před tím tam bylo hodně zamotalosti ,Q.....,dvojníci, Silas ale ted to bylo poklidnějši .Stačilo jenom 5 cm a byl by z toho polibek + Stelena :D ale ne ona musí řict že je s Damonem -no co toto budou to muset pořádně promyslet aby z toho bylo rozhodnuti milostného trojuhelníku .Konečně ukázali Car a Jessie no ten polibek kážopádně zajimavé a že by z něj byl upír ?! jaj … Stefan bez paměti -doufam že to brzo někdo napraví a Stefan se vráti ..... Co se vyklube dalšího z šíleneho učitele ??! další kdo ví o upírech ? pořádně se to rozkřikuje ..... P.S. Pořádné obavy z dalšiho dílu a proma ..... Zabít Stefana ?? Co to zase vymysleli ,před tím Stefana nezabil za všech okolnosti a najednou když chtěji vrátit kámošku tak má zabít bratra ?!! Ale těšim se na Kat ty jeji výrazy :)

29.10.2013 | 11:41:51
kráska

No a ještě Tyler po dlouhe době návrát ,nějako se změnil je více mužnější :D

29.10.2013 | 11:42:49
kráska

No a ještě Tyler po dlouhe době návrát ,nějako se změnil je více mužnější :D

29.10.2013 | 11:42:50
kráska

The Originals -Edna -diskuze =nové fotky

29.10.2013 | 12:22:02
kráska

http://static.wetpaint.me/…82988655.jpg Ja myslela že je čarodějka ale i pořádna upírka :D

29.10.2013 | 12:27:51
kráska

We know that The Originals needs some time on its own as a television series before it blurs with its source material, The Vampire Diaries, but we can’t help wishing with all of our Klaroline-shipping hearts for a teeny tiny little crossover in the form of Caroline Forbes (Candice Accola) visiting/moving (we’re not too picky about the particulars) to New Orleans. Here are five reasons why we think Caroline needs to go to the Big Easy. (Našla jsem tu něco ) PŘELOŽÍ TO NĚKDO PROSÍM :)

#2298 Dadlaaa
29.10.2013 | 12:29:43
Dadlaaa

#2296 kráska: to asi není celý článek ne? dala bys sem odkaz?

29.10.2013 | 20:23:25
anndy

car a tyler – webclip

https://www.youtube.com/watch?…

sem tam tomu rozumím, ale mohl by to někdo přeložit?

30.10.2013 | 18:05:57
anndy

5×07 „Death and The Maiden“ THE POWER OF DOPPLEGANGERS – While Elena (Nina Dobrev) and Damon (Ian Somerhalder) try to explain Amara’s (Nina Dobrev) situation to Stefan (Paul Wesley), Dr. Wes (guest star Rick Cosnett) gives Katherine (Nina Dobrev) some deeply disturbing news. Nadia (guest star Olga Fonda) shows up at Caroline’s (Candice Accola) dorm room, searching for Katherine. After a surprising conversation with Amara, Jeremy (Steven R. McQueen) and Bonnie (Kat Graham) share a glimmer of hope. Silas (Paul Wesley) fails to keep a promise, causing Damon to turn to Tessa (guest star Janina Gavankar) for help with his new plan, and Stefan makes a heartbreaking confession to Damon and Elena.

#2301 Dadlaaa
31.10.2013 | 13:21:22

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama