The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Dadlaaa

#2300 anndy: na to srcervoucí vyznání se tedy těším :D a tak všeobecně na celý díl :D

31.10.2013 | 19:27:59
anndy

webclip – El, Damon a Silas

https://www.youtube.com/watch?…

2.11.2013 | 18:10:54
anndy

jiný promo – chudák Damon, zase bude, že se rozhodl špatně

https://www.youtube.com/watch?…

2.11.2013 | 18:16:30
10.11.2013 | 22:36:11
anndy

synopse k 5×09 – kdyby chtěl někdo přeložit, ale co jsem pochopila, tak chudák Damon

The Vampire Diaries – 5×09 „The Cell“ Official Synopsis FLASHBACKS TO A DARK TIME IN DAMON’S LIFE — Stefan (Paul Wesley) continues to offer Katherine (Nina Dobrev) his support while trying to mask his own pain, until Caroline (Candice Accola) shows up with an unusual form of therapy. After trying to make amends with Caroline, Elena (Nina Dobrev) grows so concerned about Damon (Ian Somerhalder) that she turns to Aaron (guest star Shaun Sipos) for help. Later, when Damon tells Elena about a terrible ordeal in his past that he has kept secret for decades, she shares the disturbing information she just learned about her own family. Finally, Aaron decides on a desperate course of action after a conversation with Dr. Wes (guest star Rick Cosnett). Chris Grismer directed the episode written by Melinda Hsu Taylor

14.11.2013 | 16:28:43
anndy

webclip – amara, Damon a stef

http://www.youtube.com/watch?…

14.11.2013 | 16:33:36
Kali

Tak jsem dokoukala poslední díl a je to fakt pecka!Jedině snad,ta Caroline…mám jí fakt ráda,ale to co řekla Eleně…nejen o tom že zabila Jesse,ale proč sakra furt má něco proti Damonovi???Myslím-Kath jí proměnila,několik sérií se chovala jako kráva,ale v posledních dílech jí najednou všechno odpustí a jsou kámošky…ale Damonovi nemůže odpustit??Co vlastně??To mě fakt naštvalo…hlavně ten její proslov na konci k Eleně,myslím že kdyby opravdu byla nejlepší kámoška,těžko by se jí furt navážela do toho s kým je,měla by snad respektovat její rozhodnutí,ať už si o to myslím cokoliv…a Stefan byl teď snesitelnej,ale měl by fakt přestat fňukat,jasně je mi ho líto,nic proti němu vcelku nemám ale on musí bejt furt za chudáčka…tak jsem se vypsala,snad nějako Stelenu nenaštvu :-D

#2312 osvalsim #2316 Goodies
22.11.2013 | 20:55:04
Vampires are sexy

Tohle je fakt na hlavu :D Lidé si ztěžují, že TVD je nesmyslné, konečně tam udělají něco smysluplného, něco co se opravdu může stát a je to logické – Posttraumatická stresová porucha

http://cs.wikipedia.org/…3%A1_porucha

Opět špatně, proč to má zase jen Stefan??? Tisíce různých odpovědí......... A správná, protože Stefan si kvůli ripperovi nevypíná lidskost, dokonce i Elena si vypla lidskost a očividně to pomáhá řešit upíří psycho-problémy, podle mne je to skvěle vymyšlené a dokonce logické nemůže být v pohodě, to by bylo trapný, no a skvělá Kat mu pomůže :D, proč? Protože ona taky nevypíná lidskost, takže podle mne je to skvělí a směřuje to ke Stherine :D

22.11.2013 | 21:38:33
kráska

No reakce na nový díl -nic moc .Jedno nebezpečí zmizelo a je tu další .Co že je ten Augustínský upír a Damon je na samotce -prospěje mu to .Nejlepší byl záběr třeba jak Kat zabila toho poutníka ale měla jsem slzy na krajičku když se Kat chtěla zabít věděla jsem že ji Stefan určitě zachrání ale jk už padala tak jsem si řikala Stefane pospěš ale bylo to káždopádně dojemé nebo jak měla Kat taky slzy v očích a pak jak ji Stef povzbudil se mi opravdu líbilo.Škoda že Jessy umřel Car by si zasloužila trochu štěstí . Car uplně skvělé vynadala Eleně ohledně Damona Car je vlastně taky Stelena :D:D Bonnie nový sestřih sluší a taky se mi líbila jejich líbačka přecházejíci k sexu na konci . No ty 2 týdny to nevydržím ,chci aby byl další díl co nejrychlejší a vyklubou se další zajimavosti .Opravdu chci vědět jak to dopadne s tím Augustýnským upírem :O

22.11.2013 | 22:11:20
osvalsim

#2307 Kali: Na Caroline mám úplně stejný názor.. Jako úplně sem nechápala, jak tam zase začala rejpat, že Damon je ten nejhorší. To že ji pomohl zachránit, když ji mučili vlkodlaci, na to už asi zapomněla.. Jako ted tomu nasadila korunu. Takovou nejlepší kamarádku bych teda nechtěla.

#2313 Kali
23.11.2013 | 12:51:37
Kali

#2312 osvalsim: jsem ráda,že to někdo vidí stejně :-) mám z ní teď takovej pocit,že má ráda vlastně jen lidi,který jí k něčemu jsou…a Damona teď zrovna nepotřebuje…no snad si to ještě nějak srovná v hlavě…ale možný je,že něco cítí ke Klausovi a nechce si to přiznat,proto co všechno špatnýho udělal a jen prostě žárlí na to,že Elena byla schopná všechno tohle Damonovi zapomenout…ale tolik lidí tam už udělalo špatných věcí a nakonec se ukázalo,že zase tak špatní nejsou,není to vůči Eleně ani Damonovi fér.. :-/

23.11.2013 | 13:42:28
anndy

Car nesnáší Damona, protože s ním spala a to dobrovolně a hned na prvním „rande“, a myslím, že žárlí, že nemá vedle sebe někoho takovýho, kdo by pro ni udělal cokoli. Klaus odešel, Tyler utekl, Matt ji bere jen jako kámošku a Jess je mrtvý. A jak píšete Damon jí už několikrát zachránil krk, ale pořád je to málo.

#2315 Goodies
23.11.2013 | 14:17:34
Goodies

#2314 anndy: Mluvíš mi z duše :D

23.11.2013 | 17:53:26
Goodies

#2307 Kali: Bože děkujuuuu. Díky, že i ti, kteří tu její postavu mají rádi vidí, jak už to přehání a vadí jim ty její pindy… Co teprve ti, kteří ji nemůžou ani vidět :D Úplně s tebou souhlasím, i co se týče Stefana!

#2317 Kali
23.11.2013 | 17:54:36
Kali

:-D chápu,na to jak jsem jí měla jednu chvíli ráda mě teď naštvala neskutečně a myslím,že jsem si na ní udělala názor odlišnej…už ani nevím,jestli chci,aby byla s Klausem,protože ty její kecy,co by na něj měla… :-O#2316 Goodies:

#2318 anndy
23.11.2013 | 18:38:51
anndy

no jestli by byla s Klausem a ostatní by jí to přáli, tak by to byla síla. Klause mám ráda,ale zmasakroval hodně lidí a to počítám hlavně ty známý. sice se to sem tam snažil napravit, ale to i damon, takže žádný měření dvojím metrem.#2317 Kali:

23.11.2013 | 23:01:35
Ivčí

Nedivila bych se, kdyby ten upír Augustýn byl nějakej dvojník Stefana, opět… Přece mu tu dvojroli nenechaj jen na sedm dílů..?

#2320 Vampires are sexy
25.11.2013 | 19:57:22
Vampires are sexy

#2319 Ivčí: Podle mne je Augustínský upír něco jako označení, pro chycené zkoumané upíry, protože ten blb řekl Damonovi ty si byl Augustinský upír?

#2321 Ivčí #2322 Goodies
25.11.2013 | 21:03:11

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama