Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Jsem jedinej komu přijde že herec RF nějak moc plive když mluví? :D Hlavně když křičí
#3202 Scoop#3201 Anduin: :D v 02×11 poprskal celé sklo, jak byl zavřený ve Star Labs :D
#3204 Anduin#3193 Kennymcc: Zakže to bude vlastně Flashpoint z RF pohledu né Barryho, kde stále má Barry schopnosti (viz fotky z dalšího dílu). + se setkáme s Wellsem ze Země 2, kde by Jessie teda měla mít schopnosti? Nemělo by to zasáhnout jen teda Zemi 1? (sice jsou 1 a 2 spojený, ale mají jinou frekvenci)
#3202 Scoop: yy už tam mi to připadalo divný a dnešní díl to potvrdil :D
#3192 Bizzy: vsadime se ?… ty jsi taky myslim Lojza
Myslite si, že američanom to proste nevadi, tieto nelogicke a komplikovane veci? Preto to ani neriešia? Dufam, že CW mi nezhnusi aj Flasha! Som velmi zvedavy, aj na Supergirl
#3207 Kennymcc#3206 LMDizajn: Myslim ze ti inteligentnejsi to tam asi taky resi. Hloupy americky teenageri si myslim neresi nic :D
No prvni epizoda nove rady hodne slaba :(
#3210 AnduinPrva epizoda dost slaba, este horsie je to, ze FP uplne znicili, mal velky potencial, ale teraz je to uz jedno. Poviem uprimne, ze scenaristi to nezvladli! Epizode davam 37 %!
#3210 Anduin#3208 Venous4:
#3209 Bitter: Mně se třeba líbila
Konec 1. dílu 3. série strašně zkomplikovali. Kde je Iris, co se stalo. Co proved atd. .
sa mi paci jak tu kazdy nadava aky je ten serial slaby, ake ma same minusy , ako to rezisery nezvladaju a nadavate nadalej pri kazdej jednej epizode. pride mi to ako by ste to sledovali len preto aby ste mohli kritizovat :D mne osobne prisla prva cast velmi zaujimava a hovorit o tom ze skazili flashpoint je neopodstatnene kedze druha epizoda sa vola Paradox a nevieme co bude dalej, alebo ak niekto z vas vie co bude dalej sem s tym ale zas ako poprosim podlozene informacie a nie ,,NIEKDE SOM VIDEL/CITAL,, :D
#3213 Anduin#3212 Shades125: Přijde mi že to někteří lidi kritizují, protože je to těžký na pochopení nebo že musí počkat do dalšího týdne aby to pochopili a to se jim nelíbí
Evidentne najblizsie epizody budu dost zaujimave …
podla ukazky na dalsiu epizodu by sa mala z Caitlin stavat Killer Frost co by mohlo vyustit v 7.casti ktora zrovna toto pomenovanie dostala. Dalej sa vrati Jay Garrick, Wells. Jessie Quick uz ako speedster. takze to nebude len o jednom-dvoch rychlikoch. dokonca aj Leonard Snart sa vrati , kde vznika zopar dost zaujimavych teorii (ALE STALE SU TO LEN NICIM NEPODLOZENE TEORIE) kde v ukazke vidno Cisca v nejakej poradni pre zosnulych blizkych. ze ČO AK v tejto casovej linii Cisco neprezradil Snartovi kto sa skryva pod maskou Flasha a tym Leo zabil Ciscovho brata. Nikdy sa nepridal k Legendam (co by vysvetlovalo jeho ucast v LEGION OF DOOM). Cisco v depkach nedokazal mentalne podporit Cait. ked jej hrabalo zo Zooma a to vsetko v nej nejakym sposobom spustilo Meta-geny … pravdepodobne viac ako 50% z toho bude ale ze uuuplne inak :D
mně se líbil a jsem zvědavá, co bude s Iris ale na první díl to odhalily na můj vkus moc rychle ale třeba to budou vracet jako střípky z „alt. času“…třeba Cisca jako boháče .. a něco asi RF změnil nebo jsem to špatně pochopila..ke konci..jsme zpátky „dobře pro mě ale pro tebe…uvidíš“ a pak jsem nepochopila toho týpka co hrál Rivala/obyčejnýho kluka v posteli + slovo alchymie?? a za mě – supergirl nekoukám, přijde mi trapná a arrow je nebo byl na začátku moc násilnickej a po první sérii jsem na to přestala koukat.
ještě dotaz. někdy v první sérii se tu mluvilo o seriálu ale nevim jestli animovaným nebo hraným Flashpoint, že je tam tenhle jev vysvětlenej. navedl byste mě někdo, o jakej film nebo seriál se jedná a taky se mi vůbec nelíbí, že film the flash hraje jinej kluk (vim, že se to oznamovalo, že ho nebude hrát g.g)
#3218 Shades125 #3219 AnduinUkazka na dalsiu epizodu vypada nadherne
#3216 meya: jmenuje se to → Justice League: The Flashpoint Paradox … urcite odporucam :)
#3229 meya#3216 meya: tak jak píše o komentář výš. Je to animovanej film. Je super, ale od seriálové verze se celkem dost liší :)
#3229 meyaTo s tou Iris mě začíná štvát, pokaždý mu něco řekne a už je zase hodně rychlej, nemůže to jít už i bez tohoto?
#3221 Scoop