The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Maroola

#1999 lenulka73: Nojo, čoveče, nevšimla! … Třeba bude Beka chtít, aby její Ex žárlil…a Matt se bude zase tvářit jako jouda :D

10.5.2013 | 14:16:29
anndy

já si zas všimla, jak Silas říkal, že přemohl lovcovu kletbu za minutku :-D a my jsem tak přemýšlely, jak to s tou kletbou bude :-D

#2003 lenulka73
10.5.2013 | 14:19:08
lenulka73

#2002 anndy: jj jsem zvědavá co ze Silase ještě vyleze, prý jsme ještě zdaleka neviděli vše i Bonnie myslela že má navrch a hups

#2004 anndy
10.5.2013 | 14:31:34
anndy

taky nečekám, že bude šutrákem nějak dlouho, zatím nic moc nepředvedl a jen se chvástal#2003 lenulka73:

#2005 lenulka73
10.5.2013 | 14:38:34
lenulka73

#2004 anndy: Mě je hrozně divný, že se ani nepokusil nijak bránit, takže podle mě to není Silas. Další co mě napadlo proč dal Silas ten lék Damonovi je, že lovci neví jak Silas vypadá a když ho najdou u Damona, tak třeba budou myslet, že je Silas.

#2008 Maroola
10.5.2013 | 14:47:46
kráska

4×22 … Páni tenhle díl byl pecka ,zhrnutí opony BYLO SUPER KDYŽ SE setkáli ze stárimými známými třeba Stefan a Lexi ,Elena a Jeremy … No byl tam sympatak Kol, No na to že se zbavili velkého zlého Silase to bylo příliš jednoduché a lék má Damon schválně co s ním udělá ,Stefan byl v tomto dílu často a to se mi líbilo :D Doufam že tento konec série dopadne dobře abychom se měli v řijnu na co těšit ,A Bonnie je mrtvá no myslela si že je až příliš silná a ted to dopadlo že stojí u vlastního těla ,Už se těšim na finalový díl :D

10.5.2013 | 15:31:54
ljarosova99

Teda to byl díl,proč celá serie nebyla v tomhle duchu? Napětí, emoce, člověk se těší na další díl a nechce aby stávající díl skončil. Já nevim no,přijde mi to sice moc jednoduchý ale myslim že to byl silas jelikož pochybuju že by mu dával lék i třeba jako risk,vždyt damon muže být během vteřiny u eleny a nalít ji lék do pusy a bum je po léku. Co se týče těch dvou duchů, mohl by to být jerr a bonnie. u bonnie zatím nikdo neví že umřela a jerr uhořel – to se dá okecat (nebyl tam a ted se vrátil, třeba jakože někde stratil pamět a blabla) takže by přicházeli v uvahu nejvíc. Já osobně bych ale brala rica a jerra,bonnie by mi moc nechyběla. No každopádně máme týden na spekulace a pak konec,achjo

10.5.2013 | 15:32:39
Maroola

#2005 lenulka73: Hele, to je ale dobrá teorie! Pokud by si lovci mysleli, že Damon je Silas, protože má lék, zapadly by do toho i naše domněnky ohledně toho, že lék nakonec požije Damon. Jako domnělého Silase by ho k tomu zřejmě donutili lovci…

#2009 lenulka73
10.5.2013 | 15:45:22
lenulka73

#2008 Maroola: Přesně tak, to si myslím právě už dlouho :) Jen mi nejde do hlavy, že lovci chtějí dostat Silase aby mu narvali lék a zabili ho a Silas si chce vzít lék a nechat se zabít?? To jim jako vážně jde o to samý, Silas lže jako když tiskne a jsem zvědavá co nakonec zamýšlí.

10.5.2013 | 16:10:35
TNoty

tak…dočetla jsem vaše spekulace a abych byla upřímná jsem s toho úplně v lese :D …takže on to nakonec Damon stejně odskáče :( jinak líbačka Rebeky a Matta v dalším díle :) to se těším…přála bych jim to :) Každopádně já si myslím,že Silas opravdu zkameněl…

10.5.2013 | 16:31:17
TNoty

jinak s novýho proma jsem teda moc nepochitila :( až na tu líbačku :D to mi nikdy neunikne :)

10.5.2013 | 16:41:46
lenulka73

Když jsem tady před časem psala, že si myslím, že lék dostane Damon, tak jste psali, že to je blbost, že by mu to leda musel někdo narvat do krku. A ejhle je to tady… Silas dal lék Damonovi, lovci neví jak Silas vypadá a nalejou ho Damonovi do krku. Zapadá mi to do sebe, ale ze srdce si to nepřeji :-( Oni ti lovci pak přece mají plánu Silasovu smrt :-( :-(

10.5.2013 | 16:49:19
lenulka73

http://www.youtube.com/watch?… Tady je vidět, že Damona zajal „Vaugn“. U toho karavanu jsou v promu vidět i ostatní lovci…

10.5.2013 | 17:06:22
lenulka73

Jéé, to teď to tady po sobě čtu a až jsem se lekla… nechci vám nic násilím cpát, jen mám hodně pocit, že mám pravdu a už mlčím :-D :-D

10.5.2013 | 17:18:53
Goodies

Tak jsem poctivě vše přečetla a můj názor je, že zkamenělý je opravdu Silas a chudáci se všichni radujou předčasně, protože on se stejně z toho nějak vymotá… a jestli to odskáče Damon a dostane nějak lék, tak to podle mě bude celé úplně jinak…

10.5.2013 | 17:39:32
lenulka73

Vím, že jsem psala, že už mlčím :D ale ještě jedna věc mě napadla, když se na to koukla i dcera a probírala jsem to s ní. Kde by to Alarick Silasovi z té bundy vytáhnul, když teda podle Damona do tunelů netrefil? Koukala jsem na tu část znovu, Rick pomáhá Damonovi s tělem do auta, zavřou kufr, povídají, pijí a Rick má prázdné ruce. Lék pak vytáhne ze zadní kapsy kalhot…

#2018 Goodies
10.5.2013 | 19:15:13
kráska

Fotky nasvědčuji tomu že se ve finalovem díle dočkáme Klaroline, Klaus se nachvilku mrkne do Mystic Falls a doufam že to bude pořádně romantické :-D

10.5.2013 | 19:35:10
Goodies

#2016 lenulka73: No já nevím, nikdy nic ale neukážou přesně kdy, co a v jakém okamžiku se stalo… Třeba než ho dotáhli do toho auta, nebo když ho sbírali z té jeskyně… Nejde mi do hlavy, proč by Silas dával Damonovi lék a proč by riskoval, že ho Damon někomu dá. Jednou už měl lék u sebe, tak proč ho někomu dávat…

#2020 Ivčí
10.5.2013 | 20:34:16
Ivčí

No jak říkáš – Rebekah by složila Damona levou zadní a nesložil by ho i Silas, kdyby to opravdu byl on? A nedostal by se Damonovi do hlavy jako předtím Bonnie i Klausovi..? Těžko by se nechal proměnit v kámen schválně, takže bych taky typovala, že to byl Rick.. #1997 Maroola:

10.5.2013 | 20:36:42
Ivčí

No je pravda, že i kdyby chtěl zahladit stopy, kdyby to byl tedy Silas, tak proč to dělat s lékem, na kterej stejně všichni mezitím zapomněli. Klidně si ho mohl nechat u sebe a dělat, že nic neví, jestliže haje Ricka, tak by stejně nikoho nenapadlo, že se několik let mrtvej duch jen tak koukne do kapsy šutru, jestli tam náhodou není lék.. Je to celý nějaký divný.. #2018 Goodies:

#2021 lenulka73
10.5.2013 | 20:39:13

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama